Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van Gāls: "Bija jāpērk Depajs, lai viņš neaizietu uz PSG"

Andrejs Siliņš

Van Gāls: "Bija jāpērk Depajs, lai viņš neaizietu uz PSG"
Luijs van Gāls
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris Luijs van Gāls sarunā ar britu medijiem komentējis laicīgo PSV "Eindhoven" spēlētāja Memfisa Depaja iegādi, liekot saprast, ka 21 gadu veco bija nolūkojuši arī citi grandi.

Ziņa par Depaja pāreju uz Mančestras klubu parādījās vakar, kad PSV "Eindhoven" ziņoja par darījumu. Tā summa tiek lēsta 30 miljonu eiro apmērā.

"Biju spiests [jau tagad] vienoties par darījumu," atzina van Gāls, kurš ierasti sastāvu komplektē starpsezonās nevis sezonu gaitā. "Kad paraksti jaunu spēlētāju, tas iztraucē pārējo spēlētāju koncentrēšanos. Man ar to bija jātiek galā tagad, pretējā gadījumā viņš būtu pārgājis uz PSG. Ņemot vērā manas attiecības ar PSV, izdevās darījumu pabeigt jau tagad."

Van Gāls nekad nav strādājis PSV klubā, taču nīderlandiešu speciālists strādājos citos šīs valsts klubos AZ un "Ajax", kā arī vadījis Nīderlandes valstsvienību.

Šosezon Depajam 28 spēles un 21 precīzs sitiens, par diviem apsteidzot komandas biedru Lūku de Jongu un kļūstot par Nīderlandes čempionāta labāko bombardieri.

     [+] [-]

, 2015-05-09 15:44, pirms 9 gadiem
Kādam nav zināms, kurā spēlē Depajs jau varētu debitēt MU? Vai tikai nākamsezon?