Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Gulbis - Džokovičs 4:6, 1:6, 6:7 (spēle galā)

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tiešraide: Gulbis - Džokovičs 4:6, 1:6, 6:7 (spēle galā)
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Vimbldonas 3. kārtas mačs šodien Ernestam Gulbim, kurš spēkosies ar trīs Vimbldonas titulu īpašnieku Novaku Džokoviču. Mača tiešraide LTV7.

6:7 Gulbis taibreiku sāk ar servi un divreiz pārveļ bumbiņu pāri tīkla augšmalai, beigās tomēr sitot tīklā (0:1). Gulbis pirmo punktu gūst tikai pie 0:3 un uzreiz pēc tam atdod otro minibreiku, labu servi nespējot papildināt ar precīzu sitienu pie tīkla (1:4) un pēc tam zaudējot jau ar 1:5. Ar eisu pirmo mačbumbu Gulbis atspēlē, bet sitiens autā nozīmē kā zaudējumu taibreikā (2:6), tā izstāšanos no Vimbldonas.

6:6 Gulbis vienīgo punktu iegūst pie 0:40. Būs taibreiks.

6:5 Gulbis ar eisu panāk 30:15, bet neizdevies saīsinātais ļauj serbam iegūt 30:30. Gulbis grūtā brīdī labi trāpa otro servi, bet nākamajā reizē Džokovičs pie otrās serves panāk 40:40. Ar netrāpītu saīsināto Gulbim neizdodas pielikt punktu geimam, bet pēc raketes nomaiņas Gulbis sit autā un pretēji geima gaitai dāvina breikbumbu. Bumbiņa pēc Džokoviča sitiena pārveļas pār tīkla augšmalu, bet Gulbis to panāk un breikbumbu atspēlē. Gulbis neizmanto vēl vienu iespēju uzvarēt geimu, taču drīz pēc tam beidzot to paveic un nervu cīņā nodrošina vismaz taibreiku.

5:5 Džokovičs uzvar svarīgās pirmajās divās izspēlēs un panāk izlīdzinājumu.

5:4 Gulbis zaudē pirmo punktu, bet tiek galā ar serba labo aizsardzību un ar spēcīgām servēm pirmoreiz šajā spēlē vienā setā uzvar piecus geimus.

4:4 Labi nospēlējis pie tīkla un panācis 15:0, Gulbis cenšas ar agresīvu serves uzņemšanu palielināt pārsvaru, tomēr trāpa tīklā. Geima turpinājums Džokoviča zīmē.

4:3 Džokoviča pieprasītais atkārtojums serbam nepalīdz, un Gulbis šajā setā savus geimus aizvada ļoti droši.

3:3 Džokovičs pārliecinoši sāk geimu, bet ļauj atgriezties latvietim cīņā. Pie 0:40 latvietis trāpa sarežģītu slīpo sitienu, bet Džokovičs atbild ar dubultkļūdu un sitienu tīklā (40:40). Cenzdamies ar agresīviem sitieniem nopelnīt breikbumbu, Gulbis stipri sit autā un geimu tomēr zaudē.

3:2 Pie 15:15 Gulbis ar nelielu devu veiksmes uzvar svarīgu punktu pie tīkla un droši uzvar geimā.

2:2 Džokovičs panāk izlīdzinājumu, bet vēlreiz jāuzsver, ka Gulbis atkal spēj izrādīt cienīgu pretestību.

2:1 Džokovičs iegūst divus punktus, taču Gulbis kopš medicīniskās pauzes izrāda krietni lielāku pretestību un šajā setā jau uzvarējis vairāk geimos nekā iepriekšējā.

1:1 Gulbis atgriezies cīņā? Ernests izsēj 30:0, taču labi pieņem servi, neērti sitot pa vidu, un tiek pie breikbumbas. Serbs gan ļoti labi ieservē un breikbumbu atspēlē, savu serves geimu uzvarot ar lielām grūtībām.

1:0 Pēc piecu minūšu medicīniskā pārtraukuma beigām spēle atsākas, un Gulbis savu serves geimu uzvar ļoti pārliecinoši - sausā.

19:08 Gulbis pieprasa medicīnisko pārtraukumu. Viņam tiek masēts sāns, pēc tam tiek iestiepta arī labā kāja.

Otrais sets

1:6 Sausā savas serves geimu uzvarēt tomēr neizdodas, bet ar eisu Džokovičs pieliek otrajam setam treknu punktu.

1:5 Gulbis pēc dubultkļūdas pie 0:30 atbild ar eisu, bet vēl viena dubultkļūda dāvina Džokovičam setbumbu (30:40). Pēc dubultkļūdas atkal seko eiss (40:40). Gulbis sit tīklā un dod Džokovičam vēl vienu setbumbu, bet ar labu saīsināto sitienu atspēlē arī to. Zaudējis deviņus geimus pēc kārtas, Gulbis beidzot uzvar pirmo geimu kopš 4:2 pirmajā setā.

0:5 Beidzot laukumā atgriežas arī Gulbis, ar sitienu pa līniju nopelnot divas breikbumbas (40:15). Pirmā paliek neizmantota pēc sitiena tīklā, bet otru Ernests izsēj ar sitienu nedaudz autā pacietīgā izspēlē. Džokovičs ar labām servēm vaļības vairs neatļaujas.

0:4 BREIKS! Pie 15:30 Gulbis sarežģītā situācijā labi nospēlē uzbrukumā, trāpot stūrī un piespiežot Džokoviču sist tīklā. Džokovičs ar teicamu apvedošo sitienu noglāsta līniju, panāk 40:40 un, pateicoties divām Gulbja dubultkļūdām pēc kārtas, ceturto reizi pēc kārtas nobreiko latvieti.

0:3 Džokovičs turpina dominēt, Gulbim arvien mazāk variantu ieķerties pretinieka serves geimos.

0:2 BREIKS! Cik viegli Gulbis uzvar pirmo punktu, tik nepārliecinoši nospēlē nākamajos trīs, dodot Džokovičam divas breikbumbas. Džokovičs tiek galā ar Gulbja otro servi un ir pārāks cīņā pie tīkla.

0:1 Gulbis pazaudējis savu spēli un otrā seta ievadā paliek sausā pie Džokoviča serves.

Pirmais sets

4:6 BREIKS! Iniciatīvu pārņem Džokovičs, kurš pie Gulbja serves tiek pie 30:0, un Ernests pēc spēcīgas pirmās serves slikti sit autā (0:40). Ar labu servi Gulbis atspēlē pirmo setbumbu, bet otro vairs nespēj, kļūdoties pie tīkla. Gulbim pirmais zaudētais sets turnīrā.

4:5 Gulbis sit nedaudz autā un neizmanto iespēju pie sāncenša serves panākt 30:0. Arī pie 30:40 cerīgā situācijā sitiens neizdodas.

4:4 BREIKS! Džokovičs grūtā situācijā teicami apved Gulbi, panākot 30:0, un pēc Ernesta sitiena noraušanās iegūst pat trīs breikbumbas (40:0). Gulbis netrāpa pirmo servi, taču pēc otrās izspēlē spīdoši sit pa līniju (15:40). Ar lielisku pirmo servi Gulbis atspēlē arī otro breikbumbu (30:40), bet diemžēl seko dubultkļūda un neizšķirts uz tablo.

4:3 Tagad gan Džokovičs geimu uzvar sausā.

4:2 Servētāji sāk dominēt. Arī Gulbis uzvar pārliecinoši, geimam pieliekot punktu ar piekto netveramo servi.

3:2 Džokovičs pārliecinoši paņem geimu. Serbs varēja Gulbi atstāt arī sausā, taču pie 40:0 neveikli nospēlēja pie tīkla.

3:1 Pirmajā izspēlē Gulbim noraujas sitiens, taču geima turpinājumu latvietis pārliecinoši kontrolē. Gulbis uzvar arī izspēli pie 30:15, kad bija sekmīgāks pie tīkla, turklāt Džokovičs vēl pirms Gulbja sitiena arī pats skar tīklu.

2:1 BREIKS! Pirmā breikbumba arī Gulbim, kurš panāk 15:15 un 30:30 un tad lieliski sit no neērtās. Džokoviča pirmā serve lido tīklā, bet otro izcili pieņem Gulbis, kurš uzreiz no ērtās triec bumbiņu pašā stūrī.

1:1 Gulbim pie 15:0 jau pirmā dubultkļūda, taču viņš uzreiz atbild ar pirmo eisu (30:15). Ilgā izspēlē Gulbis nesteidzas un sagaida Džokoviča sitienu autā (40:15), tomēr nespēj pielikt geimam punktu. Džokovičs ar veiksmes palīdzību pārveļ bumbiņu pāri tīklam (30:40), Gulbis pieļauj jau otro dubultkļūdu (40:40) un pēc tam ilgā izspēlē sit autā. Gulbis ļoti labi atspēlē pirmo breikbumbu spēlē, bet cīņa ar to nebeidzas. Nervozē abi tenisisti, un Džokovičs izrāda neapmierinātību ar tiesnesi, kurš svarīgos brīžos divreiz lēma viņam par sliktu, vispirms neļaujot ņemt atkārtojumu un pēc cita veiksmīga atkārtojuma liekot pārspēlēt punktu, lai arī bumbiņa trāpīja laukumā un Gulbis nebija tās tuvumā. Smagā cīņā geimu tomēr uzvar Gulbis.

0:1 Gulbis labi pieņem servi un uzvar spēles pirmo punktu, bet tad divreiz sit autā. Džokovičs pie 40:15 dod cerību, sitot tīklā (40:30), turklāt Gulbim bumbiņa nākamajā izspēlē veiksmīgi atlec pret tīkla augšmalu, tomēr serbs pirmo geimu uzvar.

17:47 Izlozē uzvar Gulbis, kurš izvēlas spēli sākt ar serves uzņemšanu.

17:45 Gan Gulbis, gan Džokovičs devušies laukumā un drīz sāks iesildīšanos.

17:40 Centrālajā kortā noslēgusies pirmā spēle starp Agņešku Radvaņsku un Timeu Bačinskī – 3:6, 6:4 un 6:1. Pēc šā mača gaidāma Gulbja un Džokoviča spēkošanās.

Gulbja un Džokoviča profilu salīdzinājums

GulbisKategorijaDžokovičs
28Vecums30
1.93 mAugums1.88 m
589.Rangā4.
6Vienspēļu tituli68
33-37Grand Slam bilance235-38
8-9Vimbldonas bilance56-9
2-1Sezonas bilance30-7
222-204Karjeras bilance781-162
2-0Sezonas zālāja bilance6-0
12-19Karjeras zālāja bilance75-16
1-0Sezonas taibreiki8-5
90-98Karjeras taibreiki216-123
10-164-setu mači59-17
4-95-setu mači28-9
3 reizesAtspēlēšanās no 0-24 reizes

Piezīme: iekļauta "Grand Slam" un ATP pamatturnīru, kā arī Deivisa kausa statistika.

Informācija pirms spēles

Par motivācijas trūkumu šobrīd nevar sūdzēties abi spēlētāji. Gulbis ir dziļā ranga bedrē ar nepieciešamību drīzumā tikt augstāk, jo mūžīgi aizsargāto reitingu izmantot nevarēs.

Džokovičam ir cita bēda. Kad Nole pagājušajā gadā uzvarēja "French Open", noformējot pilnu "Grand Slam" titulu komplektu, viņš zaudēja interesi par tenisu, kas ļoti labi bija redzams viņa sniegumā kortā un attieksmē ārpus tā, treniņiem vairs neveltot nepieciešamo uzmanību. Tāpat viņam esot bijušas problēmas ģimenē.

Džokovičs kopš pagājušā gada "French Open" triumfa uzvarējis tikai trīs turnīros – pērn Toronto "Masters 1000" (tur nebija neviena cita lielā četrinieka tenisista) un šogad mazajos 250 punktu turnīros Dohā un Īstbornā. Šogad Džokovičam tādējādi nav neviena "Masters 1000" titula. Ir pierasts, ka viņš paņem gan Indianvelsu, gan Maiami un uzvar arī kādā no māla "māsteriem", taču šogad tas nav noticis.

Arī gada pirmie divi "Grand Slam" turnīri viņam bija liels fiasko, it īpaši "Australian Open", kur viņu 2. kārtā sakāva Deniss Istomins. Džokovičs "French Open" ceturtdaļfinālā trīs setos kapitulēja Dominikam Tīmam, kas uz māla seguma var notikt. Tiesa, Džokoviča padošanās pēdējā setā un tā zaudēšana ar 0:6 bija aina, kas pirms gada bija neiedomājama.

Džokovičs pēc "French Open" titula neaizstāvēšanas rangā nokrita uz 4. vietu, kur viņš atrodas arī šodien. Tā ir Novaka zemākā pozīcija kopš 2009. gada oktobra. Viņa komandā kopš "French Open" ir Andrē Agasi. Kamēr Parīzē viņš visu turnīru nebija kopā ar Serbijas tenisistu un Tīma mača laikā jau bija devies prom, jo ir aizņemts ar citiem pienākumiem, Vimbldonā Agasi būs visu turnīru. Džokovičs savai komandai pirms Vimbldonas pievienoja vēl vienu bijušo Top 10 spēlētāju – Mario Ančiču, kuram, starp citu, Vimbldonā zaudēja 2016. gadā 4. kārtas mačā.

Džokovičs šobrīd ir atpakaļ uz pareizā ceļa, atgūstot motivāciju cīnīties par vislielākajiem tituliem. Viņš šovasar pirmoreiz kopš 2010. gada pirms Vimbldonas spēlēja sagatavošanās turnīru, uzvarot Īstbornā. Džokovičs visus trīs Vimbldonas titulus izcīnījis, konkrētajā sezonā pirms Vimbldonas uz zālāja nenospēlējot nevienu turnīru.

Gulbja un Džokoviča savstarpējās spēles (1-6)

DatumsRangā*TurnīrsSegumsRezultāts
03.06.200880.-3.French Open ¼finālsMāls5:7 6:7(3) 5:7
01.08.200853.-3.Sinsinati Masters ¼finālsHard3:6 4:6
06.01.200953.-3.Brisbenas ATP 250 1. kārtaHard6:4 6:4
02.11.201026.-3.Bāzeles ATP 500 1. kārtaHard telpās4:6 2:6
15.03.201134.-3.Indianvelsas Masters 3. kārtaHard0:6 1:6
06.06.201417.-2.French Open pusfinālsMāls3:6 6:3 3:6 3:6
14.08.201587.-1.Monreālas Masters ¼finālsHard7:5 6:7(7) 1:6

* - vispirms norādīta Gulbja vieta rangā, pēc tam Džokoviča pozīcija attiecīgajā turnīrā.

Gulbis vienīgo uzvaru pār Džokoviču guva 2009. gada sezonas pirmajā nedēļā, kad Serbijas tenisistu pieveica Brisbenā. Gulbim būtu bijis par vienu uzvaru vairāk, ja viņš abu pēdējā tikšanās reizē 2015. gada augustā Kanādā izmantotu kādu no divām mačbumbām.

Gulbim pret Džokoviču bijusi tikai viena sagrāve, kad viņš 2011. gadā Indianvelsā spēja uzvarēt tikai vienā geimā. Pārējos mačos par rezultātu nav bijis jākaunas. Abas "Grand Slam" tikšanās ar diviem sīviem zaudējumiem ir bijušas Parīzē, kur Gulbim ir daudz labu atmiņu un rezultātu, jo uz māla viņam ir daudz vieglāk spēlēt nekā uz zālāja.

Zālāja segums Ernestam ir neērtākais no visiem segumiem, kā rezultātā viņš Vimbldonā ne reizi nav ticis tālāk par 3. kārtu, turklāt šoreiz ir tikai otrā reize (2-4), kad viņš šajā turnīrā spēja uzvarēt 2. kārtas mačā. Pirmoreiz viņš tik tālu nokļuva 2013. gadā, toreiz trīs setos zaudējot Fernando Verdasko.

Gulbis pirmajās divās cīņās pret Viktoru Estrelju Burgosu un Huanu Martinu Del Potro lielai auditorijai atgādināja par savu iespaidīgo servi, to izmantojot ļoti produktīvi. Tik iespaidīga servēšana pret Džokoviču diez vai būs iespējama, jo Novaks ir pasaules labākais tenisists serves uzņemšanā.

Gulbim ir 5-26 bilance pret Top 5 spēlētājiem, pēdējo uzvaru gūstot 2014. gadā "French Open" pret Rodžeru Federeru (#4). Šveicietis apspēlēts arī 2010. gadā Romā, kad viņš bija ranga līderis. No pirmā piecinieka uzveikti arī Džokovičs (pieminētais Brisbenas mačs, kad Džokovičs bija 3. vietā), otrais numurs Marejs 2013. gadā Monreālā un ceturtais numurs Huans Martins Del Potro 2014. gadā Roterdamā.

Džokovičs "Grand Slam" turnīrā 3. kārtā pēdējo reizi zaudēja tieši Vimbldonā, kad pirms gada šeit divas dienas spēlētā mačā piekāpās lieliski servējušajam un agresīvi uzbrukušajam Semam Kverijam. Ar to zaudējumu pārtrūka Džokoviča 30 uzvaru sērija "Grand Slam" turnīros.

Džokovičs šonedēļ 1. kārtā ar 6:3, 2:0 uzvarēja Martinu Kližanu, kurš uz Vimbldonu atbrauca ar kājas savainojumu, tādā kondīcijā piekrītot spēlēt, jo ne visi var atteikties no 35 000 mārciņām, kas pienākas par iziešanu laukumā Vimbldonas 1. kārtas spēlē. Otrajā mačā Džokovičs ar 6:2, 6:2, 6:1 sagrāva otrā simta spēlētāju Adamu Pavlāseku.

Lai arī šonedēļ pirmajos divos mačos viņš nav nopietni testēts, kas var būt problēma, tiekoties ar tik bīstamu pretinieku kā Gulbis, Džokovičs norāda, ka par to neuztraucas, jo spēļu prakses viņam pietiek, pagājušajā nedēļā nospēlējot četras Īstbornā.

Gulbja un Džokoviča mačs šodien būs otrā cīņa turnīra galvenajā kortā, kur dienas programmu plkst. 15:00 atklās Agņeška Radvaņska un Timeja Bačinskī. Šodien Vimbldonā spēlēs arī Daniela Vismane, kurai junioru turnīrā spēle pret kolumbieti Mariju Kamilu Osorio Sorano aptuveni tajā pašā laikā, kad Gulbim tikšanā ar Džokoviču, proti, ap plkst. 17:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 319 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2017-07-08 08:27, pirms 7 gadiem
Ņemot vērā, ka Džoko nav labākajā formā, tad teorētiski varētu būt daudzmaz līdzīga cīņa, katrā ziņā tāds +8,5handikaps 1.44 uz Gulbi toto izskatās cerīgs.

 +13 [+] [-]

, 2017-07-08 08:39, pirms 7 gadiem
Ja arī Gulbis zaudēs, tāpat milzīgs prieks par viņa līdz šim rādīto spēli.

  +6 [+] [-]

, 2017-07-08 08:41, pirms 7 gadiem
Nav jegas iespringt uz siem faktiem, ka dzoko ir zaudejis interesi utt. Vakar pirms ostapenko maca izlasot aprakstu ari likas, ka italiete savas serves lidinas tiklina. Bet pasi jau mes redzejam ka ar servi vinai nebija ipasi daudz problemu. Novelu Gulbim labi nospelet un iepriecinat mus ar skaistu tenisu.

  +6 [+] [-]

, 2017-07-08 08:43, pirms 7 gadiem
pepucis rakstīja: Bet pasi jau mes redzejam ka ar servi vinai nebija ipasi daudz problemu. Novelu Gulbim labi nospelet un iepriecinat mus ar skaistu tenisu.
Runājot par tavu itālieti- viņai problēmas ar servi radās izšķirīgajos brīžos- kā tas tika paradzēts
Slēpts komentārs: PraporšiksPingvins3

 +10 [+] [-]

, 2017-07-08 08:56, pirms 7 gadiem
Lai izdodas pārsteigt tenisa pasauli!

 +12 [+] [-]

, 2017-07-08 09:03, pirms 7 gadiem
Viena lieta statistika,otra lieta patreizējā realitāte.
Labi servējis Gulbis ir vienmēr,tomēr stabili nekad,tikai šinī turnīrā parādījusies šī īpašība.
Stabila serve arī pamatā ir zālāja tenisa labu rezultātu prieksnosacījums.
Ja Ernestam izdosies noturēt iepriekšējās spēlēs parādītās īpašības,stabilu servi,atbrīvotību kortā un vēsu prātu,tad 100% Džokovovičam šis turnīrs ar šo spēli arī beigsies.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-08 09:51, pirms 7 gadiem
fidelskastro rakstīja: Viena lieta statistika,otra lieta patreizējā realitāte.
Labi servējis Gulbis ir vienmēr,tomēr stabili nekad,tikai šinī turnīrā parādījusies šī īpašība.
Stabila serve arī pamatā ir zālāja tenisa labu rezultātu prieksnosacījums.
Ja Ernestam izdosies noturēt iepriekšējās spēlēs parādītās īpašības,stabilu servi,atbrīvotību kortā un vēsu prātu,tad 100% Džokovovičam šis turnīrs ar šo spēli arī beigsies.
Nu ļoti optimistiskas domas
Lai piepildās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-07-08 10:07, pirms 7 gadiem
Vēsture rāda, ka Topshopus vajag automātiski ignorēt!
Ja viņi vēl neko nepiedāvā, tad viņi ir 0 vērtībā!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-08 10:20, pirms 7 gadiem
Tak Ernests jebkurā gadījumā vismaz mani ir priecējis ar skaistu tenisu, ceru ka pret Džoko būs tāpat. UN pat ja neuzvarēs,ticu ka viņš cīnīsies no visas sirds. Lai viss izdodas!!

  +3 [+] [-]

, 2017-07-08 10:47, pirms 7 gadiem
Ir ok, būs interesanti!...atbalstām Ernestu!

     [+] [-]

, 2017-07-08 10:58, pirms 7 gadiem
Cerams ka šovakar vēl nebūs jādzied gulbja dziesmu ...

  +4 [+] [-]

, 2017-07-08 11:15, pirms 7 gadiem
Nu Džoko ir Džoko - pat ja nav tādā top formā kā kādreiz. Taču atbrīvoti spēlējošs Gulbis, kas priecājas par dzīvi un nelauž raketes arī ir spēks, ko nedrīkst nenovērtēt. Būs interesanti! Saku, ka 4 seti kā minimums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-07-08 11:34, pirms 7 gadiem
Večukiņ, turu visus īkšķus, lai lido servē un viss pārējais.

     [+] [-]

, 2017-07-08 11:52, pirms 7 gadiem
Džokeris dabūja, ko gribēja un beidza rīt dopingu.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-08 13:54, pirms 7 gadiem
Hmm, tiešām ap 17:00? Iekš Order of Play - The Championships, Wimbledon... minēts, ka 1:00 PM pēc Londonas laika, kas sanāk plkst. 15:00 pēc LV laika. Vai vnk 17:00 ir reālākais?

     [+] [-]

, 2017-07-08 14:01, pirms 7 gadiem
Džokovičs savai komandai pirms Vimbldonas pievienoja vēl vienu bijušo Top 10 spēlētāju – Mario Ančiču, kuram, starp citu, Vimbldonā zaudēja 2016. gadā 4. kārtas mačā.

Ančičs jau profesionālu tenisu nespēlē šķiet kopš kkāda 2011 vai 2012 gada, bet redz tomēr pamanījies uzvarēt Novāku Wimbldonā 2016 gada 4 kārtā!

Kgan kā tālāk raksta Bērziņa kungs tad Novaks 2016 gadā 3 kārtā zaudēja Kverijam

     [+] [-]

, 2017-07-08 14:02, pirms 7 gadiem
Gugols rakstīja: Hmm, tiešām ap 17:00? Iekš Order of Play - The Championships, Wimbledon... minēts, ka 1:00 PM pēc Londonas laika, kas sanāk plkst. 15:00 pēc LV laika. Vai vnk 17:00 ir reālākais?
Protams, jo dāmas diez vai ilgāk par 2 stundām spēlēs, kgan viss var būt, no tām jau nekad neko nevar zināt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-07-08 14:09, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Nu ja tu esi dāma tad es tev labprāt piedāvātu seksu, bet tev būtu jāmaksā un kā minimums tūkstotīti.
Jo pārāk labs es esmu.
ko di-rs?? šitādi mudaki nevar būt labi, jo pēc noklusējuma vnk netiek pie praktizēšanās

     [+] [-]

, 2017-07-08 14:12, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: ko di-rs?? šitādi mudaki nevar būt labi, jo pēc noklusējuma vnk netiek pie praktizēšanās
Praktizējas ar aitām, kazām, āžiem un citiem vidēja izmēra dzīvniekiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-08 14:29, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Dāmas pēc manis stāv rindā un dažkārt par maniem kailfoto piedāvā kā minimums 400 simtiņus, bet man bieži nākas viņas apbēdināts jo nevaru es piederēt visām.
aaa!! dekoratīvais! labi tev!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-08 14:43, pirms 7 gadiem
Par lielu Gulbi. Izbaudiet tiešraidi. Man nesanāks

3 gari seti pret HMdP neietekmēja Ernesta fizisko. Šodien var sanākt ilgāk uzspēlēt, spēkam būs liela nozīme. Par motivāciju tādai spēlei nav vispār ko runāt.

     [+] [-]

, 2017-07-08 14:46, pirms 7 gadiem
Dinamo kepka atkals liks uz koefu 1,06 10, lai uzvarītu vienu aldarīti? Uzliku uz Gulbi, kas būs, tas būs.!

     [+] [-]

, 2017-07-08 14:50, pirms 7 gadiem
Latviešiem šodien tā nav vienīgā spēle. Kautkur ap četriem 9. laukumā spēlēs Daniela Vismane pret Maria Camila Osorio Serrano no Kolumbijas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-07-08 15:13, pirms 7 gadiem
nicks rakstīja: Latviešiem šodien tā nav vienīgā spēle. Kautkur ap četriem 9. laukumā spēlēs Daniela Vismane pret Maria Camila Osorio Serrano no Kolumbijas
Tas jau ir rakstā pieminēts! Nu tiem kas protams rakstus nelasa bet tikai ieskrien lai "pabļaustītos" tie protams brēks ka par to ziņu nav bijis, kā jau ierasts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-08 15:24, pirms 7 gadiem
HMB-Ekspertu.Ekspertss!!!! rakstīja: Ar doma paskatit live kaads izskatisies gulbeens un kadi 15 koefu iekert
Gulbis tev nedos tādu kofu )))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 319 komentāri