Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Aldaris LBL: Ventspilniekiem viesizrāde "Taurenītī"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Aldaris LBL: Ventspilniekiem viesizrāde "Taurenītī"
Šīsdienas jubilārs Dāvis Lejasmeiers
Foto: bkventspils.lv

Pirmo no šīs nedēļas trim "Aldaris" LBL spēlēm šodien aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, kas viesos tiksies ar "Jūrmala/Fēnikss" basketbolistiem. Mača sākums pulksten 19, un to tiešraidē translēs Sportacentrs.com.

SPĒLES INTRIGA: Laukumā dodas jaunie BBL čempioni
Aizvadītās nedēļas nogalē ventspilnieki pirmo reizi kluba vēsturē kļuva par Baltijas Basketbola līgas čempioniem, kas, protams, bija ļoti emocionāls notikums. Un tieši par emocijām šajā mačā varētu būt visnopietnākais stāsts. No turnīra tabulas viedokļa lielas nozīmes šai spēlei nav nevienai no komandām – jūrmalnieki jau atvadījušies no sešnieka un izslēgšanas spēlēm, bet ventspilnieki ir stabili otrie.

Laikam jau jūrmalniekiem pēc papildus emocijām meklēt nevajadzētu, jo komandai jāspēlē savu līdzjutēju priekšā un pret jaunizceptajiem BBL čempioniem. Noteikti gribēsies parādīt, ka ir, ko likt pretī. Gribētos ticēt, ka emocijas izdosies atjaunot arī ventspilniekiem un mačs "Taurenīša" sporta zālē izvērsīsiet par skaistu basketbola izrādi. Turklāt BK "Ventspils" šajā nedēļā gaida vēl divi mači savā laukumā, tā kā sākt šo sēriju ar pozitīvu noti (tas ir uzvara+labs basketbols) viņiem nemaz nebūtu slikti.

UZMANĪBAS CENTRĀ: Dāvis Čoders (Jūrmala/Fēnikss) un Dāvis Lejasmeiers (Ventspils)
Riskēsim prognozēt, ka šovakar "Taurenīti" šis varētu būt aizraujošākais duelis. Šīsdienas jubilārs Dāvis Lejasmeiers netika pie teikšanas BBL finālmačos, tāpēc jādomā, ka šajā spēlē treneri viņam varētu dot iespēju krietni izpausties – būs gan spēks, gan emocijas. Savukārt vārda brālis, novadnieks un faktiski arī komandas biedrs Čoders šajā sezonā kļuvis par stabilu jūrmalnieku vērtību, kura nozīmē vēl vairāk pieauga pēc amerikāņa Kendrika Brauna aizbraukšanas. Abiem Dāvjiem patīk spēlēt enerģisku basketbolu, kas savukārt iet kopā ar cerībām par labu basketbola izrādi.

SPĒLES ATSLĒGA: Atdeve laukumā
Salīdzinot komandu komplektāciju un katra spēlētāja individuālo meistarību, grūti atrast pozīciju, kurā jūrmalniekiem varētu būt pārsvars, taču ar to jau komandu sporta veidi ir skaisti, ka uzvaras neveido tikai katra sportista individuālā varēšana. Ja ventspilniekiem jau no pirmajām minūtēm izdosies ieslēgt pilnus apgriezienus, mājiniekiem izredžu uz intriģējošu maču nebūs daudz. Savukārt, ja pirmajiem līdz sestajam ātrumam sanāks tikt "Jūrmala/Fēnikss" basketbolistiem, mača iespējams arī kāds intriģējošs scenārijs.

Un vēl par atdevi – arī tā tomēr palīdz sarūpēt skaistu basketbola izrādi, uz ko tad visi līdzjutēji noteikti arī cer.

Izmantotie resursi
basket.lv

  +1 [+] [-]

, 2013-04-08 13:45, pirms 11 gadiem
Štrunts par Čoderu,tur tāpat viss skaidrs,sliecos domāt ka šodienas spēle ir pēdejais pārbaudijums Jonātam,kurš līdz šim ir izcili slikti spēlējis Jūrmalas komandā,šodien pret savu bijušo klubu, kur zina visas kombinācijas viņam vajadzētu sevi izcili parādīt,ka nav nekāds autsaiders,bet spēlētājs ar kuru var rēķināties nākotnē,mazākais 20 punktiem jau nu vajadzētu būt,lai varētu sākt ticēt viņa potenciālam.....!!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-04-08 13:46, pirms 11 gadiem
P.s. Ja mazāk par 20 ,diez vai atradīsies vieta Jūrmalas 3 komandā !

     [+] [-]

, 2013-04-08 14:46, pirms 11 gadiem
Sportazales nosaukums iesparda!