Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Portugāles treneris Bentu: "Rezultāts nebija taisnīgs"

Portugāles treneris Bentu: "Rezultāts nebija taisnīgs"
Paulu Bentu
Foto: AFP/Scanpix

Vakar ar pārsteigumu startēja 2016. gada Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas turnīrs. Portugāle savā laukumā ar 0:1 piekāpās Albānijai, kas, protams, neapmierināja portugāļu līdzjutējus.

"Mums vajadzēja rūpīgāk izpētīt pretinieku. Pirmajā puslaikā mēs pilnībā dominējām, bet otrā puslaika beigās vairs nedarbojāmies tik pārliecinoši. Saprotu, kāpēc ir tāda neapmierinātība. Pirmā spēle mums nav izdevusies, lai gan es uzskatu, ka rezultāts ir absolūti netaisnīgs," sacīja Portugāles izlases galvenais treneris Paulu Bentu.

Galveno treneri aizstāvēja centra aizsargs Pepe: "Viņš ir mūsu treneris. Joprojām ticu, ka Bentu strādā labi."

Optimismu saglabāja arī pussargs Viljams Karvalju: "Mēs nebijām pietiekami labi uzbrukumu noslēgumā, savukārt viņi izmantoja savu vienīgo iespēju. Mums šī spēle jāaizmirst un jāgatavojas nākamajai. Vienmēr ir grūti spēlēt pret tādām izlasēm, kas aizsargājas tā, kā to darīja Albānija. Tādās situācijās mēs diemžēl nevaram demonstrēt mūsu ierasto spēli."

"Mūsu komanda ir spēcīga, tie ir praktiski tie paši vīri, kas piedalījās Pasaules kausa izcīņā. Šoreiz mums vienkārši nepaveicās," piebilda Karvalju.

Izmantotie resursi:
SAPO - Portugal Online!

     [+] [-]

, 2014-09-08 10:48, pirms 10 gadiem
Bijāt ja reiz zaudējāt, nekas nenotiek tāpat vien

  +1 [+] [-]

, 2014-09-08 11:18, pirms 10 gadiem
Ko vins tur vel dara? Knapi iekluva PK pec seviski vieglas kvalifikacijas grupas un izgazas taja PK. Tada limena komandai ka Portugalei tas ir nepienenami.

     [+] [-]

, 2014-09-08 11:18, pirms 10 gadiem
tak no 19 sitieniem tikai 4 vartu raami - tas ir par maz, ja grib kadu droshi sakaut
savukart albanju sitiens tiesham bija super, iespejams tam dzekam ne vienmer tads izdotos, bet nu - izdevas ))
lidz ar to - pelnits zaudejums Portugalei

     [+] [-]

, 2014-09-08 12:32, pirms 10 gadiem
Albaniem man liekas, ka nav tik slikti tie speletaji. Tur vienkarsi parsvara problema ar premijam, toto, utt utt... Domaju ka LV zaudetu Albaniem 8 speles no 10.
Albania national football team - Wikipedia, the...

     [+] [-]

, 2014-09-08 18:07, pirms 10 gadiem
Futbolā bieži rezultāts nešķiet taisnīgs.