Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Real'' turpina neveiksmju sēriju un zaudē arī viesos pret ''Crvena Zvezda''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Real'' turpina neveiksmju sēriju un zaudē arī viesos pret ''Crvena Zvezda''
Belgradas ''Crvena Zvezda''. Foto: Crvena Zvezda KK

ULEB Eirolīgas 20. kārtas pārceltajā mačā ceturto neveiksmi pēc kārtas piedzīvojusi titulētā Madrides ''Real'', kas pārpildītajā ''Stark Arena'' Belgradā piekāpās ''Crvena Zvezda''. Artūrs Kurucs iemeta trīs punktus ''Baskonia'' uzvarā pār ''Anadolu Efes''.

• Madrides ''Real'' piedzīvoja ceturto zaudējumu Eirolīgas ietvaros, viesos Belgradā atzīstot vietējās ''Crvena Zvezda'' pārākumu ar 62:65 (15:16, 13:19, 14:8, 20:22).

• Dejana Radoņiča trenētā Serbijas vienība vadībā atradās lielāko daļu pirmā puslaika un pārtraukumā devās ar plus septiņi, ļaujot ''Real'' gūt tikai 28 punktus - 35:28. Pablo Laso padotie trešajā ceturksnī pietuvojās, bet noslēdzošajā desmitminūtē notikumus laukumā atkal kontrolēja ''Crvena Zvezda'', iekrājot nelielu pārsvaru un to nosargājot.

• Produktīvākie mājiniekiem bija Dejans Davidovacs un Nikola Ivanovičs, kuri abi sameta pa 13 punktiem. Amerikāņu aizsargs Neits Volterss serbam un melnkalnietim piebalsoja ar 12 punktiem. ''Real'' rindās rezultatīvi darbojās pieredzējušais Serhio Juļs, sametot 20 punktus, un Valters Tavaress. Kaboverdietim double-double - 11+11.

• Ieilgusī neveiksmju sērija arvien vairāk apdraud karaliskā kluba vēl nesen gana stabilo otro pozīciju ULEB Eirolīgā. Nu madridiešiem, kas aizvadījuši par spēli mazāk, tabulā pietuvojusies Milānas ''Olimpia''.

• Izslēdzot agresoru klubus, cerības uz play-off parādījušās Serbijas grandam. ''Crvena Zvezda'' ar bilanci desmit uzvaras 22 mačos panākumu skaitā noķērusi ''Monaco''. Serbiem ir arī spēle rezervē.

• Septītais zaudējums kopš 30. janvāra nestabilu padarījis arī ilggadējā ''Real'' stūrmaņa Pablo Laso krēslu. Spāņu medijs ''Marca'' ziņo, ka vairāki Madrides kluba vadībā esoši cilvēki vēlas speciālista atbrīvošanu no amata.

Artūra Kuruca sešās minūtēs trīs gūtie punkti (2p. 0/1, 3p. 1/3), rezultatīvā piespēle un pārtvertā bumba palīdzēja Vitorijas ''Baskonia'' atspēlēties un izcīnīt uzvaru savā laukumā pār pašreizējo čempioni Stambulas ''Anadolu Efes'' - 87:74 (22:24, 14:19, 26:15, 25:16). Veids Boldvins uzvarā sakrāja 20 punktus un 11 piespēles, bet igaunis Sanders Raieste aizvadīja karjeras labāko maču, sametot 11 punktus. Viesiem 23 punkti Vasiļem Micičam, bet par diviem mazāk Šeinam Larkinam.