Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: "Kurbads" nepadodas - čempionus kronēs Liepājā

Jūsu uzmanībai piedāvājam fotoieskatu Latvijas hokejā čempionāta Virslīgas sestajā finālspēlē starp HK "Kurbads" (Ogre) un HK "Liepāja", kurā ar 5:2 uzvarēja ogrēnieši, sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu - 3:3.
Foto: Ritvars Raits


Artūrs Šilovs un Jans Kols. Foto. AFP. Scanpix
5

Šilovs fantastiski glābj, tomēr "Canucks" ceļš pretī Stenlija kausam noslēdzies

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas septītā spēle starp Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks" un Edmontonas "Oilers", kuras rindās spēlē Konors Makdeivids. Pateicoties trīs gūtajiem vārtiem otrajā periodā, "Oilers" svinēja panākumu ar 3:2, bet "Canucks" sezona noslēdzās.
Hanness Bjerninens. Foto: IIHF

Somijai trešajā trešdaļā svarīga uzvara, ceļazīmes liktenis izšķirsies pēdējā dienā

Pasaules hokeja čempionātā divu zaudējumu sēriju pārtraukusi Somija, kas Prāgā ar rezultātu 3:1 pārspēja Dāniju, atņemot tai pēdējās matemātiskās cerības uz ceturtdaļfinālu un pašai pakāpjoties uz ceturto vietu grupā.
Ņikitas Mihaiļisa vārtu guvuma mirklis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
7

Kazahstāna uzvar ar pieredzi, noslēdzot Polijas viesošanos augstākajā līgā

Ceturtajās pasaules hokeja meistarsacīkstēs pēc kārtas no palikšanas pēdējā vietā grupā izvairījās Kazahstānas valstsvienība, atspēlējoties un ar 3:1 pieveicot Poliju, kurai elite jāpamet.