Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis rangā iegūst 11 vietas un cīnīsies Sanmarīno pirmajā kārtā

Agris Suveizda

Gulbis rangā iegūst 11 vietas un cīnīsies Sanmarīno pirmajā kārtā
Ernests Gulbis. Foto: Meierhans Fotografie / Zug Open

Latvijas vadošais vīriešu tenisists Ernests Gulbis (#267) šovakar aizvadīs pirmās kārtas spēli Sanmarīno Izaicinājuma līmeņa turnīrā, ne agrāk kā plkst. 18.00 pēc Latvijas laika tiekoties ar rumāņu jaunekli Filipu Žianu (#329).

• Jūlija izskaņā Ernests Gulbis sasniedza Cūgas finālu, bet pagājušajā ceturtdienā nepabeidza spēli Kordenonsas otrajā kārtā, tobrīd zaudējot ar 3:6, 0:2.

• Sanmarīno pamatturnīrā Gulbis iekļuvis ar ielūguma palīdzību, bet Žianu pirmajā kārtā aizvietojis Kordenonsas pusfinālistu Nikolasu Moreno De Alboranu no ASV.

• Gulbja un Žianu cīņas uzvarētāju otrajā kārtā potenciāli gaida tikšanās ar turnīra pirmo numuru Karlosu Taverneru (#107) no Spānijas. Viņš rīt pirmajā kārtā spēlēs pret katalāni Orjolu Bataļu.

• Latvieša un rumāņa duelis centrālajā kortā plānots ne agrāk kā plkst. 18.00 pēc Latvijas laika.

• Jaunākajā ATP rangā Gulbis no 278. vietas pakāpies uz 267., bet Žianu no 325. pozīcijas noslīdējis uz 329. Gulbim šomēnes apritēs 34 gadi, savukārt rumānis nākammēnes svinēs 21. dzimšanas dienu.

• Rumānijai ceturtajā simtā ir trīs vīriešu tenisisti, un Žianu ir valsts otrā rakete.

• Žianu Izaicinājuma turnīru līmenī vēl nekad nav ticis finālā un iepriekšējos astoņos Izaicinājuma turnīros netika tālāk par astotdaļfinālu jeb otro kārtu.

• Sezonas lielākais panākums rumānim ir pusfināls aprīlī Agvaskaljentesā, Meksikā, bet martā Žianu iekļuva Turīnas ceturtdaļfinālā.

• Pirms gada Sanmarīno triumfēja tobrīd 18 gadus vecais dāņu talants Holgers Rūne, kurš pašlaik ATP rangā ieņem 26. vietu.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-08 14:38, pirms 2 gadiem
Būs atjaunojies pa 3 dienām? Fakts, ka nekas traģisks jau nebija ar iztāšanos ceturtdien. Fakts arī, ka kautkas hroniski sāp. Parasti jau jaunie iekrīt ar smagākām traumām, vecie ir uzlikuši zināmu robežu, cik var atļauties.

Lai jau turas veselība un ir uzvara, ko citu.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-08 15:07, pirms 2 gadiem
Pieredze pret jaunību. Šo spēli Gulbim būtu jāņem. Tālak jau manīs.
Nav jau Gulbim līdz pilna komanda ar fizioterapeitiem utt. Pašam jātiek galā.

     [+] [-]

, 2022-08-08 18:44, pirms 2 gadiem
Kaut kur ir redzama Gulbja vai Ostapenko spēle, neskaitot Setana sport? Lūdzu ir kādam links?

     [+] [-]

, 2022-08-08 19:07, pirms 2 gadiem
Meznieks rakstīja: Kaut kur ir redzama Gulbja vai Ostapenko spēle, neskaitot Setana sport? Lūdzu ir kādam links?
https://www.atptour.com/en/atp-chal...