Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pahars par kritiku: "Ja līdzjutēji saprot, tad saprot. Ja ne, tad ne"

Agris Suveizda

Pahars par kritiku: "Ja līdzjutēji saprot, tad saprot. Ja ne, tad ne"
Marians Pahars
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars pēc zaudējuma Fēru salām (0:2) bija negaidīti apmierināts ar demonstrēto sniegumu, sarunā ar žurnālistiem uzsverot, ka visu izšķīrusi izdevību realizācija - viesi prata iesist, bet mēs ne. Vaicāts, vai gadījumā, ja būtu tāda iespēja, mainītu sākumsastāva izvēli, Pahars atbildēja noraidoši - laukumā bija labākie šobrīd pieejamie spēlētāji.

- Kura spēle tev nepatika vairāk – Andoras vai šī?
- Un kura spēle tev nepatika vairāk?

- Andoras.
- Arī man un arī futbolistiem. Un ceru, ka līdzjutējiem arī. Manuprāt, bija līdzīga spēle, bet nezinu, ko varam izdarīt labāk. Tas, manuprāt, ir tas, kas mums šobrīd ir. Diemžēl kļūdījāmies, un viņi mūs par to sodīja. Mūsu iespējas…stabs, Šabalas sitiens ar galvu pirmajā puslaikā, arī Lukjanova sitiens. Nezinu, kā bumba nebija vārtos. Tas ir futbols. Domāju un ceru, ka šī mums vienkārši nebija veiksmīga spēle. Pēc 0:2 grūti to teikt, bet esmu priecīgs, ka puiši mēģināja spēlēt futbolu un visi atdeva visus spēkus. Pēc otrajiem vārtiem varbūt jau zaudējām cerības – vēl bija palikušas 20 minūtes, un mums vajadzēja mēģināt atspēlēties.

- Kas šodien bija lielākās problēmas?
- Lielākā problēma? Tagad grūti teikt. Tā, ka viņi iesita, bet mēs ne. Pirmā epizode ceturtajā minūtē – bija labs moments, līdzīgi kā pret Luksemburgu, kad Dāvis [Ikaunieks] iesita. Visi zina, ka mēs arī nebijām optimālajā sastāvā. Trīs puiši [Gutkovskis, Lukjanovs, Kļuškins], kuri iepriekš nebija pamatsastāvā, sevi labi parādīja, taču vajag vairāk laika, lai saspēlētos.

- Vai bija spēlētāji, kuri neiegāja spēlē? Varbūt vari pakomentēt izdarītās maiņas.
- Mums vajadzēja atspēlēties, tāpēc pārtraukumā runāju par to, ka mums vajag riskēt. Zaudējām ar 0:1, vajadzēja atspēlēties. Protams, Ģirta Karlsona maiņa bija plānota, tāpat kā Zjuzina un Dāvja. Bet tādā spēlē iziet uz maiņu ir grūti, ļoti labi to saprotu. Protams, gribu vairāk no tiem spēlētājiem, kuri iet uz maiņu, bet šodien neizdevās. Šobrīd man nav atbildes, kāpēc neizdevās. Ļoti grūti teikt. Varam runāt par neveiksmi, bet tā, protams, ir ne tikai neveiksme.

- Nebija iespēju pāriet, piemēram, uz trim uzbrucējiem?
- Vispirms varam paskaitīt, cik daudz iespēju mums bija šodien – vairāk nekā iepriekšējos mačos. Ļoti daudz stūra sitienu un standartsituāciju – vairāk nekā iepriekš. Neatceros, kad pēdējoreiz mums bija tik daudz šādu iespēju. Tāpēc nebija nekādu domu par to, ka kaut ko vajadzētu mainīt taktiski. Viss bija kārtībā un līdz otrajiem ielaistajiem vārtiem kontrolējām spēli.

- Ir kāds izskaidrojums, kāpēc bija tik vāja momentu realizācija?
- Kādi gan var būt izskaidrojumi…Nezinu, grūti teikt. Nezinu, nezinu…Tā ir meistarība, ko vēl varu pateikt.

- Pretinieku treneris teica, ka mēs viņus pirmajā puslaikā pārāk respektējām. Tā bija?
- Nezinu, es to neredzēju. Sākums diemžēl mazliet neizdevās un viņiem bija divi, trīs stūra sitieni, bet pēc tam mēs kontrolējām spēli.

- Vai Fēru salu izlase šobrīd ir stiprāka par mums?
- Kā mēs varam runāt par to, vai stiprāka vai vājāka. Nezinu. Ja viņiem ir vairāk punktu, tad tāda ir objektīvā situācija – par ko gan varam strīdēties. Bet cikls vēl ir tikai sācies, redzēsim. Futbols sastāv no zaudējumiem, uzvarām, neizšķirtiem. Mums vajag arī mācīties zaudēt. Pēc divām dienām mums būs nākamā spēle, būs iespēja revanšēties [par šodienu].

- Uzsvēri, ka mums šodien bija ļoti daudz iespēju, bet tās nerealizējām. Vai tas nozīmē, ka sniegums bija labāks par rezultātu?
- Protams, ka sniegums bija labāks nekā rezultāts.

- Lukjanovs, Kļuškins, Gutkovskis pirms mēneša nebija pat izsaukti, bet šodien sāka pamatsastāvā. Kas mēneša laikā ir mainījies?
- Vispirms - visi zina, cik daudz mums ir traumu, savainojumu. Un neviens no jums nebija happy par spēli Andorā. Tāpēc man vajadzēja kaut ko mainīt. Ne tikai jūs, bet arī līdzjutēji – mēs par to zinājām - un paši spēlētāji nebija īpaši happy. Tā ir nacionālā izlase, viena mēneša laikā tik daudz kas mainās – spēlētājs nespēlē klubā vai ir sliktā fiziskajā formā. Mums ir dažādi testi, kas dod atbildes uz daudziem jautājumiem. Par to visu šodien nerunāšu, tā ir mūsu iekšējā informācija.

- Tad pārfrāzēšu jautājumu – kāpēc brāļi Ikaunieki šodien bija malā?
- Tāpēc, ka viņš Andorā nenospēlēja labi.

- Abi divi Ikaunieki?
- Jā, abi divi Ikaunieki. Viņi var spēlēt daudz labāk. Plus mums ir vienas nedēļas treniņnometne, kurā redzam spēlētājus – kā viņi jūtas, kā viņi trenējas, kādā stāvoklī viņi ir. Un tie, kuri šodien izgāja pamatsastāvā, bija labākā formā. Un tās lietas, kuras gribējām, viņi var izpildīt labāk nekā citi.

- Kuri spēlētāji šodien nospēlēja labi – tā, kā tu no viņiem gribēji?
- Negribu pēc zaudējuma runāt par to, kurš spēlēja labāk vai nē. Manuprāt, visi no komandas šodien nospēlēja līdzīgi. Nevaru teikt, ka kāds būtu nospēlējis slikti, bet mēs zaudējām – tas nozīmē, ka nespēlējām arī ļoti labi.

- Ja būtu jāspēlē vēlreiz, izvēlētos tādu pašu pamatsastāvu?
- Tev nepatika spēle? Dod man padomu [kam spēlēt]. Šodien spēlējām labāk nekā iepriekšējās reizēs? Vai nespēlējām? Iepriekšējās spēles patika labāk?

- Pret Andoru jā.
- Nu, okay. Pret, nezinu, Islandi pirms diviem gadiem bija labāk? Protams, ka neko nemainītu, ja būtu tāda pati situācija.

- Pakomentē ielaistos vārtus. Pirmajos laikam nedaudz nokļūdījās arī Andris [Vaņins]?
- Viņam bija grūti, jo bumba lidoja cauri burzmai un viņš principā neko neredzēja. Bumba bija slidena. Diemžēl…esam pieraduši, ka Andris mūs visu laiku izglābj, bet tas nevar notikt vienmēr. Gadās arī tādas dienas kā šī.

- Un otrie droši vien uz Kaspara [Gorkša] sirdsapziņas?
- Nu, jā. Bet negribu viņu par šādu situāciju vainot, jo mēs gribam spēlēt un gribam izdarīt piespēles pussargiem. Jā, kļūdas gadās. Kāpēc pēc tādas kļūdas ielaidām – par to vajag padomāt un parunāt ar spēlētājiem. Tas, ka viņš iedeva sliktu piespēli, nenozīmē, ka drīkstam tik viegli ielaist vārtus.

- Kuri Fēru salu spēlētāji sagādāja lielākās problēmas?
- Laba komanda. Nr. 11 [Jouans Suimuns Edmundsons] – labs uzbrucējs. Astotais [otrais uzbrucējs Brandurs Hendriksons Olsens] un sestais numurs [centra pussargs Hadlurs Hansons], garš, melns puika [centra aizsargs Sonni Ragnars Natestāds], kurš visu vinnēja. Viņiem ir spēlētāji, kuri prot labi strādāt ar bumbu. Manuprāt, laba komanda. Bet pirmie ielaistie vārti…Diemžēl standartsituācija, atlekusī bumba, rikošets…Ja mēs būtu atspēlējušies, esmu pārliecināts, ka būtu bijusi pilnīgi cita spēle.

- Ko pēc šādas spēles vari pateikt līdzjutējam, kurš zina, ka Fēru salas ir maziņa komanda?
- Ko varu pateikt. Līdzjutēji, kuri saprot – viņi saprot. Līdzjutēji, kuri nesaprot – viņi nesaprot. Bija divi vai trīs tādi, kuri nesaprot – ko varu viņiem pateikt. Izdarījām visu, lai uzvarētu šo spēli. Un tas ir galvenais. Līdzjutēji, kuri pēc spēles aplaudēja spēlētājiem…Kad spēlēju Anglijā, tur bija vienalga – komanda uzvar vai iet uz pirmo līgu, otro, trešo -, cilvēki tāpat nāca uz spēlēm un atbalstīja. Manuprāt, šeit ir tāda pati situācija. Nevaram runāt, ka ir kaut kāda krīze. Kāpēc?! Nebijām zaudējuši septiņas spēles [sešas spēles - A.S.]. Šodien zaudējām, bet mēģinājām un, manuprāt, izveidojām daudz iespēju. Kāpēc tāds jautājums?!

- Tāpēc, ka sabiedrība to uztver kā katastrofu. Fēru salas ir maza komanda.
- Jā, bet kāpēc viņi vai jūs domājat, ka mēs dzīvojam kaut kur mākoņos? Kāpēc?

- Pagātne.
- Pagātne? 2004. gads?

- Tieši tā.
- Negribu šodien runāt par tām lietām, kur mēs atrodamies, kur atrodas Latvijas futbols, kur atrodas Virslīga u.t.t. Šodien puiši atdeva visus spēkus. Tas ir tas, ko varu pateikt. Šodien, manuprāt, nevaru izdarīt neko citu. Tas ir objektīvi. Tas ir tas, kas mums ir. Ja kādam nepatīk, tad tas nav jautājums man. Paprasiet…nezinu, grūti pateikt latviski, godīgi…

- Kad naturalizējām Torresu, tad teicām, ka viņš varētu būt noderīgs tieši pret Fēru salām, Andoru – mazām komandām. Kāpēc šodien viņš nespēlēja, bet Andorā gāja tikai uz maiņu?
- Tāpēc, ka viņš diemžēl nav tādā formā, kādā bija pagājušajā gadā. Tas ir atkarīgs no viņa stāvokļa. Viņam bija traumas, savainojumi, slikta forma. Viņš tagad nevar izdarīt to darbu, ko darīja klubā. Tas ir iemesls.

- Jūs zinājāt, ka viņam forma nav tik laba un ka viņš ir tik tikko atkopies no savainojuma. Varbūt varēja izsaukt Bogdaškinu, kurš Virslīgā spēlē tikpat labi, cik Kļuškins?
- Boriss Bogdaškins pēdējā reizē jau bija izsaukts. Bija, paskatījos viņu. Un tagad izvēlējos citu spēlētāju. Kamēr treneris šeit esmu es, tas būs tā. Ja negribi, tā ir cita lieta. Ja Torress būtu pilnīgi citā formā, tad varētu runāt, ka laukumā ietu nevis kāds no tiem trim [acīmredzot domāti uz maiņu izgājušie], bet gan Torress. Ja viņš būtu tādā formā, kādā bija pagājušajā gadā, tad varbūt, ka viņš arī sāktu pamatsastāvā. Kad bija iespēja viņam dabūt pilsonību un spēlēt nacionālajā izlasē, par to, protams, domājām. Bet nevaram paredzēt, kāds viņš būs pēc gada.

- Kļuškins sākumā šķita uztraucies un bailīgs, bet pēc tam kaut kas notika un sāka rādīt pavisam citu spēli. Tu viņam kaut ko pateici?
- (Pauze) Nevaru pateikt, ka tas ir labs jautājums. Puika aizvadīja pirmo spēli [pamatsastāvā].

- Tieši to arī biju domājis, ka pēc tam izskatījās ļoti labi, bet sākumā bija bailīgs.
- Tas ir normāli, neliels uztraukums. Viņš, manuprāt, nospēlēja ļoti labu spēli.

1 2 3 4 108 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2016-10-08 03:29, pirms 8 gadiem
Tad jau viss labi!
Rezultáts - kā parasti latviešiem!

 +14 [+] [-]

, 2016-10-08 03:36, pirms 8 gadiem
Tupa intervija no pahara puses. Tāds kā uzvilkts liekas

 +18 [+] [-]

, 2016-10-08 04:04, pirms 8 gadiem
Neapmierināts sarkasms un zems intelekts! Nekas no šī brīnuma vairāk nav. Tā ir, kad liek vārdus nevis prātus trenēt
Daudz jau sākuši cerēt uz Pahara atkāpšanos, bet, kā izrādās, viņš vēl ir apmierināts ar sevi.. Tiesa, zem viņa meliem, jūtama pamatīga histērija!

  +8 [+] [-]

, 2016-10-08 04:04, pirms 8 gadiem
Nuu, te jau nedaudz taka marazmā iet Pahars- "Mēneša laikā tik daudz kas var mainīties. Kapēc nespēlēja brāļi Ikaunieki? Pahars: Tapēc, ka viņi Andorā nenospelēja labi"...

  +8 [+] [-]

, 2016-10-08 04:10, pirms 8 gadiem
Biju vakar stadionā un varu pateikt, ka LV tiešām centās, darīja ko varēja, bet bumbas apstrāde ir vienkārši katastrofa! Kā var spēlētājs, kurš skaitās profesionāls futbolists un trenējas dienu dienā nespēt vienk. elementāri uzņemt bumbu! Par Visņakova kroņagājienu pus stadions vispār saķēra galvas...

 +33 [+] [-]

, 2016-10-08 04:14, pirms 8 gadiem
Būtu vismaz atvainojies tiem gandrīz 5000 cilvēku, kuri noskatījās šo murgu klātienē. Skumji, bet laikam tas ir par daudz prasīts no Pahara puses.

Izveidojām daudz iespēju??? Nopietni?? Kāpēc ir bezkaunīgi jāmelo?

Un pieminēt nezaudēto spēļu sēriju pēc šāda zāģa bija pilnīgi lieki un nevajadzīgi.

Ja galvenais treneris nezina, ko viņa vadītā komanda varēja izdarīt labāk, tad es labāk paklusēšu. Trenerim galvā vienmēr jābūt idejām
kā un kur uzlabot spēli.

Pēc 2.zaudētājiem vārtiem izlase vienkārši padevās. Te vietā būtu bijis plakāts, kurš "Skonto" stadionā tika izkārts pirms dažiem gadiem - "Nav cīņas, nav atbalsta".

Manuprāt, maiņas tika veiktas pārāk vēlu, un neviena no tām nedeva nekādu pienesumu.

Nē, jo tālāk lasu, jo dziļāk auzās - mēs esot kontrolējuši spēli 2.puslaikā līdz 2.golam. Cik tad mums to momentu bija tajā laika periodā? 1??? Daudzās standartsituācijas vienkārši izniekojām. Pēc tam ir vēl trakāk, izrādās, ka pēc sākumā izpildītajiem 3 Farēru stūŗa sitieniem mēs arī 1.puslaikā kontrolējām spēli - klaji meli, ko pat parasts futbola diletants saprot. Pahars te mēģina karināt makaronus ausīs.

Par tiem 2-3 faniem, kuri nesaprot, Marians domājis bija vīriešus, kuri sēdēja virs manis un bļāva Paharam gan latviski, gan krieviski - "Tev kauns ir?"

Secinājums: Pahars nespēj atzīt savas kļūdas, tāpēc man viedoklis par viņu ir mainījies uz slikto pusi.

 +10 [+] [-]

, 2016-10-08 04:28, pirms 8 gadiem
Būs cīņa par pēdējo vietu grupā, un sīva cīņa.

  +5 [+] [-]

, 2016-10-08 04:45, pirms 8 gadiem
Skaidrs ir viens. Pret ungāriem par uzvaru var aizmirst. Kā var uzvarēt,ja spēlētājiem nav meistarības. Nākotne Lv futbolam ir drūmās krāsās.

     [+] [-]

, 2016-10-08 05:02, pirms 8 gadiem
Latvijas futbola izlase vienā maisā ar Dinamo liekami.

  +8 [+] [-]

, 2016-10-08 05:21, pirms 8 gadiem
izveidojām daudz iespēju.......... cik????? 3????4????
ja pret Portugāli tik izveidotu neko neteiktu..... es drīzāk teiktu, ka nespējām izveidot neko bīstamu pie vārtiem

  +9 [+] [-]

, 2016-10-08 06:19, pirms 8 gadiem
Bl..., pretīgi lasīt, mēs zaudējam komandai kuru apspēlēja Ventspils, un izlasē izņemot Karlsonu no tās komandas neviena nebija!
Kā tādas komandas ka feru salas var radīt daudz sakarīgāku spēli par mums, te nav ko saprast, līdzjutējiem vajag uzvaras vismaz pret tādām komandām kā šī, par Šveici labāk vispār klusēt

  +5 [+] [-]

, 2016-10-08 06:26, pirms 8 gadiem
Vienmēr zināju, ka Latvijā nav sakarīgu treneru, ne futbolā ne hokejā, pēc zaudējuma feru salām, viņam pašam ir jāaiziet

     [+] [-]

, 2016-10-08 06:30, pirms 8 gadiem
Bet vakar diena sākās tik labi, Lipmani gāza un re tev

  +6 [+] [-]

, 2016-10-08 07:27, pirms 8 gadiem
Ar vienu gribēšanu tādas spēles nav uzvaramas.Abi ielaistie vārti,tās ir taktiskās kļūdas aizsardzībā,kad spēlētājs paliek brīvs un netiek nosegts.šīs elementārās darbības tiek mācītas jauniešu vecumā.Pēc tādām spēlēm ir skaidrs,kāpēc spēlētāji netiek pie spēlēšanas savos klubos.Labi izskatījās Lukjanovs,kļuškins.Kāpēc šie spēlētāji tika mainīti man nav saprotams.Maksimenko labāks bija pieslēdzoties uzbrukumam.Aizsardzība izskatījās neizteiksmīga.Salinieku spēles stils bija skaidri zināms,bet mūsējie neprata atrisināt šo uzdevumu.Tādas spēles tikai pazemina jau tā zemo valstsvienības reitingu.Spēlētājiem noslēgt labus līgumus ārzemēs nav cerību.

 +11 [+] [-]

, 2016-10-08 07:41, pirms 8 gadiem
Te Pahars stāsta, ka komanda daudz standartus izpildījusi. Kāda jēga no standartiem, ja tos izpilda koka kluči no RFS?

OK, Višņakovs varbūt arī joprojām ir starp labākajiem savā pozīcijā, bet ne jau standartos. Bet kad Laizāns pēdējo reizi izlasē ir aizvadījis normālu spēli?

  +6 [+] [-]

, 2016-10-08 08:03, pirms 8 gadiem
oxa rakstīja: Tad jau viss labi!
Rezultáts - kā parasti latviešiem!
cik latviešus tu tajā Pahara komandā atradi?

  +4 [+] [-]

, 2016-10-08 08:19, pirms 8 gadiem
nu moins paxar,ja pedejais aizsargs piespele ne par malu,lai ievaditu uzbrukumu,bet pa cenru kur pretinieki biezs ha tad kads tu treners berni mak izspelet pa malinam

  +3 [+] [-]

, 2016-10-08 08:24, pirms 8 gadiem
man viens pareizi pateica kadreiz treners bija vislabakais speletajs bet treneris nekads ta tiesam ir.

  +6 [+] [-]

, 2016-10-08 08:25, pirms 8 gadiem
Šito ir grūti saprast pat kvèlākajam fanam... savā laukumā 0:2 pret Farēru salām. Mazām klinšainām saliņām kur ganās aitas un maz cilvēciņu. johaidī, par ko jūs domājat kad izejat laukumā? Ja tikai kā atbumbot tās 90 minūtes tad saprotu.

  +6 [+] [-]

, 2016-10-08 08:40, pirms 8 gadiem
Līdzjūtējs redz, ka trenetis nesaprot un nezin ka var būt labāk = Mazā Islande izbraukumā pieveic Lielo TŪDU. Dānis par to jau brīdināja pirms spēles, Vaņins ne vienmēr varēs izglābt. Treneru korpuss- bez perspektīvas un iekrampējusies krēslos..

  +5 [+] [-]

, 2016-10-08 08:45, pirms 8 gadiem
Trenera valoda un domāšanas veids ir MURGS

  +5 [+] [-]

, 2016-10-08 08:49, pirms 8 gadiem
visu laiku latvija comu draugu busana no vadibas puses ne kada rakstura jela lff

  +6 [+] [-]

, 2016-10-08 08:58, pirms 8 gadiem
Suveizda malacis par jautājumiem, bet Pahars mani nepatīkami pārsteidzis - kāpēc viņš nesaprot, ka Latvijas izlase rāda neprogresīvu sniegumu? Vai var priecāties par to, ka nespējam iedot normālas piespēles ne aizsargi-pussargiem (Gorkša kļūda), ne pussargi-uzbrucējiem? Un par ko šeit apvainoties, ja nespēj savā laukumā iesist Fēru salām? Visa gada garumā sniegums ir pavājš un augstiem mērķiem neatbilstošs. Ja tas ir mūsu līmenis, tad tā arī jāpasaka, lai visi apkārt saprastu un nelolotu ilūzijas. Gluži kā Krievijā un viņu slaveno frāzi - "mēs visi esam sū*i".

 +14 [+] [-]

, 2016-10-08 09:13, pirms 8 gadiem
Kāpēc nevar savākt komandu, tikai no virslīgas spēlētājiem un pievienot klāt tos spēlētājus kuri spēlē patstāvīgi savos ārzemju klubos , kur izlasē ir ventspilnieki, liepājnieki, jelgavnieki mūsu klubi nospēlēja cienījami Eiropas kausos, bet izlasē tiek spēlēt tie kuriem pat nav kluba

  +3 [+] [-]

, 2016-10-08 09:28, pirms 8 gadiem
pahars tak ir coms starp savejiem. kads vins treneris. pusi sastava nakosaja spele vajadzetu nomainit, bet ka vins savu comu gorksu nelaidis laukuma...
Slēpts komentārs: kegums

     [+] [-]

, 2016-10-08 10:08, pirms 8 gadiem
Islēdzu televizoru, kad spēle sākās un izslēdzu, kad sāka uzskaitīt laukumā eošos Latvijas izlases spēlētājus, kuri ir bez klubiem un bez spēļu prakses...

  +4 [+] [-]

, 2016-10-08 10:18, pirms 8 gadiem
v5_karstgalvis rakstīja: pahars tak ir coms starp savejiem. kads vins treneris. pusi sastava nakosaja spele vajadzetu nomainit, bet ka vins savu comu gorksu nelaidis laukuma...
Gorkšs arī Liepājas sastāvā spēlē slikti. Bijuši vairāki vārti uz viņa sirdsapziņu un te, izlasē tas pats. Skumji.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-08 10:38, pirms 8 gadiem
Baigi dziļā bedre...pirmkārt, nav jauna Astafjeva, kurš diriģētu laukuma centrā..

 +19 [+] [-]

, 2016-10-08 10:41, pirms 8 gadiem
Ak šie līdzjutēji, stulbeņi, nesaprot ka zaudēt valstij, kura pakāsusi 28 no 29 pēdējām izbraukuma spēlēm, kur ir tikai 11 profesionālie futbolisti - ir normāli! Stulbie līdzjutēji, kas atnākuši uz stadionu un atbalstīja izlasi nesaprot ka bija milzīgs pārsvars (pēc Pahara domām)!

Zini ko, leģenda no Anglijas - mēs neesam akli, redzam ka izlase nevis nav zaudējusi 6 spēles, bet gan nomocījās, nav nekādas domas par taktisko zīmējumu, nav nekādas saprašanas laukumā starp spēlētājiem, ir nožēlojama spēles kvalitāte pret vājām komandām - tā ir trenera vaina! Tikai banānu valstība spēj likt par treneri pilnīgi zaļu gurķi, kuram nav nekādas pieredzes trenēšanā!!

  +7 [+] [-]

, 2016-10-08 10:41, pirms 8 gadiem
Pahar, šitā intervija ir kronis pāri visam! Ne kauna ne goda! Vācies tak prom

  +3 [+] [-]

, 2016-10-08 10:42, pirms 8 gadiem
Pahars ir mazliet pārāk pozitīvs.

  +6 [+] [-]

, 2016-10-08 10:43, pirms 8 gadiem
Mums ir labi spēlētāji, bet izskatas ka viņi nezin ko darīt laukumā. D.Ikaunieks un Gutkovkis veiksmīgi spēlē klubos , Maksimenko ne par velti atrodas Austrijā. Latvija zaudēja taktiski

 +23 [+] [-]

, 2016-10-08 10:48, pirms 8 gadiem
Paklausoties un palasot supereksperta Blanka un Pahara demogogiju aizdomajos un sapratu ka vel ilgi musu futbols staves uz vietas,pat degrades.Vakardienas spele bija visnozmigaka saja atlases cikla,jo maksimumu ko varejam savakt tas ir 9 punkti.6 pret Andoru un varbut tris savas majas pret Feru salam.Vakar diemzel cikls jau bija izgazts.Kapec pasa svarigakaja spele bija jalaiz debitantus sakumsastava?Kapec mala bija atstati tehniskie speletaji?Kapec Karlsonu izlaida tikai uz dazam minutem,kuram vajag daudz momentu lai gutu vartus.Kapec Gorkss joprojam ir kapteinis?Vins jau sava kluba taisa sudus,un vakar uz vina sirdsapzinas abi goli.Pirmaja gola vins neuzvareja gaisa divcina(domaju ka piemeram Kolesovs no FK Ventspils butu to izdarijis).Otraja gola vispar soks,ka var pa centru dot zemu piespeli?Pahars vaino visus tikai ne sevi.Vinam un Rihteram butu pa godu uzrakstit iesniegumus.LFF stagnati,nezelojiet naudu un sameklejiet normalu arzemju specialistu,kurs saprot musdienas moderno futbolu.Ekspertu studija nomainiet beidzot to demogogu Blanku.

 +13 [+] [-]

, 2016-10-08 10:55, pirms 8 gadiem
Pārāk pašpārliecināta un pat varētu teikt iedomīga cilvēka intervija. Mazliet paškritikas Paharam derētu, ja nemāk izveidot komandu, tad nevajag pirkstus locīt.
1 2 3 4 108 komentāri