Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempione "Avalanche" vēlreiz paliek bez savainojumu mocītā Makāra

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempione "Avalanche" vēlreiz paliek bez savainojumu mocītā Makāra
Keils Makārs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempione Kolorado "Avalanche" ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ palikusi bez aizsardzības zvaigznes Keila Makāra.

Keils Makārs jau izlaidis iepriekšējās divas spēles, un Kolorado "Avalanche" galvenais treneris Džereds Bednārs piektdien vēl nezināja, kad aizsargs atgriezīsies ierindā. "Gaidīsim, līdz viņš jutīsies labāk, tāpēc nevaru prognozēt," pauda Bednārs, vienlaikus norādot, ka trauma nav ilgtermiņa.

60 spēlēs 66 punktus savākušais Makārs šogad cīnījies ar savainojumiem. No februāra vidus līdz marta sākumam viņš izlaida deviņas spēles smadzeņu satricinājumu dēļ, bet janvāra vidū Makārs četros mačos nepiedalījās ķermeņa augšdaļas traumas dēļ.

Pagājušajā sezonā Makārs ieguva Norisa trofeju kā NHL labākais aizsargs un Kona Smaita trofeju kā izslēgšanas spēļu MVP. Šosezon "Avalanche" zvaigzne vidēji laukumā pavadījis 26:23 minūtes, kas ir ilgākais spēles laiks līgā.

Kolorado pēc smagnēja sākuma nodrošinājusi vietu Stenlija kausa izcīņā. Šobrīd galvenais duelis ir par uzvaru Centrālajā divīzijā. "Avalanche" ar 100 punktiem 77 spēlēs ir pirmā, bet Dalasas "Stars" ir 100 punkti 78 mačos.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/cale-makar...

     [+] [-]

, 2023-04-08 14:00, pirms gada
Šogad Kolorado atkārtot pērnā gada sasniegumu praktiski būs neiespējami.Rietumos šogad nav izteikta līdera un finālā tikt var jebkurš klubs,kurš būs iekļuvis plovā.