Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Krišs Lipsbergs atzīts par oktobra mēneša vērtīgāko spēlētāju virslīgā

Andrejs Siliņš

Krišs Lipsbergs atzīts par oktobra mēneša vērtīgāko spēlētāju virslīgā
Krišs Lipsbergs
Foto: HK Mogo

Otro mēnesi pēc kārtas par Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta mēneša vērtīgāko spēlētāju ir atzīts aizsargs, oktobrī šādu godu ir izpelnījies HK „Mogo” spēlētājs Krišs Lipsbergs.

Lipsbergs oktobrī septiņās spēlēs guva divus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Lipsberga pārstāvētā HK „Mogo” komanda virslīgā 11 spēlēs ar izcīnītajiem 24 punktiem turnīra tabulā atrodas trešajā vietā.

23 gadus vecais Krišs Lipsbergs ir Virslīgas otrais rezultatīvākais aizsargs. Kopumā 11 regulārās sezonas spēlēs viņš ir guvis 2 vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles. Savukārt „Mogo” vienībā starp visiem spēlētājiem Lipsbergs ar 14 punktiem dala otro vietu.

Jāatzīmē, ka Krišs Lipsbergs Latvijas virslīgas klubu izlases sastāvā izcīnīja pirmo vietu „Baltic Challenge Cup” turnīrā, kas pagājušajā nedēļas norisinājās nogalē Tallinā.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK „Kurbads” aizsargs Mārtiņš Gipters.
Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF, „Optibet Sporta bāra” un „Baltman”.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis, kuri pēc vairākiem kritērijiem turpmāk noteiks katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

Informāciju sagatavoja
Māris Gorbunovs
Preses sekretārs
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2016-11-08 13:30, pirms 7 gadiem
Varētu teikt, ka pelnīti!

     [+] [-]

, 2016-11-08 18:01, pirms 7 gadiem
Gaidu dienu, kad skaitīsim arī +/-. Citādi jau trešo gadu piešķirt mēneša balvas 'aizsargiem-bombardieriem' jeb šajā gadījumā 'aizsargam-pirmās piespēles autoram' ir nedaudz skumji.