Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Fināla atkārtojumā "Kurbads" atkal pieveic čempionus liepājniekus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fināla atkārtojumā "Kurbads" atkal pieveic čempionus liepājniekus
Mārtiņš Raitums, Klāvs Plānics un Mārtiņš Gipters
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas čempionātā septīto uzvaru septiņās spēlēs izcīnīja "Kurbads", kas savā laukumā ar 3:1 pieveica 2016. gada čempioni "Liepāju".

"Kurbads" vadībā izvirzījās otrās trešdaļas 34. sekundē, kad skaitlisko vairākumu realizēja 41 gadu vecais uzbrucējs Aleksandrs Macijevskis. Pārsvars tika dubultots 25. minūtē, kad izcēlās septembra labākais spēlētājs Latvijas čempionātā – 2:0 panāca aizsargs Mārtiņš Gipters.

Otrā trešdaļa kļuva par izšķirošo, jo tās otrajā pusē rezultāts tapa 3:0 mājinieku labā – mazākumā precīzs metiens izdevās uzbrucējam Jānim Straupem. Lai gan nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām Klāvs Plānics vienu ripu atspēlēja, "Liepājai" izglābties neizdevās – kurzemnieki piedzīvoja zaudējumu ar 1:3. Iniciatīvu uzņēmās Martins Lavrovs, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju zaudētāju rindās, tomēr "Kurbada" labākais spēlētājs Mārtiņš Raitums liedza čempioniem atspēlēšanos.

Pagājušās sezonas finālistes tikās arī 7. septembrī, kad "Kurbads" atspēlējās un uzvarēja Liepājā ar 2:1. Precīzi meta bijušie liepājnieku kapteiņi Bruno Zabis un Gipters. "Kurbads" ar septiņās spēlēs sakrātajiem 20 punktiem atrodas Latvijas čempionāta pirmajā vietā. Tuvākā sekotāja ir "Zemgale/LLU", kas aizvadījusi par vienu maču vairāk un sakrājusi par diviem punktiem mazāk.

"Kurbads" – "Liepāja" 3:1 (0:0, 3:0, 0:1)

Vārti: 20:34 Macijevskis (Hartmanis, Gipters, vair.) 1:0, 24:03 Gipters (Macijevskis) 2:0, 33:27 J. Straupe (Komuls, Gelažis, maz.) 3:0, 55:20 Plānics (Demiters, Ļeščovs, vair.) 3:1
Soda minūtes: 16:8
Vārtsargi: Mārtiņš Raitums – Vadims Miščuks

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-09 01:30, pirms 8 gadiem
Šosezon Kurbadam jāņem tituls!

     [+] [-]

, 2016-10-09 10:09, pirms 8 gadiem
Ir bažas par Liepājas sniegumu kontinentālajā kausā - tomēr pārstāvēs Latvijas hokeju!

     [+] [-]

, 2016-10-09 11:42, pirms 8 gadiem
JankS rakstīja: Ir bažas par Liepājas sniegumu kontinentālajā kausā - tomēr pārstāvēs Latvijas hokeju!
nu Liepāja uz doto brīdi ir nr.2 Latvijas hokejā, pietiekami laba līmeņa komanda. Protams, Kurbads šobrīd tur būtu labāk, bet tas ir čempionu, nevis pašreizējo tabulas līderu turnīrs...

Sniegumam jābūt labam, katrā ziņā labākam nekā citus gadus mūs pārstāvošajām komandām jaunlaiku vēsturē. Sastāvs ir pietiekami solīds priekš Latvijas līmeņa, pie tam tā nav pensionāru blice... lai gan šobrīd jau par laimi tā īsti pensionāru bliču mums vairs nav.

MOGO pēc uzvārdiem būtu jāspēlē labāk par Liepāju, bet uz laukuma kaut kā tas neredzās...