Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģim spēle pret Minesotu, Bertānam un Kurucam izbraukuma mači

Rolands Eliņš

Porziņģim spēle pret Minesotu, Bertānam un Kurucam izbraukuma mači
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā šonakt spēles paredzētas visām trim Latvijas basketbolistu pārstāvētajā komandām. Dalasas "Mavericks" 3:30 sāks cīņu pret "Timberwolves, 2:00 "Rockets" spēkosies pret "Hornets", kamēr 3:00 "Wizards" ar Dāvi Bertānu sastāvā spēlēs pret "Bulls".

Kristaps Porziņģis un "Mavericks" ir uzvarējuši divās no iepriekšējām trim spēlēm, Porziņģim šajā laikā tiekot pie vidēji 22.3 punktiem un 8.7 atlēkušajām bumbām. Tagad komandai būs laba iespēja papildināt savu uzvaru klāstu un pieklusināt kritiķus, kuri joprojām ar sarauktu pieri raugās "Mavericks" aizsardzības virzienā.

Dalasā viesosies "Timberwolves" komanda, kas šosezon tikusi tikai pie sešām uzvarām, turklāt vāji spēlējusi tieši izbraukumā (2-10). Minesotai ilgāku laiku nav spēlējis komandas līderis Kārls Entonijs Taunss, spēlētājs, kurš Porziņģa drafta gadā tika izraudzīts ar pirmo numuru un atzīts par gada debitantu. Taunss sezonu sāka ļoti spēcīgi, taču pēc tam tika iekļauts Covid-19 protokolā, kas viņam personīgi ir īpaši sāpīga tēma. Oficiāli Taunsa dalība spēlē atzīmēta kā "uz jautājuma zīmes", taču tiek vēstīts, ka, visticamāk, viņš laukumā vēl neatgriezīsies. Tāpat Minesotai var nākties iztikt bez D`Andželo Rasela, šosezon vidēji spēlē 19.9 punktus guvuša spēlētāja, kuram kājas savainojums.

Pieminot kritiku par Dalasas sniegumu aizsardzībā, uzreiz gan jāatzīmē, ka vēl skarbāka situācija ir "Wizards" nometnē. Dāvja Bertāna pārstāvētā komanda šonakt gatavojas izbraukuma mačam pret Čikāgas "Bulls". Vašingtona pēc cerīgās starpsezonas nonākusi pašā līgas apakšā un uzvarējusi tikai piecās spēlēs. Tas fakts, ka Bredlijs Bīls ar vidēji spēlē iemestiem 33.2 punktiem ir labākais līgā, "Wizards" rezultātus nav uzlabojis, jo savā laukuma pusē pretiniekus apturēt neizdodas.

Šī būs "Wizards" trešā spēle pret Čikāgu, un abās iepriekšējās tika zaudēts, ielaižot 115 un 133 punktus. Arī Čikāgai ir izteikts punktu gūšanas līderis Zeka Lavīna personā, viņš iemetis 27 punktus vidēji spēlē. Čikāgas komandu pārstāv arī iepriekš "Wizards" rindās vairākas sezonas aizvadījušais Oto Porters, kā arī soms Lauri Markanens, kurš komandas panākumus (bilance 9-13) sekmējis ar vidēji spēlē gūtu 19.1 punktu, tiesa, tagad izkritis no sastāva traumas dēļ un nevarēs spēlēt 2-4 nedēļas.

Savukārt "Rockets" ar Rodionu Kurucu sastāvā viesosies pie Šarlotas "Hornets", aizvadot vienīgo regulārās sezonas spēli pret šo komandu. Abas pagaidām ir tikušas pie 11 uzvarām, taču lielāks pārsteigums tas ir Hjūstonas sakarā, kas vismaz pagaidām var apmierināt vērtēt Vestbruka un Hārdena aizmainīšanu. Šobrīd gan no "Rockets" sastāva izkritis rezultatīvais centrs Kristians Vuds, kura vietā pie lielāka spēles laika tiek Demarkuss Kazinss. Kurucs pie savām iespējām joprojām tiek reti, taču divās iepriekšējās spēlēs viņš kopā guvis septiņus punktus.

Spēles šonakt paredzētas arī Nacionālajā hokeja līgā, kur Kolumbusas "Blue Jackets" spēlēs pret Karolīnu. Arī šonakt vārtos stāsies Jonass Korpisalo, kamēr abu Latvijas vārtsargu – Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka – spēles pieteikumā nebūs traumu dēļ. Korpisalo šodien komandas treniņā nepiedalījās, jo varēja atpūsties pēc vakardienas spēles, un Kolumbusas treniņā piedalījās no fārmkluba izsauktais Kems Džonsons un vārtsargu treneris.

NBA spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Hornets-Rockets2:00Bulls-Wizards3:00
Grizzlies-Raptors3:00Mavericks-Timberwolves3:30
Spurs-Warriors3:30Suns-Cavaliers4:00
Nuggets-Bucks4:30Lakers-Thunder5:00

NHL spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Blue Jackets – Hurricanes2:00Rangers-Islanders2:00
Senators-Oilers2:00Maple Leafs – Canucks2:00
Predators – Lightning3:00Blues – Coyotes3:00

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...
Official Site of the National Hockey League |...

1 2 53 komentāri
Slēpts komentārs: ---ZzZ---
Slēpts komentārs: Bird

  -1 [+] [-]

, 2021-02-08 19:27, pirms 3 gadiem
Bird rakstīja: GAME OVER Kas mums tuvākajos/tālākajos nākotnes draftos ?
nekas spīdošs

     [+] [-]

, 2021-02-08 19:32, pirms 3 gadiem
Porzingis 26 punkti .. 12 atlēkušās bumbas .. 4 bloki
Bertans 19 punkti .. 5 trispunktnieki 2 piespeles
Kurucs 4 min .. 2 punkti

  -1 [+] [-]

, 2021-02-08 19:47, pirms 3 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Makarons kārtējo reizi apkaunos Latviju. Bet citādi Wolves ir tik nožēlojama komanda, ka Lukam noteikti nebūs nekādu problēmu vienatnē izkārtot uzvaru.
da labi, Bertana spele sobrid vairak "smird", kapec netroljo par vinu? Tur vismaz kritika vieta + vina ligums.

Kp tomer status vac un calis pec traumas vel nav lidz galam atkopies.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-08 19:50, pirms 3 gadiem
Nu šitie nabagi Mavs bez problēmām būtu jāuzvar
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

  +3 [+] [-]

, 2021-02-08 20:11, pirms 3 gadiem
Pārdomas pirms spēles-
1) KP ar pirmo metienu jāsajūt asiņu garša (iemest savu pirmo metienu),
2) LD jāsagrib pārspēt viena spēlētāja piespēļu rekordu NBA, tad
3) KP punktu rekords, LD piespēļu rekords un rezultātā droša komandas uzvara.

  -2 [+] [-]

, 2021-02-08 20:14, pirms 3 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Pavisam vienkārši - Bertāns ir parasts roleplayer un visi to šeit saprot un atzīst un necenšas citiem un sev iestāstīt, ka viņš ir komandas līderis. Kaut gan es jau nesen teicu - ja Bertāns turpinās lažot tad drīz vien viņa kontraktu varēs nolikt turpat blakus Podriņķa kontraktam kā vienu no sliktākajiem līgā. Ilgi vairs nebūs jāgaida.

Ar Podriņķi ir pavisam cits stāsts. Daži te pilnā nopietnībā uzskata, ka pastāv diskusija par to kurš ir Mavs komandas līderis un labākais spēlētājs. Tās, protams, ir muļķības. Bet ne tikai tas, pie Podriņķa nožēlojamās spēles regulāri tiek vainoti visi izņemot viņa nespēju - vienu dienu Luka vainīgs, citu dienu Riks vainīgs, vēl citu dienu pozīcija laukumā, utt - atrunas ir bezgalīgas.

Līdz ar to es esmu šeit, lai atgādinātu visiem, ka Podriņķis ir smagi pārmaksāta viduvējība (viens no vissliktākajiem lielajiem kontraktiem līgā un tam ir liels potenciāls kļūt par sliktāko kontraktu līgā - atliek tikai Podriņķim kārtējo reizi satraumēties), kurš savu spēli pēdējos 3-4 gados nav uzlabojis/dažādojis ne par gramu - nopietni, nevienā spēles elementā Podriņķis neko nav pielicis - piespēles kā nedeva tā nedod, precizitāte kā bija viduvēja tā ir viduvēja, postā kā neko nevarēja izdarīt, tā vēl aizvien neko nevar izdarīt, utt.
uj te tu kludies... ir daudz sliktaku kontraktu ar ligas zvaigznem kas nerada pat pusi no sava potenciala. Tas pats Vesbruks. nozelojami parmaksats.

KP tomer rada speli. ir problemas aizsardziba pret mazajiem. Uzbrukuma vajadzetu vairak iet post, bet tur problema ka nedod bumbu ieksa...

Bet domaju ka vins vel loti pieliks, tomer pagasgad burbuli vins jau bija monstra limeni.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-08 20:18, pirms 3 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Pārdomas pirms spēles-
1) KP ar pirmo metienu jāsajūt asiņu garša (iemest savu pirmo metienu),
2) LD jāsagrib pārspēt viena spēlētāja piespēļu rekordu NBA, tad
3) KP punktu rekords, LD piespēļu rekords un rezultātā droša komandas uzvara.
Par pirmo punktu.Viņš gandrīz katrā spēlē iemet komandas pirmo metienu un vispār pirmo spēles izspēli

  +1 [+] [-]

, 2021-02-08 20:21, pirms 3 gadiem
Interesanti vai Bertāns iemetīs vairāk par divām trojkām? 🤭 Pa šitām brīvdienām būs atkal sadzēries un spēlēs uz pohām

  -2 [+] [-]

, 2021-02-08 20:22, pirms 3 gadiem
sodien jauzmet 20 uz vilkiem. Win-win situacija. Nebus zel naudu pat ja Mavericks pacels

 +12 [+] [-]

, 2021-02-08 20:23, pirms 3 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: da labi, Bertana spele sobrid vairak "smird", kapec netroljo par vinu? Tur vismaz kritika vieta + vina ligums.

Kp tomer status vac un calis pec traumas vel nav lidz galam atkopies.
Tu pajoli!!! Man viņa komentāri smuki nobloķēti, bet obligāti jāatrodas kādam ērmam, kas viņu citē un kaut ko atbild

     [+] [-]

, 2021-02-08 20:31, pirms 3 gadiem
AllBlacks rakstīja: Tu pajoli!!! Man viņa komentāri smuki nobloķēti, bet obligāti jāatrodas kādam ērmam, kas viņu citē un kaut ko atbild
man arii... bet... es vel joprojam nesaprotu kapec vinam tik loti sap sirsnina par KP. ko vins tadu izdarija. Autografu neiedeva pec speles?

  +2 [+] [-]

, 2021-02-08 20:32, pirms 3 gadiem
Nāku apskatities komentārus ar vienu domu , vai zzz atkal bus pirmais.
Stabilitāte kas basketbolistiem jaiemacās

  -1 [+] [-]

, 2021-02-08 20:32, pirms 3 gadiem
AllBlacks rakstīja: Tu pajoli!!! Man viņa komentāri smuki nobloķēti, bet obligāti jāatrodas kādam ērmam, kas viņu citē un kaut ko atbild
puse no SC komentetajiem ir trolli. Te nemaz nav isti jegas iesaistities diskusijas par sportu

  +1 [+] [-]

, 2021-02-08 20:34, pirms 3 gadiem
pūce rakstīja: Nāku apskatities komentārus ar vienu domu , vai zzz atkal bus pirmais.
Stabilitāte kas basketbolistiem jaiemacās
bus statistiku jasak taisit. Ja ko palaidis garam varesim liet ka sudigs komentetajs, riktigs enkurs

     [+] [-]

, 2021-02-08 20:37, pirms 3 gadiem
Ja ZzZ neapsaukātos un Porziņģi sauktu par Porziņģi nevis savas bērnības traumas vārdā, tad brīžiem viņa kritika ir samērā objektīva.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-08 20:45, pirms 3 gadiem
AllBlacks rakstīja: Tu pajoli!!! Man viņa komentāri smuki nobloķēti, bet obligāti jāatrodas kādam ērmam, kas viņu citē un kaut ko atbild
Jāmet miskastē visi tie, kuri atbild visiem tiem pajoļiem zzz, un kā viņus vel tur sauc. Savādāk no tiem komentāriem vaļā netikt.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-08 20:46, pirms 3 gadiem
Bostonieti!
Pavēro to spēli dziļāk. Tiešām, ir daudzas spēles, ka KP iemet pirmos komandas punktus. Bet turpinājums...Tad LD piespēles savstarpējā sadarbībā uz KP turpmāk nemaz tik ātri nesekos...Ja neiemet, tad visdrīzāk saņems piespēli kā uzbrukuma pēdējo sekunžu pēdējā metiena ar pretestību izpildītājs. Un tas, diemžēl, KP metienu precizitātei un spēles ritma uzķeršanai nesekmē.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-08 20:46, pirms 3 gadiem
bigpupa rakstīja: Interesanti vai Bertāns iemetīs vairāk par divām trojkām? 🤭 Pa šitām brīvdienām būs atkal sadzēries un spēlēs uz pohām
Vai ir kādi pierādījumi, ka Dāvis regulāri kož, vai tikai un vienīgi tukša tiršana?

     [+] [-]

, 2021-02-08 20:49, pirms 3 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Bostonieti!
Pavēro to spēli dziļāk. Tiešām, ir daudzas spēles, ka KP iemet pirmos komandas punktus. Bet turpinājums...Tad LD piespēles savstarpējā sadarbībā uz KP turpmāk nemaz tik ātri nesekos...Ja neiemet, tad visdrīzāk saņems piespēli kā uzbrukuma pēdējo sekunžu pēdējā metiena ar pretestību izpildītājs. Un tas, diemžēl, KP metienu precizitātei un spēles ritma uzķeršanai nesekmē.
Pilnīgi piekrītu.
Plus vairākas reizes esmu ievērojis, kad spēles kuru liktenis izšķiras ar 1-3 punktiem, Dončics bieži atmet kādam bumbu, lai pašam nebūtu jāveido uzbrukums, un jāuzņemas atbildība par neveiksmi.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-08 21:14, pirms 3 gadiem
blakie rakstīja: Ja ZzZ neapsaukātos un Porziņģi sauktu par Porziņģi nevis savas bērnības traumas vārdā, tad brīžiem viņa kritika ir samērā objektīva.
Laikam Kristaps Porziņģis viņam (ZzZ) nocēla meitenei, ka tagad ir ārkārtīgi nikns!

  +1 [+] [-]

, 2021-02-08 21:15, pirms 3 gadiem
blakie rakstīja: Ja ZzZ neapsaukātos un Porziņģi sauktu par Porziņģi nevis savas bērnības traumas vārdā, tad brīžiem viņa kritika ir samērā objektīva.
kapec? ja skatamies tikai status vins spele sosezon labak neka visa karjera. Tikai 3pt stati ir mazak par 5%. Parejie stati augstaki.

wnk sosezon spele stabilak statistikas izpausme, bet nav vairs agrakas +30pt monstra speles. tas ari viss.

bet dodat tak calim laiku. Atceramies cik labs KP bija burbuli, gan vel nokers savu speli

  +3 [+] [-]

, 2021-02-08 21:23, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Laikam Kristaps Porziņģis viņam (ZzZ) nocēla meitenei, ka tagad ir ārkārtīgi nikns!
Tad viņam puse top lv sportistu ko nocēluši. Ja sākumā (pirms gada) notirsa tikai KP, pēc tam pārmetās arī uz NHL un tagad jau pat pie tenisa ticis. Ja man jāliek likme - pārdzimis Saxonveidīgais trollēns vai pat, kāds autors aiz neko darīt kačā klikus.

     [+] [-]

, 2021-02-08 21:25, pirms 3 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: kapec? ja skatamies tikai status vins spele sosezon labak neka visa karjera. Tikai 3pt stati ir mazak par 5%. Parejie stati augstaki.

wnk sosezon spele stabilak statistikas izpausme, bet nav vairs agrakas +30pt monstra speles. tas ari viss.

bet dodat tak calim laiku. Atceramies cik labs KP bija burbuli, gan vel nokers savu speli
1 lietu pareizi tas trollis pasaka - KP šogad ir zaudējis aizsardzību. Ja pirms pēdejās traumas Mavs viņu varēja lietot kā aizsardzības paraugu, tad tagad tikpat viduvējs kā visa komanda. Protams, jādod laiks un varbūt paliks labāk.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-08 22:00, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 , 20:46, pirms stundas
bigpupa rakstīja: Interesanti vai Bertāns iemetīs vairāk par divām trojkām? 🤭 Pa šitām brīvdienām būs atkal sadzēries un spēlēs uz pohām
Vai ir kādi pierādījumi, ka Dāvis regulāri kož, vai tikai un vienīgi tukša tiršana?

Vai kāds blakus no Jums visiem stāvēja pirms gadiem 20 Sandim ? Vai tā arī toreiz bija tukša runa?

  +2 [+] [-]

, 2021-02-08 22:03, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: NAMEJS 9999 , 20:46, pirms stundas
bigpupa rakstīja: Interesanti vai Bertāns iemetīs vairāk par divām trojkām? 🤭 Pa šitām brīvdienām būs atkal sadzēries un spēlēs uz pohām
Vai ir kādi pierādījumi, ka Dāvis regulāri kož, vai tikai un vienīgi tukša tiršana?

Vai kāds blakus no Jums visiem stāvēja pirms gadiem 20 Sandim ? Vai tā arī toreiz bija tukša runa?
tur bija talants. Zel, vareja sasniegt daudz vairak

  -2 [+] [-]

, 2021-02-08 22:04, pirms 3 gadiem
Namej 9999, izdari elementäru eksperimentu
Pańem atrodi Dāvja bildi gadu atpakał, tad divus utt
Un tad aktuālo
Izdari secinājumus

Skaidrs, ka ir arī daudz insaid info, tas daudziem nav noslēpums

  -2 [+] [-]

, 2021-02-08 22:19, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai ir kādi pierādījumi, ka Dāvis regulāri kož, vai tikai un vienīgi tukša tiršana?
Tak visu vasaru bija dzīres. Redzi piemēram Kristaps caurām dienām dzenā PlayStation ,kas ir kā narkotika ,lai atslēgtos. Bet Dāvis vienkārši kož.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-08 22:26, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai ir kādi pierādījumi, ka Dāvis regulāri kož, vai tikai un vienīgi tukša tiršana?
32kg paliada baumas komentaros un protams letinju skaugju bars uzreiz tam tic

  +4 [+] [-]

, 2021-02-08 22:27, pirms 3 gadiem
bigpupa rakstīja: Tak visu vasaru bija dzīres. Redzi piemēram Kristaps caurām dienām dzenā PlayStation ,kas ir kā narkotika ,lai atslēgtos. Bet Dāvis vienkārši kož.
tu kodi kopa ar vinju ka zini ?

  -2 [+] [-]

, 2021-02-08 22:48, pirms 3 gadiem
abs-1982 rakstīja: tu kodi kopa ar vinju ka zini ?
Ir šāda tāda informācija.Mans kolēģis labi pazīst Bertānu ģimeni , viņa senči dzīvo kaimiņos.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-08 23:04, pirms 3 gadiem
bigpupa rakstīja: Ir šāda tāda informācija.Mans kolēģis labi pazīst Bertānu ģimeni , viņa senči dzīvo kaimiņos.
Nu, protams, kā vienmēr-drauga draugs teica. Tukša tiršana, un nekas vairāk.
Pat, ja Dāvis vasarā paniekojās ar ņipriem dzērieniem, tad tas ne tuvu nenozīmē, ka viņš to dara sezonas laikā.

     [+] [-]

, 2021-02-08 23:06, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: NAMEJS 9999 , 20:46, pirms stundas
bigpupa rakstīja: Interesanti vai Bertāns iemetīs vairāk par divām trojkām? 🤭 Pa šitām brīvdienām būs atkal sadzēries un spēlēs uz pohām
Vai ir kādi pierādījumi, ka Dāvis regulāri kož, vai tikai un vienīgi tukša tiršana?

Vai kāds blakus no Jums visiem stāvēja pirms gadiem 20 Sandim ? Vai tā arī toreiz bija tukša runa?
Par Ozo aizraušanos bija daudz zināms, jo viņš pat tika iekļauts NHL alko atkarīgo ārstniecības programmā, un dzērumā tika noķerts braucot ar auto. Par to prese daudz rakstīja.
1 2 53 komentāri