Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Boguts izlaidīs spēles, Biedriņam vietu pamatsastāvā nesola

Jānis Celmiņš

Boguts izlaidīs spēles, Biedriņam vietu pamatsastāvā nesola
Endrjū Boguts
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas „Warriors” centrs Endrjū Boguts pēc ārstu ieteikuma būs spiests izlaist tuvākās spēles, kas paver iespējas Andrim Biedriņam, kurš sezonu sācis ļoti pieticīgi.

Austrāliešu centrs Endrjū Boguts, kuru 2005. gadā Milvoki "Bucks" draftēja ar pirmo kārtas numuru, aizvadītajā sezonā jau neilgi pēc tās sākuma salauza potīti mača laikā. 13. martā "Warriors" veica maiņas darījumu ar Milvoki klubu, kā rezultātā "Bucks" ieguva Monta Elisu, savukārt lielākā zvaigzne, kas pievienojās "Warriors", bija Boguts.

Viņš nepiedalījās komandas pirmssezonas pārbaudes spēlēs, taču sezonu iesācis vidēji mačā gūstot sešus punktus un izcīnot 3,8 atlēkušās bumbas. Ārsti sezonas sākumā ieteikuši treneriem Bogutu katrā mačā izmantot ne vairāk kā 20 minūtes, taču basketbolists jau paudis, ka nejūtas apmierināts ar esošo situāciju un zina, ka var komandai palīdzēt krietni vairāk. Šobrīd pieņemts lēmums, ka potīte jāatpūtina un austrālietis nespēlēs septiņas līdz desmit dienas, kas nozīmē, ka bez viņa „Warrors” nāksies iztikt tuvākās trīs līdz piecas spēles.

Komandas pamatsastāvā laukumā došoties Festuss Ezeli, vēsta aizokeāna mediji, bet, iespējams, pie lielāka spēles laika varētu tikt arī Andris Biedriņš.

Izmantotie resursi:
Sports News, Scores and Fan Opinion Powered by...

 +14 [+] [-]

, 2012-11-08 23:48, pirms 12 gadiem
tad jau cerības tuvāko dienu laikā saņemt pozitīvu smaidu devu aplūkojot AB satatistiku

 +16 [+] [-]

, 2012-11-08 23:50, pirms 12 gadiem
Tagad 25 sekunžu vietā noraus pusotru minūti
Īstenībā skumji, atceroties,ka bija prieks lasīt par kārtējo Andra Double-double.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-08 23:50, pirms 12 gadiem
Interesanti. Boguts ir neapmierināts pats uz sevi, nevis uz to, ka viņam ir mazs spēles laiks. Viņš pats esot pieprasījis Džeksonam tās 7-10 dienas, lai atpūtinātu potīti. Jo nekas nav mainījies kopš pirmās spēles, labāk nepaliekot. Tā vismaz raksta twitterī GSW apskatnieks.

Bogut: "I can do more ... I don't feel like I'm helping the team."

"Bogut said he rushed back too soon and his ankle hasn't gotten better since he's been playing"

"Bogut wanted this, Jackson said, so he can get stronger. Ezeli will start at center at least next three games"

  +2 [+] [-]

, 2012-11-08 23:51, pirms 12 gadiem
Kas notika ar Biedriņu, kāpēc samaitājās tā viņa karjera
Paskatoties vecos labos laikus Andris Biedrins - Reworked NBA star mix [Andris...
un arī atceroties double double Andri paliek pat žēl

  +6 [+] [-]

, 2012-11-08 23:54, pirms 12 gadiem
Ta notiek ja daudz sak tuseet un pa basketbolu atceras nedelju pirms treninnometnes sakuma. Bet ja nopietni tad man ir zhel ka vinsh palicis par tadu 0 ka visi reec par vinju, bet pats jau pie visa ir vainiigs.

  +4 [+] [-]

, 2012-11-08 23:55, pirms 12 gadiem
Shis nav tas kadrs ko vajadzetu aizstavet.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-08 23:56, pirms 12 gadiem
jurkoo rakstīja: Kas notika ar Biedriņu, kāpēc samaitājās tā viņa karjera
Paskatoties vecos labos laikus Andris Biedrins - Reworked NBA star mix [Andris...
un arī atceroties double double Andri paliek pat žēl
Jap, šitie video dod pa sirdi, bet reizē uzdzen dusmas. Viņš jau tur nerāda neko tādu, ko nevarētu tagad. Viss slēpjas agresivitātē.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-08 23:59, pirms 12 gadiem
gsw vienk atkal ir izdariijushi "pareizo" izveeli. nesaprotu, kaa vinjiem vareeja ienaakt praataa atdot tik eksploziivu un ar liidera dotiibaam apveltiitu speeleetaaju kaa elisu, pret jau nogurushu, no traumaam, centru. curry, tas pats, 10 speeles, un atkal day to day. kaut kaads murgs. andrim nekas dziivee no taa gan nemainaas, ar vinju nevien gsw nereekjinaas, un ir jau komandas apsmiekls, jau kaadas 2-3 sezonas.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 00:01, pirms 12 gadiem
Ja arī AB tiks laukumā diezvai viņa pienesums 2pts (max) būs izšķirošie uzvarai!

  +2 [+] [-]

, 2012-11-09 00:23, pirms 12 gadiem
Jā izskatās, ka šogad ar Biedriņu tur nerēķinās vispār, nedomāju, ka viņš tās minūtes nospēlētu sliktāk par Ezeli, bet kluba intresēs, laikam ir dot tagad iespēju jaunajam nevis kārtējo reizi reanimēt Biedriņa kādreiz tik veiksmīgo karjeru.

  +3 [+] [-]

, 2012-11-09 00:35, pirms 12 gadiem
domāju, ka šim čalim ir jastrādā ir ar galvu,jasakārto sevi psiholoģiski,lai kko varētu darīt laukumā. Pats jau vainīgs,bija iespēja trenēties ar izlasi,ja nebija varbūt kkas kārtībā ar veselību,bet varēja trenēties,kādā spēlē iziet laukumā,kaut uz pāris minūtēm,kaut kādā veidā atgūstot savu pārliecību. Ja cilvēkam gandrīz bail mest pa grozu ir,jo nedod Dievs būs jastājas uz soda metiena līniju,tas tak ir kkas briesmīgs basketbolistam. Prieks bija skatīties kad Andža bija izlase,cik nācās redzēt ari NBA spēles,kad bija zieda laiki Andža,bet nu sāpīgi tagad,25 sek laukumā. Gaidīsim varbūt kādu brīnumu un Andža atgūsies,kad Boguts nav un varbūt būs lielāks spēles laiks. Kā Ilmārs Līdaka teica - Paldies,būsim vienoti. (par Andžu)

  +9 [+] [-]

, 2012-11-09 04:21, pirms 12 gadiem
BĻEĢ, ANDRI BIEDRIŅ! PASKATIES SAVUS VECOS MIXTEIPUS UN SAREDZI, KAS TU BIJI UN JOPROJĀM VARI BŪT! KAUNS SKAT'TIES, KA TU ESI LUPATA KAUT KĀDA, KAS NECIENA PAT SEVI. SAŅEMIES IBIO, NE TU VECS, NE NORAKTĪSTS - SĀC SPĒLĒT BASI! KĀ LAI SAVĀDĀK TEVI SAPURINA...

  +3 [+] [-]

, 2012-11-09 09:09, pirms 12 gadiem
Lai vai kā, Biedžam čiriks zaļo miljonu arī par statistikas nullēm sanāk. Vislabāk apmaksātais beņķa sildītājs! Var vēl gadiņu atsēdēt un beigt - nauda dzīvei sapelnīta. Par ko kaunēties? Piķis nesmird, viss kārtībā.

  +5 [+] [-]

, 2012-11-09 10:02, pirms 12 gadiem
lai ar ko te visi saka,manuprāt šīs nākamās pāris spēles bez Boguta ir Andra iespēja parādīt ka priekš GSW viņš kaut ko var un,ja ar GSW viņš nu galīgi nav vajadzīgs,tad pierādīt,ka vispār ir derīgs priekš NBA,savas varbūt 10min spēlē dabūs,nu tad ar novēlam nomaukt tās pēc labākās sirdsapziņas,vienalga,ka būs sodi jāmet,vajag tādu attieksmi kā Šakam,kam reiz paprasīja,kā ar sodiem,bet šis atbildēja ka uz Xbox ir nepārspējams

  +2 [+] [-]

, 2012-11-09 10:45, pirms 12 gadiem
Tiešām cerēsim ka AB tiks laukumā un parādīs kaut ko ne iepriekšējā laika.Galvenais tak izmantot iespēju un rauties arī uz grozu,ne tikai noskatīties kā pārējie bumbojās un ka tik ātrāk piespēli atdot.
Ceram un turam īkšķus,kas zin-iespējams šī IR pēdējā reize,kad AB var tikt pie iespējas un vēl varam ieraudzīt NBA!
Aiziet Andri,sajūt mūsu fanu,kritizētājus utml..Galvenais Latviešus,kas dotajā brīdī ne tikai cer,bet ar vēlas redzēt veco Aņdžu!Atdod un ziedo sevi šim brīdim.Lai veicās!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 10:52, pirms 12 gadiem
Tīrā psiholoģija,jo talants un prasmes nezūd tik ātri,vajag nolīgt kādu psiholoģijas kouchu kā Anthony Robbins ,kurš ir "atdzīvinājis" daudzus top sportistus,kam bijušas problemas ar sniegumu,mainot to kā ,uztver un asociē situāciju un kāda mentālā stavokli darbojies .

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 11:03, pirms 12 gadiem
Par biedru varētu uzņemt filmu "Soliņa miljonārs".

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 11:06, pirms 12 gadiem
jurkoo rakstīja: Kas notika ar Biedriņu, kāpēc samaitājās tā viņa karjera
Paskatoties vecos labos laikus Andris Biedrins - Reworked NBA star mix [Andris...
un arī atceroties double double Andri paliek pat žēl
notika tas,ka dabūja lielo līgumu un viss..kādreis SA+ bija viņa intervija,kurā izteicās ka galvenais viņam bija nopelnīt naudu savai dzīvei un to viņš ir izdarījis..bet skumji ka neviena balva viņu neinteresēja,jo daudzi vnk saņem lielo naudu,bet tik un tā cīnas cik var lai iegūtu gredzenus utt..jebkurā sporta veidā,AB laikam izņēmums

  +2 [+] [-]

, 2012-11-09 11:09, pirms 12 gadiem
Prieks skatīties šodienas komentu sadaļu,visi tādi pozitīvi... Davai Andža visi ir ar tevi,sāc rukāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-09 12:48, pirms 12 gadiem
rooobs rakstīja: domāju, ka šim čalim ir jastrādā ir ar galvu,jasakārto sevi psiholoģiski,lai kko varētu darīt laukumā. Pats jau vainīgs,bija iespēja trenēties ar izlasi,ja nebija varbūt kkas kārtībā ar veselību,bet varēja trenēties,kādā spēlē iziet laukumā,kaut uz pāris minūtēm,kaut kādā veidā atgūstot savu pārliecību. Ja cilvēkam gandrīz bail mest pa grozu ir,jo nedod Dievs būs jastājas uz soda metiena līniju,tas tak ir kkas briesmīgs basketbolistam. Prieks bija skatīties kad Andža bija izlase,cik nācās redzēt ari NBA spēles,kad bija zieda laiki Andža,bet nu sāpīgi tagad,25 sek laukumā. Gaidīsim varbūt kādu brīnumu un Andža atgūsies,kad Boguts nav un varbūt būs lielāks spēles laiks. Kā Ilmārs Līdaka teica - Paldies,būsim vienoti. (par Andžu)

     [+] [-]

, 2012-11-09 12:48, pirms 12 gadiem
Varbūt traucē matu želejas pārāk lielais dauzums?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 13:13, pirms 12 gadiem
To tikai Biedrinam vajag! Par neka nedarisnu sanemt milionus katra cilveka sapnis!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 13:16, pirms 12 gadiem
biciic rakstīja: notika tas,ka dabūja lielo līgumu un viss..kādreis SA+ bija viņa intervija,kurā izteicās ka galvenais viņam bija nopelnīt naudu savai dzīvei un to viņš ir izdarījis..bet skumji ka neviena balva viņu neinteresēja,jo daudzi vnk saņem lielo naudu,bet tik un tā cīnas cik var lai iegūtu gredzenus utt..jebkurā sporta veidā,AB laikam izņēmums
Jā- un vienlaicīgi viņš teica, ka karjeru beigs ļoti agri (neatceros gan cik, bet šķiet ka bija zem 30 gadiem), tā ka visdrīzāk pēc pašreizējā līguma beigām AB arī pazudīs no NBA un iespējams arī no basketbola skatuves kā tādas.
Ja vēl pirmajos līguma gados vēl strādāja un ņēmās, tad pēdējos 3os acīmredzami vnk ir apmierināts ar to, ka nauda nāk un vairs neredz motivāciju kko darīt lietas labā, jo pēc pēc 2-3 gadiem tāpat ies atvaļinājumā uz mūžu. Tā ka tie, kas vēl cer sagaidīt AB tādu kā pirms 4 gadiem, visdrīzāk vnk sapņo. Skumji.
Nez ko viņam saka/teiks cilvēki uz ielas. Es viņu satiekot, pilnīgi noteikti neietu sveicināt jeb nedod dievs vēl prasīt autogrāfu. Visdrīzāk veltītu vienu nožēlas pilnu skatienu.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 13:18, pirms 12 gadiem
autins rakstīja: Jā izskatās, ka šogad ar Biedriņu tur nerēķinās vispār, nedomāju, ka viņš tās minūtes nospēlētu sliktāk par Ezeli, bet kluba intresēs, laikam ir dot tagad iespēju jaunajam nevis kārtējo reizi reanimēt Biedriņa kādreiz tik veiksmīgo karjeru.
Piedod bet pie labākās sirdapziņas nevaru tev piekrist! Ezeli nospēlējis ir KRIETNI labāk sev atvēlētajā laikā! Biedriņam pārbaudes spēlēs tika dota iespēja un viņš nosūkāja (pareizāk gan tikai vienā spēlē).. pēc tam viņu uzlaida vēl uz īsu brīdi un komanda nenormāli pajuka un Biedriņš bija briesmīgs (arī īsajā brīdī kad uzspēlēja jau sezonas spēlē)!

p.s. Bet nu tagad ir viņa iespēja! Var tikt uz laukuma uz kādām 10 min! Ja pierādīs sevi tad varbūt varbū lēnā garā varēs atkarot uzticību! Bet nu tad LIELAS lietas jādara jo uzticību sev viņš ir zaudējis!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 13:34, pirms 12 gadiem
jurkoo rakstīja: Kas notika ar Biedriņu, kāpēc samaitājās tā viņa karjera
Paskatoties vecos labos laikus Andris Biedrins - Reworked NBA star mix [Andris...
un arī atceroties double double Andri paliek pat žēl
nevar klaiņot pa klubiem un Vecrīgu vasarā un cerēt, ka būs nba starta piecinieka centrs.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-09 13:49, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: nevar klaiņot pa klubiem un Vecrīgu vasarā un cerēt, ka būs nba starta piecinieka centrs.
Cik raksta, tad viņš ir vislabākajā sportiskajā formā no visiem W's garajiem. Te vairāk ir runa par kaisli pret to, ko tu dari.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-09 15:52, pirms 12 gadiem
Nu tad aizejat biedra vietaa paraadat kaa taas lietas ir daraamas, gudri irst arii es maaku, bet nekad nevareeshu speleet taadaa liimenii kaa vins, jo man nav taadu auguma dotiibu un talanta. Par attieksmi utt taa ir tiiri vinja pasha dariishana. Tas apmeeram taapat, dabuuji ahujenno darba liigumu un neko nedari, bet kaimins visiem saka psc pasties vins sanjem taadu algu bet neko nedara. Ejat pieraadaat pashi, ka esi labaakie vai viens no labaakajiem vienalga kurā sfērā!