Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Pie tāda atbalsta būtu kauns nesisties"

Agris Suveizda

Znaroks: "Pie tāda atbalsta būtu kauns nesisties"
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Maskavas "Dynamo" šovakar Gagarina kausa izcīņas finālā ar rezultātu 3:2 savā laukumā apspēlēja Čeļabinskas "Traktor" un sērijā panāca 2-0. "Dynamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks, kā ierasts, paslavēja savus hokejistus par cīņassparu, kā arī pateicās līdzjutējiem par lielisko atbalstu.

"Kaut arī pirmie guvām vārtus, sākumā darbojāmies nedaudz gausi. Iespēlējāmies tikai pēc ielaistajiem vārtiem, kurus atvedām paši. Otrās trešdaļas beigās un trešajā trešdaļā parādījām to spēli, kāda mums ir jārāda vienmēr. Mani puiši - īsti veči. Jāpasakās arī līdzjutējiem, kuri mūs iekustināja. Pie tāda atbalsta būtu kauns nesisties," pēc spēles sacīja Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks.

"Dynamo" otros vārtus ielaida mazākumā, kas tika nopelnīts par skaitliskā sastāva pārkāpumu. Šāda situācija nebija pirmoreiz. "Kāpēc tā notiek? Šoreiz nekā traka nebija. Spēlējām četratā, nevajadzēja atstāt mūs trijatā, noraidot vēl vienu hokejistu. Cilvēks skrēja mainīties, viņam ripa trāpīja pa nūju, un viņu sodīja. Kad analoģisks pārkāpums bija "Traktor", to fiksēja galvenais tiesnesis, bet līnijtiesnesis nepamanīja," sacīja Znaroks.

"Žēl zaudēt spēli, izšķirošo ripu ielaižot divarpus minūtes līdz trešās trešdaļas beigām. Tādā situācijā atliek tikai atcerēties sen zināmo frāzi - kas pieļauj mazāk kļūdu, tas arī uzvar," teica "Traktor" galvenais treneris Valērijs Belousovs. "Jau atkal sēriju sākam ar diviem zaudējumiem? Cīņa vēl turpinās. Mūsu komanda vienmēr cīnās līdz beigām. Mājās apskatīsimies pirmo spēļu ierakstus, izdarīsim secinājumus. Ceru, ka Čeļabinskā spēlēsim tā, kā pret "Avangard" un "Ak Bars"."

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....