Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A un B grupa: Cauņam un CSKA jāuzvar un jācer uz konkurentiem

Andrejs Siliņš

A un B grupa: Cauņam un CSKA jāuzvar un jācer uz konkurentiem
Aleksandrs Cauņa (pa kreisi)
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā pēdējās spēles aizvadīs arī A un B grupas komandas. B grupā spēli aizvadīs Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA, kas izbraukumā tiksies ar Milānas "Inter" un cīnīsies par iespēju turpināt starptautisko sezonu. A grupā iespaidīgs duelis – "Manchester City" vajadzīgi punkti pret Minhenes "Bayern", lai iekļūtu nākamajā kārtā.

A grupa: Neklātienes cīņa - "Manchester City" vai "Napoli"?

Situācija grupā rāda, ka Minhene jau droši atrodas nākamajā kārtā un vāciešus nevienam nenoķert. Tomēr rindiņu zemāk aina pavisam cita – par otro un pēdējo vietu nākamajā kārtā līdz asinīm jācīnās "Manchester City" un "Napoli", pie tam neklātienes cīņā. Krietni labāka situācija itāliešiem – šovakar viesos jāspēlē pret grupas pastarīti "Villarreal", ko pirmajā spēlē mājās uzveica ar 2:0 un kas uzvaras garšu nav jutusi. "Napoli" jau tā ir par vienu punktu vairāk, pie tam mančesteriešiem cīņa pret grupas neapstrīdamo līderi "Bayern". Labā ziņā – spēle mājās. Sliktā – sastāvā ir iztrūkumi. Aleksandrs Koļarovs nebūs noteikti, bet Mika Ričardss savainojis kāju, un šī iemesla dēļ varētu nebūt gatavs doties laukumā. Arī vāciešiem būs iztrūkumi sastāvā – Švainštaigers, Robens, Kros, Millers, Gomess nebūs ierindā, kamēr Breno atsācis treniņus.

Lai "Manchester City" cerētu uz otro vietu grupā, ir nepieciešama tikai un vienīgi uzvara. Tad "Napoli" nelīdzēs arī punkts Valensijā. Nekāds cits rezultāts angļiem neder – ja "Napoli" zaudē un "City" spēlē neizšķirti, abām komandām ir vienāds punktu skaits, bet savstarpējās spēlēs priekšā ir Itālijas komanda.

A grupas tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Bayern Munchen541011:413
2.SSC Napoli52218:68
3.Manchester City52127:67
4.Villarreal50052:120

B grupa:

B grupā Milāna jau un nodrošinājusi pirmo vietu un tikšanu nākamajā kārtā. Tieši uz modes industrijas Meku devusies CSKA vienība ar Latvijas izlases pussargu Aleksandru Cauņu. Ja milāniešiem spēle pēc būtības vairs neko neizšķir, tad Maskavai šī ir būt vai nebūt spēle. Lai gan komanda atrodas pēdējā vietā grupā, no otrajā vietā esošās turku "Trabzonspor" to šķir tikai punkts. Jau skaidrs, ka "Inter" noteikti nespēlēs Maikons, Šnaiders, kuriem ir savainojumi, bet nespēlēs arī Lucio. Tāpat gaidāms, ka laukumā dosies nevis pamatvārtsargs Hulio Cēzars, bet rezervists Kastelaci.

Lai cik pateicīgu situāciju radītu pretiniece, arī CSKA diemžēl nav labākajā sastāvā. Akinfejevs, Tošičs, Necids un Gonzaless nevarēs palīdzēt savainojumu dēļ. Labā ziņa ir tā, ka laukumā atkal redzēsim Cauņu, kurš ir galvenais pretendents cīņā par Latvijas Gada labāko futbolistu. Protams, ņemot vērā zaudējumu pēdējā Itālijas čempionāta spēlē un to, ka mačs notiks mājās, "Inter" noteikti netrūks motivācija uzvarēt.

CSKA ir situācijā, kad komanda tikpat labi var spēlēt nākamajā Čempionu līgas kārtā kā beigt starptautisko sezonu. Lai būtu otrie, Maskavai vajag pašai savu uzvaru un lai otra spēle beigtos neizšķirti. Ja CSKA būs neizšķirts, tad atliek cerības uz trešo vietu un Eiropas līgu. Arī tad viss būs atkarīgs no otras grupas spēles starp turkiem un "Lille". Ja šis mačs beigsies neizšķirti, tālāk spēlēs "Lille", jo savstarpējā spēlē labāk gājis tieši frančiem. Līdz ar to, ja CSKA spēlēs neizšķirti, lai tiktu tālāk, nepieciešama "Trabsonspor" uzvara.

A grupas tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Inter Milan53117:510
2.Trabzonspor51313:56
3.Lille Metropole51226:65
4.CSKA Moskva51227:75
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-12-07 13:44, pirms 12 gadiem
domaaju ka pa nullem beigsies, interiem neko nevaig, bet CSKA domaajams neko sapraatiigu nevarees

  -2 [+] [-]

, 2011-12-07 13:49, pirms 12 gadiem
labakais variants Caunam, klut grupa ka tresajiem, un spelet eiropas liga, kur bus liela un starptautiska spelu prakse...

  +1 [+] [-]

, 2011-12-07 14:32, pirms 12 gadiem
Būs otrie un liile ar trabu nospēlē ničukiņā

     [+] [-]

, 2011-12-07 14:37, pirms 12 gadiem
Domāju, ka būs pēdējā spēle CSKA čempionu līgā šajā sezonā. Ja vēlējās tikt tālāk, tad vajadzēja punktiņus savākt pret sava līmeņa pretiniekiem iepriekšējās spēlēs.
Vienīgā cerība ir, ka Inter izliek daļu rezerves sastāva. Taču jārēķinās, ka milānieši spēlē mājas un motivācijas trūkumam nevajadzētu būt kaut vai skatītāju dēļ.

     [+] [-]

, 2011-12-07 14:40, pirms 12 gadiem
Par City uz brīnumiem (to, ka Napoli nevinnēs Villareal) neceru, tomēr noslēgt pirmo sezonu ČL ar uzvaru pār Bayern būtu ļoti skaisti, tas arī dotu punktus reitingam, kas ietekmētu izsēšanu grozos nākamgad.

  -3 [+] [-]

, 2011-12-07 14:52, pirms 12 gadiem
Napoli tiks talak, City vares spelet sev atbilstosha limeni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-07 16:49, pirms 12 gadiem
Bayern-City spēlē ceru uz daudz vārtiem
Slēpts komentārs: burakobra

  -1 [+] [-]

, 2011-12-07 18:10, pirms 12 gadiem
CSKA maz variantu.....bet es šo speli skatosos un ceresu uz CSKA uzvaru!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-07 23:41, pirms 12 gadiem
jeeeeee