Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Zinovjevam par pretinieka traumēšanu četru spēļu diskvalifikācija (+video)

Jānis Pārums

Zinovjevam par pretinieka traumēšanu četru spēļu diskvalifikācija (+video)
Jakovs Rilovs
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sporta disciplinārā komiteja izskatīja Maskavas CSKA un Ufas "Salavat Yulaev" spēles epizodi, kurā tika savainots armijnieku aizsargs Jakovs Rilovs un nolēma vaininiekam piespriest sodu.

Pirmdien notikušās spēles starp CSKA un "Salavat Yulaev", kurā ar 3:2 uzvarēja Maskavas klubs, 19.minūtē Sergejs Zinovjevs ar rupju "celis pret celi" paņēmienu apturēja Jakovu Rilovu, traumējot spēlētāju. Zinovjevam tika piešķirts noraidījums līdz spēles beigām.

Disciplinārā komiteja pieņēma lēmumu atstāt spēkā lielo plus automātiski disciplināro sodu līdz spēles beigām (5+20), kā arī papildus sodīt Zinovjevu vēl ar četru spēļu diskvalifikāciju.

Jāpiebilst, ka Rilovs līdz iepriekš minētajai epizodei bija paspējis izcelties ar vārtu guvumu – 11.minūtē viņš guva komandas pirmos vārtus, panākot 1:1. Šosezon Rilovs aizvadījis vien četras spēles, taču nopelnījis divus punktus par vārtu guvumiem un neitrālu lietderības koeficientu. Savainojuma dēļ Rilovs nevarēs spēlēt divas līdz četras nedēļas.

Savukārt Zinovjevs 11 spēlēs guvis divus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnījis 31 soda minūti un lietderības koeficientu -5.

Zinovjevs traumē Rilovu




Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  -3 [+] [-]

, 2013-10-08 17:09, pirms 11 gadiem
4 spēles par daudz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-08 17:18, pirms 11 gadiem
mnbvc rakstīja: znarogs atkal rzihu varo publikas prieksa ar 6-0, ceru ka patrieks to cehu, bet tos kosticinus un frolovus atpakla uz nhl, vai uz vitjaz ka afinogenovu, tur iespejams no viniem bus lielaka jega. karsumam 1+1
Гол. 0:5. Мартиньш Карсумс (Динамо Мск) в...

  +4 [+] [-]

, 2013-10-08 17:21, pirms 11 gadiem
Aknas čupā rakstīja: 4 spēles par daudz
Nju nez vai, ja čalim sačakarē celi, domāju ka pat par maz .

  +3 [+] [-]

, 2013-10-08 17:25, pirms 11 gadiem
Avangards jau reāli iejūtas Omskij Gazmjas tēlā. Pilnam imidžam trūkst tikai vēl treneris rozā kostīmā.
Žēl skatīties uz Ržigu.
9. zāģis pēc kārtas, bezcerīgs 0-6.
vismaz Mārča uzlaboja savus status.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja