Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pelšam divi vārti, Girgensonam 1+1

Juris Miņins
Juris Miņins

Pelšam divi vārti, Girgensonam 1+1
Kristiāns Pelšs
Foto: oilkings.ca

Lielisku sniegumu Ziemeļamerikas junioru hokeja līgu laukumos turpina rādīt Latvijas jaunie hokejisti, kuri palīdzēja savām vienībām tikt pie uzvarām un nopelnīja arī zvaigžņu atzinību.

Rietumu hokeja līgas (WHL) izslēgšanas spēlēs bez zaudējumiem turpina cīnīties Edmontonas "Oil Kings", kuri arī "pley-off" otrās kārtas otrajā mačā bija pārāki par Brendonas "Wheat Kings", šoreiz ar 4:3.

Kristiāns Pelšs šajā cīņā guva divus vārtus (abas reizes izlīdzinot rezultātu) un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju "+1", kā arī tika atzīts par spēles vērtīgāko hokejistu. Līdz šim aizvadītās sešās izslēgšanas spēļu turnīra cīņās Kristiāns ir izcēlies ar pieciem (4+1) punktiem.

Savukārt Kvebekas augstākajā junioru hokeja līgā (QMJHL) par dienu iepriekš piedzīvoto zaudējumu revanšējās Bleinvilas-Buābriānas "Armada", kuri uzveica savus pāridarītājus Rimuskī "Oceanics" ar 2:0. Ņiķita Koļesņikovs šajā cīņā palīdzēja "Armada" komandai ar trim spēka paņēmieniem un vienu metienu pa vārtiem.

Pievēršoties notikumiem Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL), Dabjūkas "Fighting Saints" ar 3:2 apspēlēja Muskegonas "Lumberjacks". Zemgus Girgensons, gūstot vārtus otrajā periodā, šajā cīņā atklāja rezultātu, kā arī asistēja uzvaras vārtu guvumā. Vēl Girgensona kontā ir trīs metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients – plus viens. Tāpat Zemgus tika atzīts par mača spožāko zvaigzni.

Visbeidzot Ralfa Freiberga Linkolnas "Stars" ar 4:3 bija pārāki par Dezmoinas "Buccaneers". Mūsu hokejists, pēc vakardienas lieliskā snieguma, šoreiz bija klusāks un maču noslēdza bez punktiem, taču divreiz meta pa vārtiem, nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības rādītāju "-1".

Izmantotie resursi:
CHL Network
USHL The United States Hockey League - the best...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-04-08 08:25, pirms 12 gadiem
Beidzot sāka spēlēt

  +3 [+] [-]

, 2012-04-08 08:27, pirms 12 gadiem
Interesanti, ZA ir tada statistika, kurs komandas speletajs visbiezak sezonas laika atzits par maca spozako zvaigzni vai tomer ne? Man liekas, ka Girgensons tur butu ligas lideris bez jautajumiem, jo skiet, ka vins starp trim zvaigznem ir vienmer, pat tad, kad nenopelna punktus

  +5 [+] [-]

, 2012-04-08 08:51, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Interesanti, ZA ir tada statistika, kurs komandas speletajs visbiezak sezonas laika atzits par maca spozako zvaigzni vai tomer ne? Man liekas, ka Girgensons tur butu ligas lideris bez jautajumiem, jo skiet, ka vins starp trim zvaigznem ir vienmer, pat tad, kad nenopelna punktus
Nu tā jau gluži nav... bieži vien Zemgus nav starp 3 stāriem.

     [+] [-]

, 2012-04-08 10:01, pirms 12 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu tā jau gluži nav... bieži vien Zemgus nav starp 3 stāriem.
protams, ka ir bijusi daudz tadu gadijumu, bet atceros, ka ir bijusi ari gadijumi, kad Zemguss negust punktus, bet ieklust starp speles pirmajam tris zvaigznem.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-08 10:07, pirms 12 gadiem
Līdz kuram datumam Oilers ir jāizlemj par entry level līguma piedāvāšanu? Šobrīd izskatās, ka tas līgums neizpaliks, stati jau pietiekami labi, nav pamata cerēt uz vēl vienu Dārziņa gadījumu.

  +5 [+] [-]

, 2012-04-08 10:11, pirms 12 gadiem
Kāds no ekspertiem var paskaidrot kādas ir Pelša izredzes uzspēlēt šā gada PČ????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-04-08 10:35, pirms 12 gadiem
Andromeeds rakstīja: Līdz kuram datumam Oilers ir jāizlemj par entry level līguma piedāvāšanu? Šobrīd izskatās, ka tas līgums neizpaliks, stati jau pietiekami labi, nav pamata cerēt uz vēl vienu Dārziņa gadījumu.
Līgums neizpaliks, par to nav jautājums, bet jautājums vai līguma nosacījumi būs tādi, par kuriem Kristiāns gribēs parakstīties.

  +3 [+] [-]

, 2012-04-08 10:39, pirms 12 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Līgums neizpaliks, par to nav jautājums, bet jautājums vai līguma nosacījumi būs tādi, par kuriem Kristiāns gribēs parakstīties.
Dinamo jau vienmēr var paspēt uzspēlēt. Visticamāk, ka paliks un kapāsies tālāk. Varbūt ir jau kādas pirmās pazīmes par Oilers nodomiem?

     [+] [-]

, 2012-04-08 12:13, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Interesanti, ZA ir tada statistika, kurs komandas speletajs visbiezak sezonas laika atzits par maca spozako zvaigzni vai tomer ne? Man liekas, ka Girgensons tur butu ligas lideris bez jautajumiem, jo skiet, ka vins starp trim zvaigznem ir vienmer, pat tad, kad nenopelna punktus
Tas tik pēdējā laika.
Prieks par mūsējiem!

     [+] [-]

, 2012-04-08 13:20, pirms 12 gadiem
Andromeeds rakstīja: Dinamo jau vienmēr var paspēt uzspēlēt. Visticamāk, ka paliks un kapāsies tālāk. Varbūt ir jau kādas pirmās pazīmes par Oilers nodomiem?
Pirmās pazīmes jau bija pagājušajā vasarā.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-08 13:26, pirms 12 gadiem
kukaramba rakstīja: Kāds no ekspertiem var paskaidrot kādas ir Pelša izredzes uzspēlēt šā gada PČ????
Edmontonas "Oil Kings" ir WHL regulārās sezonas čempione, pirmo "play-off" kārtu pārvarēja ar 4:0, otrajā ir vadībā ar 2:0.

WHL izslēgšanas spēļu turnīrā ir vēl 2 pilnas kārtas (t.i., jānospēlē ceturtdaļfināls līdz beigām un vēl pusfināli un fināls), pēc kuriem, veiksmīgas spēles gadījumā, seko arī Memoriālais kauss, kurš risināsies no 18.05. līdz 27.05.