Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sotnieks gūst otros vārtus sezonā, ''Lada'' piekāpjas ''Metallurg''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Sotnieks gūst otros vārtus sezonā, ''Lada'' piekāpjas ''Metallurg''
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

8. septembra vakarā KHL regulārās sezonas spēlēs aizvadījušas vairākas latviešu hokejistu un treneru pārstāvētās komandas. Panākumu izcīnīja gan SKA, gan ''Torpedo'', savukārt neveiksmes piedzīvoja ''Lada'' un ''Dynamo''.

Toljati ''Lada'' ar aizsargu Kristapu Sotnieku un treneriem Arti Ābolu un Viktoru Ignatjevu savā laukumā uzņēma KHL grandu - Magņitogorskas ''Metallurg'', piedzīvojot sakāvi ar 3:5. Kā pirmie vadībā izvirzījās viesi, panākot 2:0, taču Ņikita Filatovs vienus vārtus atguva. Turpinājumā gan ''Metallurg'' tuvāk pretiniekus nepielaida, panākot 5:2, taču Sotnieks spēles 50. minūtē ar metienu no uzbrukuma zonas vidus panāca 3:5, noformējot spēles gala rezultātu.

Kristaps šajā spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā guva vienus vārtus ar trijiem izpildītiem metieniem. Sotnieks astoņās sezonas spēlēs izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem, savukārt Ābola un Ignatjeva vadītā ''Lada'' astoņās spēlēs tikusi pie septiņiem punktiem, Austrumu konferencē ieņemot 13. pozīciju.

Uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā un Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' komanda ar rezultātu 2:1 apspēlēja Minskas ''Dinamo'' vienību. Daugaviņš palika bez rezultativitātes punktiem, vienreiz meta pa vārtiem, septiņos sezonas mačos tiekot pie 4 (1+3) rezultativitātes punktiem, Skudras vadītajai ''Torpedo'' tikpat spēlēs iekrājot 11 punktus, kas dod sesto vietu Rietumu konferencē.

Latvijas tiesnesis Eduards Odiņš bija atbildīgs par Maskavas derbija norisi, kur CSKA uzņēma Mārtiņa Karsuma pārstāvēto ''Dynamo''. Mājnieki spēlē izcīnīja uzvaru ar 3:1, Karsumam nepiedaloties savas komandas vienīgajā vārtu guvumā. Uzbrucējs protokolā atzīmējās ar sešiem iemetieniem, no kuriem četri tika uzvarēti, kā arī vienu spēka paņēmienu. Septiņos mačos sezonā Karsumam sešas rezultatīvas piespēles, ''Dynamo'' ar 16 punktiem ieņem trešo vietu Rietumu konferences tabulā

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Sanktpēterburgas SKA viesos ar 7:2 sagrāva vietējo Čerepovecas ''Severstal'', turpinot aizvadīt sezonu bez zaudējumiem. Ar ''hattrick'' izcēlās uzbrucējs Sergejs Širokovs. SKA turnīra tabulā ieņem pirmo vietu, septiņos mačos iekrājot 19 punktus.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2017-09-09 00:20, pirms 7 gadiem
Odiņš nu ļooooti apšaubāmus CSKA gūtos uzvaras vārtus ieskaitīja, tur izskatījās tīra spēle ar augstu paceltu nūju... Bet nu, ja reiz arī video pārskats ļāva šādu lēmumu pieņemt, tad nu būs jāpieņem, ka laikam daži cm tomēr bija par labu CSKA.

     [+] [-]

, 2017-09-09 05:56, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: Odiņš nu ļooooti apšaubāmus CSKA gūtos uzvaras vārtus ieskaitīja, tur izskatījās tīra spēle ar augstu paceltu nūju... Bet nu, ja reiz arī video pārskats ļāva šādu lēmumu pieņemt, tad nu būs jāpieņem, ka laikam daži cm tomēr bija par labu CSKA.
Ja gols tiek skatīts video, tad lēmumu jau pieņem videotiesnesis nevis laukuma tiesneši...laukuma tiesneši tik paziņo lēmumu, kādu videotiesnesis pieņēmis. Manuprāt tāda ir kārtība