Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Atlaists Melnkalnes treneris Krančars

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Atlaists Melnkalnes treneris Krančars
Zlatko Krančars
Foto: Reuters/Scanpix

No Melnkalnes futbola izlases galvenā trenera amata atbrīvots Zlatko Krančars, kura vadībā pēdējā spēlē tika piedzīvots zaudējums ar 1:2 Velsai.

Melnkalne ar 11 punktiem ieņem 2. vietu Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra G apakšgrupā, kur par sešiem punktiem vairāk ir Anglijai. Tieši pret angļiem Melnkalnei būs nākamā spēle, kas paredzēta 7. oktobrī Podgoricā. Pirmajā riņķī Vemblijā Melnkalne spēja gūt bezvārtu neizšķirtu. Pēdējais mačs Melnkalnei būs 11. oktobrī Šveicē. Šveiciešiem šobrīd par trim punktiem mazāk nekā Melnkalnei.

Pēc pēdējām kvalifikācijas spēlēm mūsu pozīcijas turnīra tabulā nav tik komfortablas, kā bija pirms tam. Cerējām, ka finālturnīram kvalificēsimies automātiski kā grupas uzvarētāja vai vismaz ieņemsim 2. vietu, kas mums ļautu piedalīties pārspēlēs, taču tagadējā situācijā pēdējām divām spēlēm gatavojamies ar lielu devu neskaidrības. Analizējot pēdējo spēļu zaudējumu iemeslus, secinājām, ka treneris Krančars nav veicis savu labāko darbu, tāpēc tika atlaists. Lēmums tika pieņemts vienbalsīgi," sacījis Maķedonijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Momirs Durdevačs.

Melnkalne piektdien ar 1:2 Kārdifā zaudēja grupas pastarītei Velsai, kurai tā bija pirmā uzvara sešos mačos. Krančara vietā iecelts viņa līdzšinējais asistents Branko Brnovičs.

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...

  -1 [+] [-]

, 2011-09-08 23:15, pirms 13 gadiem
Mjā, tur ar treneriem ilgi neceremonējās. Bet pie mums... Eh...

     [+] [-]

, 2011-09-09 09:48, pirms 13 gadiem
Būtu ļāvuši ciklu aizvadīt, varbūt arī paliktu 2.vietā grupā. Taču tagad skaidrs, ka noplaks pavisam un finišēs trešie.

     [+] [-]

, 2011-09-09 10:18, pirms 13 gadiem
smieklīgi. Čalis pirmo reizi dod Melnkalnei iespēju ticēt brīnumam un tagad viņu atlaiž par zaudējumu izbraukumā pret Velsu, kas pirms šī kvalifikācijas cikla skaitījās labāka par Melnkalni...

Izskatās ka viņi jūtas tik stipri kā Horvāti.