Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo priecīgs par iegūtu MVP balvu, Karijam pietrūkst atbalstītāju

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Adetokunbo priecīgs par iegūtu MVP balvu, Karijam pietrūkst atbalstītāju
Stefens Karijs un Jannis Adetokunbo. Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī norisinājās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēle, kas notika 70. reizi. Uzvaru tajā izcīnīja Lebrona Džeimsa komanda, kas bija pārāka par Kevina Durenta komandu ar 170:150. Pēc spēles, kurā vērtīgākā spēlētāja balvu ieguva Milvoki "Bucks" līderis Jannis Adetokunbo, komentārus sniedza vairāki tās dalībnieki, tai skaitā tālmetienu konkursa uzvarētājs Stefens Karijs.

"Kad spēlē kopā ar tādiem spēlētājiem kā Stefens Karijs, Deimiens Lilards un Kriss Pols, ir viegli gūt punktus," teica Zvaigžņu spēles vērtīgākais spēlētājs Jannis Adetokunbo. "Neviens par mani nedomāja, es varēju spēlēt viens pret vienu, mani nesedza divi spēlētāji vienlaicīgi. Es izbaudīju šo spēli un centos realizēt pēc iespējas vairāk metienu." Adetokunbo labojis Zvaigžņu spēles rekordu – līdz šim ar 100% precizitāti metienus no spēles visvairāk bija guvis Hals Grīrs 1968. gadā, kad realizēja visus astoņus metienus no spēles. Adetokunbo grozā raidīja visus 16 metienus.

Adetokunbo pirmo reizi karjerā ieguva Kobe Braienta vārdā nosaukto Zvaigžņu spēles balvu. "Viennozīmīgi, ka esmu ļoti laimīgs par to, ka ieguvu šo balvu," teica grieķis. "Tā ir lieliska sajūta. Es to ļoti vēlējos iegūt jau pirms gada, bet man tas neizdevās. Šajā reizē ļoti necentos to iegūt, bet man tas tomēr izdevās, jo mana komanda spēlēja lieliski. Ir lieliska sajūta, ka man tagad ir trofeja, kura nosaukta Kobes Braienta vārdā."

Lebrons Džeimss, kura vārdā nosauktā komanda svinēja panākumu, uzvarēja Zvaigžņu spēlē ceturto reizi pēc kārtas. Viņam pēc spēles tika vaicāts, vai viņš fiziski būs gatavs sezonas turpinājumam. "Es ceru," teica aizvadītas sezonas NBA čempions. "Nekad jau nav pietiekami daudz laika, bet kā ir tā ir. Es izmantošu visu pieejamo laiku, lai sagatavotos sezonas otrajai pusei."

Stefens Karijs atzina, ka viņam patīk vienas dienas Zvaigžņu spēles formāts. "Spēle neatšķīrās no tām, kas bija iepriekš," Karijs teica. "Vienīgais, kas pietrūka, bija atbalstītāji. Atceros aizvadīto gadu Čikāgā, kad bija pilnas tribīnes ar skatītājiem – tajā bija pavisam cita enerģija. Tas laikam ir galvenais, kas pietrūka šajā gadā."

Tāpat komentāru sniedza Maiks Konlijs, kurš debitēja Zvaigžņu spēlē, kļūstot par vecāko spēlētāju, kurš piedzīvojis debiju šajā spēlē: "Tas bija lieliski. Spēles sākumā man komandas biedri teica, lai dodos uz iemetienu, bet es tam nebiju gatavs. Būtu priecīgs, ja būtu to uzvarējis, bet, neskatoties uz to, es lieliski pavadīju laiku."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-08 15:42, pirms 3 gadiem
Tam Jāņa trulim bija jābūt dienas top 10 1. vietā. Pie 15/15 iemest truli ar atsitienu ir jāmāk

     [+] [-]

, 2021-03-08 16:29, pirms 3 gadiem
Autor, vai Stefens Karija ir tas pats kas Stefans? Otrā rakstā autors raksta Stefs. Vienojaties tak beidzot!

     [+] [-]

, 2021-03-08 17:15, pirms 3 gadiem
Brex rakstīja: Autor, vai Stefens Karija ir tas pats kas Stefans? Otrā rakstā autors raksta Stefs. Vienojaties tak beidzot!
katrs pats par sevi strādā.

     [+] [-]

, 2021-03-08 17:16, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Tam Jāņa trulim bija jābūt dienas top 10 1. vietā. Pie 15/15 iemest truli ar atsitienu ir jāmāk
man liekas, ka viņs divus truļus ielika ar atsitienu.

     [+] [-]

, 2021-03-08 17:52, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: man liekas, ka viņs divus truļus ielika ar atsitienu.
Mož viņš to praktizē, tāpat kā Hārdens one foot truli

     [+] [-]

, 2021-03-08 19:18, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Mož viņš to praktizē, tāpat kā Hārdens one foot truli
gan jau Giannis ir atkodis, ka viņš var iemest trīņus, jo ar tiem baigi čabīgi sezonas gaita ieT

     [+] [-]

, 2021-03-09 09:34, pirms 3 gadiem
tas haips ir liels, bet atlikums ir dažu IG stāstiņu vērts.