Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Austrumu konference: "Devils" bez Brodēra, "Red Wings" bez play-off?

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Austrumu konference: "Devils" bez Brodēra, "Red Wings" bez play-off?
Detroitas "Red Wings" atzīmē Korija Šneidera pārspēšanu
Foto: AP/Scanpix

Pēc 18 stundām ar spēli starp divām Austrumu konferences komandām - Toronto "Maple Leafs" un Monreālas "Canadiens" - startēs Nacionālās hokeja līgas jaunā sezona. Lai gan pēdējās trīs Stenlija kausa čempiones nāk no rietumiem, arī otrā konferencē netrūkst daudzsološu komandu, piemēram, Tampabejas "Lightning". Kamēr virsroku ņem jaunie, pirmo reizi kopš 1990. gada bez dalības izslēgšanas spēlēs varētu palikt Detroitas "Red Wings". Tāpat Sportacentrs.com prognozē, ka no pagājušajā sezonā aiz strīpas palikušajām komandām izslēgšanas spēlēs iekļūs Ņujorkas "Islanders", Vašingtonas "Capitals" un Ņūdžersijas "Devils".

16. Bufalo "Sabres"
Arī pagājušajā sezonā ieņēmusi pēdējo vietu Nacionālajā hokeja līgā, komanda atrodas pilnīgā pārbūves procesā, tādēļ jāsaglabā pacietība. Turklāt draftā būs pieejams kanādiešu brīnumbērns Konors Makdeivids. Pagājušās sezonas vidū tika aizmainīts vārtsargs Raiens Millers, no Monreālas "Canadiens" iegūti Džošs Džordžess un kapteinis Braiens Džionta, atgriezies Mets Mulsons, progresēs pirmo sezonu aizvadījušie spēlētāji, piemēram, Zemgus Girgensons, komanda vairs nemetīs ar sešu procentu precizitāti, taču arī pārējās komandas ir kļuvušas labākas.

15. Karolīnas "Hurricanes"
Pārbaudes spēlē piedzīvotā kājas lūzuma dēļ uz trim četriem mēnešiem zaudēts otrās maiņas centra uzbrucējs Džordans Stāls, bet 33 vārtus guvušais Džefs Skiners iedzīvojies smadzeņu satricinājumā. Ja 22 gadus vecais uzbrucējs regulārā čempionāta laikā neizlaidīs vairāk par desmit spēlēm un ja Antona Hudobina un Kema Vorda konkurence vārtos nesīs labumu, tad Karolīnas "Hurricanes" var izbēgt no bēdīga iznākuma. Ja nē, tad nāksies paļauties uz pirmo maiņu, kas neizklausās pēc pirmās maiņas: Jirži Tlustijs – Ēriks Stāls – Aleksandrs Sjomins.

14. Floridas "Panthers"
Roberto Luongo ir galvenais iemesls, kāpēc Floridas "Panthers" var cerēt uz progresu. Situācijas ķīlnieks Vankūverā, atgriezies siltajā Floridā, 14 spēlēs atvairīja 92,4% sāncenšu metienu, kamēr pretējā virzienā aizceļojušais zviedrs Jakobs Markstrēms nosūtīts uz "Canucks" fārmklubu. Ārons Ekblads, Brendons Piri, Niks Bjugstads, Džonatans Huberdo un Aleksandrs Barkovs – spēlētāji, kuru laiks vēl priekšā.

13. Otavas "Senators"
Pasaulē labākais uzbrūkošais aizsargs Ēriks Karlsons, ar otro numuru draftētais Bobijs Raiens un trešo numuru izvēlētais Kails Turiss uzbrukumā, Kreigs Andersons un labāko sezonu karjerā aizvadīt gatavais Robins Leners vārtos. Tomēr Otavas "Senators", kas finansiālo problēmu dēļ nevar tērēt daudz naudas, galvenais mīnuss ir sastāva seklums jeb trūkst vairāku līdzvērtīgu maiņu. Īsā laika posmā komandu pameta Daniels Alfredsons un Džeisons Speca, un kopā ar viņiem Otavu pametušas arī cerības – kopš 2007. gada, kad "Senators" zaudēja Stenlija kausa finālā, izdevies pārvarēt vienu izslēgšanas spēļu kārtu.

12. Toronto "Maple Leafs"
Rendijs Kārlails tiek minēts kā galvenais pretendents, lai kļūtu par pirmo atlaisto treneri šosezon. Toronto "Maple Leafs" sabruka 2012. gada izslēgšanas spēļu pirmās kārtas septītajā spēlē, pēdējo 11 minūšu laikā izsējot trīs vārtu pārsvaru un zaudējot pagarinājumā, bet pagājušajā sezonā pēc veiksmīgā starta izskaņā 14 spēlēs tika izcīnītas tikai divas uzvaras, kas neļāva pat sākt cīņu par Stenlija kausu. Skatoties no gaišās puses, vienu no aizsargu pāriem veidos jaunie Morgans Railijs un Džeiks Gārdiners:

11. Filadelfijas "Flyers"
2009. gadā atzīts par labāko debitantu, vārtsargs Stīvens Meisons turpinājumā pievīla. Pēc pievienošanās Filadelfijas "Flyers" viņš pagājušajā sezonā bija septītais izcīnītajās uzvarās, tomēr bez somu veterāna Kimo Timonena palikusī aizsardzība neizskatās pārliecinoši – nevienam nevajadzīgais Maikls del Zoto, pārmaksātais Endrū Makdonalds un citi, turklāt bez Timonena palikusi labākā vairākuma maiņa hokejā. Uzbrukums palicis iepriekšējā līmenī, bet caurums aizsardzībā ir pārāk liels.

10. Kolumbusas "Blue Jackets"
Svarīgāko līgumu – ar 22 gadus veco pirmās maiņas centra uzbrucēju Raienu Džohansenu, kurš pagājušajā sezonā guva divreiz vairāk punktu nekā karjerā – Kolumbusas "Blue Jackets" parakstīja tikai sezonas priekšvakarā. Līdzās ir vēl viens panākumu stūrakmens – krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis, kurš 2013. gadā tika atzīts par labāko –, bet zaudēti vairāki spēlētāji, kuri palīdzēja arī trešajai un ceturtajai maiņai būt virs vidējā līmeņa.

9. Detroitas "Red Wings"
Kad Detroitas "Red Wings" pēdējo reizi nekvalificējās izslēgšanas spēlēm, komandas jaunākie spēlētāji vēl nebija dzimuši, – tas notika 1990. gadā. Taču pēc Niklasa Lidstrēma aiziešanas arī uzbrukuma līderi nav palikuši jaunāki – Henriks Zeterbergs muguras savainojuma dēļ izlaida pusi pagājušās sezonas, Pāvels Dacjuks jau savainojis plecu. Detroita vairs nav komanda, kas tiek pieskaitīta galvenajām Stenlija kausa favorītēm.

8. Ņūdžersijas "Devils"
Arī Ņūdžersijas "Devils" jāskatās vēsturē – pirmo reizi kopš 1993. gada vārtos nebūs leģendārā Martina Brodēra. Un tas ir uzlabojums, jo vismaz 60 mačos vārtos redzēsim Koriju Šneideru, kurš pagājušajā sezonā atvairīja 92,1% metienu, kamēr Brodērs – tikai 90,1%. 25 miljoni piecās sezonās tiks snaiperim Maikam Kamaleri, kurš gan bieži mocās ar savainojumiem. Uzlabojumi gaidāmi arī pēcspēles metienos – šķiet neticami atkārtot 13 zaudējumus 13 sērijās:

7. Vašingtonas "Capitals"
Stenlija kausa izcīņai nekvalificējoties pirmo reizi kopš 2007. gada, Vašingtonas "Capitals" par 27,5 miljoniem nolīga Brūksu Orpiku un par 40,25 miljoniem parakstīja līgumu ar Metu Niskanenu. Vēl vairāk uzlabot aizsardzību, kas pagājušajā sezonā bija viena no sliktākajām līgā, palīdzēs jaunais galvenais treneris Barijs Trocs, kurš 15 gadus pēc kārtas vadīja Nešvilas "Predators".

6. Ņujorkas "Islanders"
Vasarā ieguvusi vārtsargus Jaroslavu Halāku un Čadu Džonsonu, kurš sevi pierādījis kā spējīgs otrais numurs, un uzbrucējus Mihailu Grabovski un Nikolaju Kuļominu, Ņujorkas "Islanders" sezonas priekšvakarā papildināja Džonijs Boičaks un Niks Ledijs, kuriem vieta Bostonas "Bruins" un Čikāgas "Blackhawks" rindās neatradās algu griestu dēļ. Turklāt savainojumu sadziedējis kapteinis Džons Tavaress. Daudzsološs sastāvs, lai cerētu uz pirmās kārtas pārvarēšanu pirmo reizi kopš 1993. gada.

5. Ņujorkas "Rangers"
Pēc pārsteidzoši sasniegtā Stenlija kausa fināla Ņujorkas "Rangers" būs grūti atkārtot sasniegto. Prom ir Antons Stralmans, Benuā Pulio un centra uzbrucēji Braiens Boils un Breds Ričardss, kura līgums tika izpirkts. Tādēļ pirmās maiņas centra Dereka Stepana kājas lūzums ir vēl lielāks trieciens. Nāksies paļauties uz Henrika Lundkvista sniegumu, un zviedrs ir apbrīnojami stabils un nekad nav pievīlis.

4. Monreālas "Canadiens"
Elites komanda, kuras cerības izslēgšanas spēlēs aprāvās pēc vārtsarga Kerija Praisa savainojuma konferences fināla pirmajā spēlē (2:7 pret Ņujorkas "Rangers"). Viņš ir atpakaļ, tāpat kā P. K. Subans, kurš vasarā pagarināja līgumu uz astoņām sezonām par 72 miljoniem dolāru. Neviens no svarīgākajiem spēlētājiem nav prom, bet pievienojies Pjērs Aleksandrs Parento, kurš divās no pēdējām trim sezonām bija tuvu punkts spēlē robežai.

3. Pitsburgas "Penguins"
Brūkss Orpiks, Mets Niskanens, Deriks Engelands un Jusi Jokinens kļuva par brīvajiem aģentiem, bet Džeimss Nīls tika aizmainīts. Pitsburgas "Penguins" izskatīsies citādi, taču Sidnijs Krosbijs un Jevgeņijs Malkins par favorītiem padarīs jebkuru komandu, bet aizsardzībā Krisam Letangam pievienojies lētais un labais Kristians Erhofs. Draudīgs vairākums un regulārā čempionāta laikā pietiekami stabilais vārtsargs Marks Andrē Flerī ir iemesli, lai "Penguins" devīto reizi pēc kārtas iekļūtu izslēgšanas spēlēs.

2. Tampabejas "Lightning"
Savainojuma dēļ izlaidis 45 spēles, Stīvens Stemkoss, labākais vārtu guvējs hokejā, ar 25 vārtiem finišēja 43. vietā, taču tikai divi no priekšā esošajiem spēlētājiem izlaida vairāk par 20 spēlēm. Pagājušajā sezonā labākā debitanta balvai tika nominēti Ondržejs Palāts un Tailers Džonsons, klāt nācis pagājušajā gadā ar trešo numuru draftētais Džonatans Druēns, aizsardzībā līdzās labāko sezonu karjerā aizvadījušajam zviedram Viktoram Hedmanam būs tautietis Antons Stralmans, kurš bija Stenlija kausa finālistes Ņujorkas "Rangers" balsts, bet vārtos vismaz atkārtot izcilo sniegumu ir milzis Bens Bišops:

1. Bostonas "Bruins"
Algu griestu dēļ nācās atvadīties no 30 vārtus guvušā veterāna Džeroma Iginlas, tādējādi paliekot bez viņa aizvietotāja. Taču pagājušās sezonas regulārā čempionāta uzvarētājai ir rezerves – pirmās divas maiņas veido Davids Krejči, Patriss Beržerons, Milans Lučičs, Breds Maršāns, Railijs Smits un Luī Ēriksons, atkal veseli ir ļoti svarīgie aizsargi Deniss Zeidenbergs un Adams Makveids, bet vārtos stāsies šobrīd labākais vārtsargs Tūka Rasks. Tiesa, jautājums, vai izslēgšanas spēles atkal nesagādās vilšanos, joprojām ir aktuāls.

  -3 [+] [-]

, 2014-10-08 09:05, pirms 10 gadiem
Penguins nocels šogad stenliju.

     [+] [-]

, 2014-10-08 09:42, pirms 10 gadiem
Izskatās ka arī šogad Bufalo "Sabres" būs grūti iekļūt play-off, lai kā arī gribētos lai Zemgusam, Artūram un Tedam tas izdotos.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 09:45, pirms 10 gadiem
Nevaru sagaidīt šo sezonu! Novembra sākumā arī dzīvajā Madisson Square Garden varēšu vērot Rangers - Blues spēli. Par lielisku sezonu!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-08 09:52, pirms 10 gadiem
Stīvens Stemkoss, ( labākais vārtu guvējs hokejā !), ar 25 vārtiem finišēja 43.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 10:26, pirms 10 gadiem
Braiens Džionta, nevis Stīvens!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-08 10:35, pirms 10 gadiem
airbe rakstīja: Izskatās ka arī šogad Bufalo "Sabres" būs grūti iekļūt play-off, lai kā arī gribētos lai Zemgusam, Artūram un Tedam tas izdotos.
Cerības ir nekādas tpc jāatdod sezona lai tiktu pie kādas no divām drafta balvām(Makdavids un Aihels)

     [+] [-]

, 2014-10-08 10:40, pirms 10 gadiem
Vynilz rakstīja: Viņam gan bija savainojums. Būtu noteikti tur augšā. Lai gan labākais vārtu guvējs joprojām ir un būs Ovečkins
Skaidrs,ka būtu. Bet kādā veidā tas ir saistīts ar labākais vārtu guvējs hokejā !

     [+] [-]

, 2014-10-08 10:45, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Skaidrs,ka būtu. Bet kādā veidā tas ir saistīts ar labākais vārtu guvējs hokejā !
Tās noteikti Brožes personīgās simpātijas

  -1 [+] [-]

, 2014-10-08 10:48, pirms 10 gadiem
Vynilz rakstīja: Tās noteikti Brožes personīgās simpātijas
Stemkosam ir pa spēkam kādreiz panākt Ovie. Viņa rezultativitāte visu laiku iet uz augšu. Viņam vēl tikai 24 gadi. Bet nevajag jau skriet pa priekšu tam vilcienam. Kaut es stipri šaubos,jo Ovie karjeru iesāka krietni labāk un savu latiņu viņš tur. Tā kā nāksies svīst un pamatīgi,tam labākajam vārtu guvējam hokejā

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 10:54, pirms 10 gadiem
LTG rakstīja: Lai tys NHL īt dier.., byutu jys normāla laikā, tod as vāļ saprostu, bet jys irā naktī kod vysi normāli cylvāki guļ, da nu tū penču leigu, nasaskotu nikeida īmasla, lai caltūs naktī i jū skatātūs.
Neviens NHL pa naktīm nespēlē atšķirībā no Kremlina huilo līgas (KHL), kur horvātu, latvijiešu, somu un slovāku milzīgajam ieinteresēto šīs politiskās perversijas fanu pulkam ārkārtīgi intriģējošo spēļu translācijas no Tālajiem austrumiem jāskatās no rīta

  -2 [+] [-]

, 2014-10-08 10:55, pirms 10 gadiem
Vynilz rakstīja: Tās noteikti Brožes personīgās simpātijas
https://www.youtube.com/watch?v=Rzp...

Jā un Stemkoss jau ir pagātne,tagad klubā jaunas uzlecošās zvaigznes
Stemkoss varēs tik ripu padot.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 10:55, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Stīvens Stemkoss, ( labākais vārtu guvējs hokejā !), ar 25 vārtiem finišēja 43.
kopš Miņins neraksta par NHL, šitie raksti par NHL šeit vienkārši kļuvuši nebaudāmi un nav te ko daudz komentēt...tikai ieņirgt.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-08 10:56, pirms 10 gadiem
Paldies par rakstu, bet nu teiksu godigi, loti nekvalitativs raksts, sakot jau ar pirmo komandu-Buffalo ieguva nevis Stivenu Giontu (kurs spelee Devils) bet gan Brianu Giontu no Monrealas.
Talak par Toronto: ko nozime Toronto sabruka 2012 gada izslegsanas speleees? Jaa, to seriju vini pasi izlaida no rokam,protams, tas sap, bet tas ir tikai uz to bridi, nevis uz najamajiem 5 gadiem, ka redzejam nakamo sezonu vini iesaka lieliski, nekas viniem nav sabrucis, domaju sogad stabili vini cinisies par 5-6 vietu savaa konferencee.
Talak par Monrealu, Tu piemineji ka nevienu no svarigakajiem speletajiem vini nav zaudejusi, ka tad ar Kapteini Giontu, kurs Monrealaa bija kapteinis pedejajaas cetraas sezonaas... un to pasu var teikt par Joshu Gorges kurs pedejas 2 sezonas bija Monrealas asistents un kopumaa pedejaas 8 sezonas speleja Monrealaa, tu domaa ka sie 2 speletaji nebija svarigi un tas neko nemainiis Monrealai? Tas buus milzigs iztrukums Monrealai, lai ari tagad viniem ir jauns NOMINALAIS kapteinis P.K. Subbans, kurs, protams, ka speletajs ir lielisks, tomer vins nav tas , kurs vares visu sezonu velkat C burtu uz krekla, jo vinam nav tadu speju savilkt visu komandu kopaa un to sapurinat( visticamak komandaa, sezonas laikaa, bus vairaki kapteini) visrizak par kapteini sezonas laikaa kluus vai nu Markovs vai Plekanecs. Mana prognoze ka sezonas pirmais meenesis (iespejams pat vairak) Monrealai bus diezgan gruts un neveiksmigs, jo tomer Gionta bija loti svarigs speletajs tajaa komandaa, tiesi kaa kapteinis.
Varetu jau vel rakstit par daudzam komandam, tacu sis bija lielakas kludas ko tu pielavi savaa rakstaa.
Turklat palasot tos komandas aprakstus, saak pat nakt smiekli par dazu komandu aprakstiem, piemeram par Carolinu, ja tu doma ka Carolinai pirmai mainai neatbilst Jirži Tlustijs – Ēriks Stāls – Aleksandrs Sjomins tad tu rugti maldies, ja vien tu nedomaa ka vinu pirmaa idealaa maina butu Crosby, Datsuks un Malkins

  -1 [+] [-]

, 2014-10-08 11:00, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: kopš Miņins neraksta par NHL, šitie raksti par NHL šeit vienkārši kļuvuši nebaudāmi un nav te ko daudz komentēt...tikai ieņirgt.
Šodien skatīsies ? Lasīju šodien,Toronto esot dārgākās biļešu cenas uz spēli. Vidēji virs 350 $.Ko tie Kanādieši lieto,tērēt tādu naudu uz tik bezcerīgu komandu ?

  +2 [+] [-]

, 2014-10-08 11:06, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Šodien skatīsies ? Lasīju šodien,Toronto esot dārgākās biļešu cenas uz spēli. Vidēji virs 350 $.Ko tie Kanādieši lieto,tērēt tādu naudu uz tik bezcerīgu komandu ?
skatīšos...Toronto un Monreālā vienmēr bijušas dārgākās biļetes NHL un pilnākās tribīnes, neskatoties uz to kā komandai veicas...

  -2 [+] [-]

, 2014-10-08 11:07, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: skatīšos...
Šodien nav interesantu komandu.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-08 11:07, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Šodien nav interesantu komandu.
ir gan

  -2 [+] [-]

, 2014-10-08 11:09, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: ir gan
Nu varētu vēl Toronto pasekot,bet tie maitas Kontiolu izbrāķēja,tā kā nav.
Ja atmiņa neviļ,tad tu biji liels Flyers atbalstītājs ?

     [+] [-]

, 2014-10-08 11:10, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Stemkosam ir pa spēkam kādreiz panākt Ovie. Viņa rezultativitāte visu laiku iet uz augšu. Viņam vēl tikai 24 gadi. Bet nevajag jau skriet pa priekšu tam vilcienam. Kaut es stipri šaubos,jo Ovie karjeru iesāka krietni labāk un savu latiņu viņš tur. Tā kā nāksies svīst un pamatīgi,tam labākajam vārtu guvējam hokejā
Pēdējās trīs pilnās sezonas (2013-14 neskaitīsim, jo Stemkoss pusi izlaida traumas dēļ):
2011-12: Stemkoss 60 vārti 82 spēlēs, Ovečkins 38 vārti 78 spēlēs.
2010-11: Stemkoss 45 vārti 82 spēlēs, Ovečkins 32 vārti 79 spēlēs.
2009-10: Stemkoss 51 vārti 82 spēlēs, Ovečkins 50 vārti 72 spēlēs, kas viņam bija piektā sezona, bet Stemkosam - tikai otrā.

  -4 [+] [-]

, 2014-10-08 11:13, pirms 10 gadiem
Ulvis Brože rakstīja: Pēdējās trīs pilnās sezonas (2013-14 neskaitīsim, jo Stemkoss pusi izlaida traumas dēļ):
2011-12: Stemkoss 60 vārti 82 spēlēs, Ovečkins 38 vārti 78 spēlēs.
2010-11: Stemkoss 45 vārti 82 spēlēs, Ovečkins 32 vārti 79 spēlēs.
2009-10: Stemkoss 51 vārti 82 spēlēs, Ovečkins 50 vārti 72 spēlēs, kas viņam bija piektā sezona, bet Stemkosam - tikai otrā.
Ak tad tā tu skaiti Skaiti kā gribi,vidēji spēlē Ovie gūst vairāk.
Un labākajam vārtu guvējam vēl jāaug līdz viņam.
Divi Ovie Rišāri pēdējās divās sezonās vien noslauka puņķaino deguntiņu Stemkosam.

     [+] [-]

, 2014-10-08 11:15, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Nu varētu vēl Toronto pasekot,bet tie maitas Kontiolu izbrāķēja,tā kā nav.
Ja atmiņa neviļ,tad tu biji liels Flyers atbalstītājs ?
Šodienas TOP spēle man - Flyers vs Bruins
Kanādā visi lūrēs vispirms Monreālu ar Toronto, pēc tam Vankuvera ar Kalgari...
Sanhosē pret LA amerikāņiem...
par kaut ko neinteresantu, kuru noteikti neskatītos varētu tik Vankuveru pret Kalgari nosaukt šodien...

     [+] [-]

, 2014-10-08 11:35, pirms 10 gadiem
Šonakt arī plānots piecelties. Skatīšos abas NBCSN spēles, cerams būs labi strīmi. Varētu pirkt sezonas paku, bet šaubos, ka tik daudz celšos

     [+] [-]

, 2014-10-08 11:36, pirms 10 gadiem
Es noprognozēju scorefelas.lv ka uzvarēs Bruins!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 11:39, pirms 10 gadiem
Canadiens nezaudeeja neko nozimigu?? Kapteinis un vina asistenys kuri aizgaja uz buffalo nav nekas nozimigs??

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 11:59, pirms 10 gadiem
Brože šoreiz haltūrējis, daudz būtisku kļūdu un paviršu vērtējumu...

     [+] [-]

, 2014-10-08 12:23, pirms 10 gadiem
Detroita vairs nav tā komanda kas agrāk tas ir skaidrs, bet ne jau tik slikta lai netiktu plejofos. Tur ir kas kapā, arī bez vecajiem zviedriem

  -1 [+] [-]

, 2014-10-08 12:45, pirms 10 gadiem
Naktssargu līga var sākties. Naktssargiem vismaz būs ko darīt.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 12:56, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Šodien nav interesantu komandu.
Nu pareizi, tev ka Ovi ķepkai, cits ka WSH neinteresē

  -3 [+] [-]

, 2014-10-08 14:30, pirms 10 gadiem
No austrumiem būs Rangers, bez nekādiem variantiem.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 14:30, pirms 10 gadiem
zaxx rakstīja: Penguins nocels šogad stenliju.
Pingvīni nemāk spēlēt, it īpaši Flerī.

     [+] [-]

, 2014-10-08 15:54, pirms 10 gadiem
Šodien no rīta Fredis riktīgi ierēca par PK Subanu sakot ka šis pirms spēles kaut ko sarijas un spēles laikā pirž cik vien var , kā saka atbaida pretinieku!. Nez taisnība? Ja tā ir tad riktīgs kadrs!

     [+] [-]

, 2014-10-08 18:20, pirms 10 gadiem
noreply rakstīja: Šodien no rīta Fredis riktīgi ierēca par PK Subanu sakot ka šis pirms spēles kaut ko sarijas un spēles laikā pirž cik vien var , kā saka atbaida pretinieku!. Nez taisnība? Ja tā ir tad riktīgs kadrs!
Taktiskais pirdējs
P.K. Subban, Tactical Farter

     [+] [-]

, 2014-10-08 19:21, pirms 10 gadiem
... kā var Blue Jackets PO netikt?! Ļoti daudz pat uzskata, ka viņi savu divīziju paņems! Viņi noteikti tagad ir stabiila PO komanda.

     [+] [-]

, 2014-10-08 19:28, pirms 10 gadiem
noreply rakstīja: Šodien no rīta Fredis riktīgi ierēca par PK Subanu sakot ka šis pirms spēles kaut ko sarijas un spēles laikā pirž cik vien var , kā saka atbaida pretinieku!. Nez taisnība? Ja tā ir tad riktīgs kadrs!
Ir taisnība, viņš pats to dzīvajā ēterā patieca kaut kādā Kanādas radio stacijā