Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Par Eirolīgas nedēļas MVP atzīts Spanulis

Andrejs Siliņš

Par Eirolīgas nedēļas MVP atzīts Spanulis
Vasilis Spanulis
Foto: AFP/Scanpix

Grieķijas superkluba Pireju "Olympiacos" basketbolists Vasilis Spanulis atzīts par aizvadītās nedēļas jeb astotās spēļu kārtas vērtīgāko spēlētāju (MVP) ULEB Eirolīgā.

"Olympiacos" izbraukumā spraigā galotnē ar rezultātu 105:103 pārspēja Minhenes "Bayern", bet Spanulis savas komandas uzvaru sekmēja ar 24 punktiem, kas bija sezonas labākais rādītājs gūtajos punktus grieķu aizsargam. Tāpat 193 centimetrus garais Spanulis atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, izprovocēja piecas piezīmes un izcīnīja divas atlēkušās bumbas.

31 gadu vecais Spanulis ir trīskārtējs Eirolīgas čempions, trīskārtējs Eirolīgas "Final Four" vērtīgākais spēlētājs un pagājušās sezonas Eirolīgas MVP.

"Olympiacos" ar astoņām uzvarām astoņās spēlēs ir pārliecinoša C grupas līdere, kas jau nodrošinājusi vietu Top16 turnīrā. "Olympiacos" ir vienīgā komanda bez Madrides "Real", kas Eirolīgā vēl nav zaudējusi šajā sezonā. Šonedēļ "Oly" mājās tiksies ar Sjēnas "Montepaschi", bet pēdējā spēļu kārtā izbraukumā eksāmens pret poļu "Stelmet Zielona Gora", ko pirmajā aplī mājās uzdevās uzveikt tikai pēdējā sekundē (79:77).