Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gobērs pēc 22 mēnešu pārtraukuma inficējas vēlreiz

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Gobērs pēc 22 mēnešu pārtraukuma inficējas vēlreiz
Rūdijs Gobērs un Kristaps Porziņģis 2021. gada 25. decembrī Soltleiksitijā. Foto: USA Today/Scanpix

Jūtas "Jazz" centra spēlētājs Rūdijs Gobērs ceturtdien, 6. janvārī, nokļuva NBA veselības un drošības protokolos, tādējādi otro reizi inficējoties ar elpceļu vīrusu.

Pirms 22 mēnešiem – 2020. gada 11. martā – francūzim tika reģistrēts pozitīvs tests. Tajā pašā vakarā Nacionālā basketbola asociācija apturēja sezonu. Turnīrs atsākās jūlija beigās un tika izspēlēts “Disneja pasaulē” Floridas pilsētā Orlando.

Gobērs naktī uz sestdienu nepiedalīsies “Jazz” izbraukuma cīņā pret Toronto “Raptors”. Pagaidām nav zināms, kad viņš atgriezīsies. Pašizolācijas laiks gadu mijā tika samazināts līdz piecām dienām, taču inficētie spēlētāji parasti nespēlē vismaz nedēļu.

Francūzis trešdien nespēlēja izbraukuma cīņā Denverā. Komanda norādīja, ka Gobērs nav devies laukumā slimības dēļ. “Jazz” paziņojumā teikts, ka spēlētājs todien veicis divus ātros testus un abi bijuši negatīvi. PCR testa rezultāts kļuva zināms ceturtdien – tas izrādījās pozitīvs.

Soltleiksitijā bāzētā komanda bija vienīgā no 30 NBA vienībām, kura 2021. gada pēdējos mēnēšos iztika bez inficēšanās gadījumiem. Otrdien, 2022. gada 4. janvārī, šai sērijai pienāca gals – pozitīvs tests tika reģistrēts Džo Inglsam.

Gobēram 2020. gada 11. martā bija gripas pazīmes. Jūtas pavalsts klubs todien viesojās Oklahomsitijā. Beigās spēlētājam tika konstatēts elpceļu vīruss. “Jazz” un NBA par to uzzināja īsu brīdi pirms spēles sākuma. Spēle tika pārcelta un 90 minūtes vēlāk tas pats notika ar visu sezonu.

Šosezon pozitīvi testi reģistrēti jau apmēram 300 NBA spēlētājiem, tādēļ klubi decembrī un janvāra sākumā parakstīja desmitiem īstermiņa līgumu ar G-līgas spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2022-01-08 07:41, pirms 2 gadiem
Par maz sašpricējies, laikam...

  +1 [+] [-]

, 2022-01-08 08:36, pirms 2 gadiem
Un kam tas intwresē🤣🤣🤣Tagad katru gadu raxtīts kurš, cik reizes saslimis🤣🤣🤣🤣

  +1 [+] [-]

, 2022-01-08 09:23, pirms 2 gadiem
Ingus valmiera rakstīja: Un kam tas intwresē🤣🤣🤣Tagad katru gadu raxtīts kurš, cik reizes saslimis🤣🤣🤣🤣
Bet nu tā taču ir pasaules mediju hype tēma jau trešo gadu )))

  +3 [+] [-]

, 2022-01-08 09:38, pirms 2 gadiem
Ingus/waldin ja spēlētājs sastiepj muskuli, tad ir ok, ka pa to raksta, bet ja saslimst ar slimību, no kā var nomirt, par to nevajadzētu rakstīt😀, tak neplātaties ar savu stulbumu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-01-08 20:27, pirms 2 gadiem
Vincents Lekavalieris rakstīja: No covid nevar nomirt ambali. Ej iesprice 4 dozu dalbiks.
dēļ tādiem ka tu , nekad šis nebeigsies.