Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Zīgresam atkal elitāri vārti, Makāram četri punkti, Markstrems sausā ar 40 no 40

Zīgresam atkal elitāri vārti, Makāram četri punkti, Markstrems sausā ar 40 no 40
Trevors Zīgress. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Anaheimas "Ducks" meistarīgākais uzbrucējs Trevors Zīgress guva lieliskus vārtus, bet tie neglāba no zaudējuma pret Sietlas "Kraken" ar 2:5.

• Otrā perioda pašā sākumā Anaheimas "Ducks" noķēra pretiniekus uz nomaiņu, un Trevors Zīgress apbrīnojami izrēķinājās ar Filipu Grubaueru.

• Taču uzvaru izcīnīja Sietlas "Kraken", kam tas bija piektais panākums pēc kārtas. Džereds Makans iemeta un asistēja, Metijam Benīrsam divas piespēles, bet Grubauers atvairīja 20 metienus.

• Čempione Kolorado "Avalanche" neatstāja cerības Sanhosē "Sharks", savā laukumā uzvarot ar 6:0. Metienu bilance bija līdzīgi nospiedoša – 43:13.

• Keils Makārs panākumu kaldināja ar vārtiem un trim piespēlēm. Atgriezies no smadzeņu satricinājuma, viņš trīs spēlēs ticis pie pieciem punktiem.

• Neitans Makinons trīs zaudējumu sēriju palīdzēja apturēt ar vārtiem un piespēli.

• Kalgari "Flames" izbraukumā ar 1:0 bullīšos pārspēja Minesotas "Wild". Jākobs Markstrems sausajā spēlē atvairīja 40 metienus. Filips Gustavsons tika galā ar 26 metieniem.

• No piecu zaudējumu bedres beidzot izrāpusies Tampabejas "Lightning", kas savā laukumā ar 5:2 apspēlēja Filadelfijas "Flyers". Tampa realizēja trīs no sešiem vairākumiem.

NHL regulārā sezona, 8. marts

SpēleRez.Trīs zvaigznes
Panthers – Golden Knights2:1Lombergs 1+0 Bobrovskis 31/32 Barkovs 1+0
Canadiens – Hurricanes3:4 PMKotkaniemi 0+0 Peceta 1+1 Peskī 0+2
Devils – Maple Leafs3:4Haula 2+1 Palāts 1+2 Metjūzs 1+0
Penguins – Blue Jackets5:4 PKrosbijs 1+2 Zakers 2+0 Foudijs 1+1
Lightning – Flyers5:2Kilorns 2+1 Kučerovs 2+1 Aisimonts 0+0
Islanders – Sabres3:2Fašings 1+1 Beilijs 1+1 Sizikass 1+1
Wild – Flames0:1 PMMarkstrems 40/40 Tofoli 0+0 Gustavsons 26/26
Coyotes – Blues6:2Boids 2+0 Vejmelka 40/42 Kellers 1+2
Avalanche – Sharks6:0Makārs 1+3 Ņičuškins 1+3 Georgijevs 13/13
Kraken – Ducks5:2Makans 1+1 Benīrss 0+2 Grubauers 20/22

Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix

''Canucks'' galvenais treneris: ''Faniem ir, par ko lepoties''

Pēc zaudējuma Stenlija kausa otrās kārtas izšķirošajā mačā pret Edmontonas ''Oilers'' vilšanos neslēpa Vankūveras ''Canucks'' pārstāvji. Lai arī vīlies, komandas galvenais treneris Riks Tokets uzsvēra, ka kluba faniem ir iemesls lepoties.
Artūrs Šilovs un Jans Kols. Foto. AFP. Scanpix
35

Šilovs fantastiski glābj, tomēr "Canucks" ceļš pretī Stenlija kausam noslēdzies

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas septītā spēle starp Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks" un Edmontonas "Oilers", kuras rindās spēlē Konors Makdeivids. Pateicoties trīs gūtajiem vārtiem otrajā periodā, "Oilers" svinēja panākumu ar 3:2, bet "Canucks" sezona noslēdzās.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix
5

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.