Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns izbraukumā pret "Celtics" rezultatīvo duetu, "Nets" bez Ērvinga spēle Memfisā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bertāns izbraukumā pret "Celtics" rezultatīvo duetu, "Nets" bez Ērvinga spēle Memfisā
Dāvis Bertāns. Foto: Wizards/NBA

Šonakt pulksten 2:30 Nacionālās basketbola asociācijas spēlē Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas “Wizards” viesos spēkosies pret Bostonas “Celtics”. Savukārt Rodions Kurucs un Bruklinas “Nets” duelēsies pret Memfisas “Grizzlies”.

Vašingtonas “Wizards” sezonas pirmo divu uzvaru sērija pārtrūka pirms divām dienām, ļoti rezultatīvā mačā ielaižot 141 punktu un piekāpjoties Filadelfijas “76ers”. No neveiksmes neglāba nedz Bredlija Bīla 60 punkti, nedz Dāvja Bertāna četri precīzie tālmetieni un 17 punkti. Sezonas kopvērtējums pamazām ieņem savas aprises, un “Wizards” ar 2-6 bilanci meklējama Austrumu konferences beigās.

Šonakt pretī stāsies trīs uzvaras pēc kārtas izcīnījusī Bostonas “Celtics”, kas arī šajā sezonā tiek pieskaitīta favorītēm. Džeisons Teitums vidēji spēlē guvis 26,3 punktus, bet Džeilens Brauns - 26,2. Rezultatīvais duets viennozīmīgi radījis bažas arī Vašingtonas treneros. Tāpat kā fakts, ka pagaidām nav zināms, vai laukumā varēs doties Rasels Vestbruks, kuram ir pirksta savainojums.

Bruklinas “Nets” ciemosies pie Memfisas “Grizzlies”. Kevins Durents joprojām spiests atrasties pašizolācijā (atgriešanās varētu notikt svētdien), bet otra komandas superzvaigzne Kairijs Ērvings personīgu iemeslu dēļ nav devies uz izbraukuma maču. Saspēles vadītājs izlaida aizvadītajā naktī notikušo dueli pret Filadelfijas “76ers” - galvenais treneris Stīvs Nešs par Ērvinga nespēlēšanu uzzināja no medijiem -, bet tas netraucēja “Nets” uzvarēt ar 122:109. Keriss Leverts 22 punktiem pievienoja desmit piespēles, bet Rodions Kurucs laukumā izgāja uz vienu minūti. “Grizzlies” šosezon zaudējusi visās piecās mājas spēlēs.

NBA regulārā sezona, 9. janvāris

LaiksSpēleLaiksSpēle
2:00Pistons - Suns3:00Grizzlies - Nets
2:30Celtics - Wizards3:00Bucks - Jazz
2:30Knicks - Thunder5:00Warriors - Clippers
2:30Pelicans - Hornets5:00Lakers - Bulls
3:00Rockets - Magic5:00Kings - Raptors