Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Nazarovs: "Vēlreiz pārlasīju KHL reglamentu un neatradu nevienu punktu, kur kautiņi būtu aizliegti"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Nazarovs: "Vēlreiz pārlasīju KHL reglamentu un neatradu nevienu punktu, kur kautiņi būtu aizliegti"
Andrejs Nazarovs. Foto: hcsochi.ru

''Tā ir spēle, tas ir hokejs. Vēlreiz pārlasīju KHL reglamentu un neatradu nevienu punktu, kur kautiņi būtu aizliegti,'' saka Soču komandas galvenais treneris Andrejs Nazarovs.

Jau ziņojām, ka latviešu aizsarga Jāņa Jaka Soču komanda 18.oktobra savstarpējā spēlē ar Boba Hārtlija Omskas "Avangard" jau pirmajās sekundēs notika 3x3 kautiņš. Pēc spēles kanādiešu speciālists uzzināja, ka Nazarovam ir pirmo sekunžu kautiņu tradīcija mačos pret "Avangard" un Hārtlijs pieļāva, ka Nazarovs saņem arī bonusus par televīzijas translāciju reitingiem. Tikmēr Nazarovs atzina, ka tajā spēlē uzdevums bija saliedēties. “Nekas nesaliedē labāk kā kolektīvais kautiņš vai kolektīvā iedzeršana. Sezonas laikā mēs nedrīkstam dzert, tāpēc izvēlējāmies kautiņu.”

Nesen Nazarovs pēc kārtējā treniņā sniedza interviju, kurā vēlreiz tika runāts par nesen notikušo kautiņu. Lūk, ko teica Andrejs Nazarovs.

''Ja godīgi, nesapratu Hārtlija reakciju pēc spēles. Laba spēle, viņi uzvarēja. Mēs ar vājāku sastāvu centāmies cīnīties ar čempioniem. Kā man kā trenerim vēl vajadzēja spēkoties ar "Avangard"? Tikai tā. Man citas izdevības nebija. Ja es izietu ar viņiem vienkārši uzspēlēt hokeju, tad rezultāts laikam būtu 0:7. Grūti ar viņiem spēlēt, jo viņiem ir labs sastāvs. Viņiem ir meistarīgi spēlētāji, kamēr man jauni puiši,'' stāsta Andrejs Nazarovs.

''Tā ir spēle, tas ir hokejs. Vēlreiz pārlasīju KHL reglamentu un neatradu nevienu punktu, kur kautiņi būtu aizliegti. Daudzi speciālisti attīsta šo tēmu un runā par to, vai tas bija plānots vai neplānots kautiņš. Kā to var noteikt? KHL reglamentā kautiņi ir atļauti. Tikko ripa tiek mesta uz ledus, tā tu vari kauties kaut pirmajā sekundē.''

Uz jautājumu, vai citām komandām būtu jābaidās no Soču komandas, Nazarovs atzina, ka ''Ja būs situācija, tad skatīsimies. Neredzu tur neko sliktu. Godīgi pateikšu. Reglaments to atļauj, tad kādi vēl jautājumi? Ja reglamenta robežās es kaut ko darītu nelegālu, tad tas nebūtu pieļaujami, bet tas viss ir atļauts, tāpēc pret to ir jāattiecas mierīgi. Kautiņš pirmajā sekundē vai trešajā periodā – tas ir viens un tas pats.”

     [+] [-]

, 2021-11-07 14:28, pirms 2 gadiem
molodec, lasīt vēl prot!

  +1 [+] [-]

, 2021-11-07 14:34, pirms 2 gadiem
Tas tips Vitjazā novāca atsaldeņu sastāvu,kuri spēlēja sūdīgi,bet kauties prata.Ar vietējo pusbandītu atbalstu tāda komanda tika radīta un bija acīmredzami- tai nebija galvenais uzdevums spēlēt hokeju.
Kaut kā nelīmējas kopā ar tgd.teikto,bet ko var no tāda gribēt.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-07 14:57, pirms 2 gadiem
uz ģinamo riga par galveno treneri!

  +1 [+] [-]

, 2021-11-07 15:09, pirms 2 gadiem
Nu pilnīgi debīls

  +2 [+] [-]

, 2021-11-07 15:27, pirms 2 gadiem
Domāja arī šaha vai kērlinga noteikumos nav rakstīts , ka kautiņi aizliegti. Apmeklēju teātri un arī tur nav rakstīts ka nevar kauties ar aktieriem.

     [+] [-]

, 2021-11-07 15:31, pirms 2 gadiem
Aldis Br rakstīja: Domāja arī šaha vai kērlinga noteikumos nav rakstīts , ka kautiņi aizliegti. Apmeklēju teātri un arī tur nav rakstīts ka nevar kauties ar aktieriem.
Funi beidz,lai domā tie kam ir ar ko.Tevi teātrī arī laida iekšā?

  +1 [+] [-]

, 2021-11-07 18:23, pirms 2 gadiem
sers a rakstīja: Funi beidz,lai domā tie kam ir ar ko.Tevi teātrī arī laida iekšā?
Droši vien brīnīsies bet ielaida.
Vai tad šaha noteikumos rakstīts, ka nedrīkst kauties?

     [+] [-]

, 2021-11-07 18:33, pirms 2 gadiem
Šitādas lietas notiek arī NHL, bet parasti, tad tam apakšā ir kāds iemesls bieži vien rupja spēle(vai trauma) pret kādu no pašu spēlētājiem iepriekšējā tikšanās reizē. https://www.youtube.com/watch?v=BQT...

     [+] [-]

, 2021-11-07 18:42, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: Tas tips Vitjazā novāca atsaldeņu sastāvu,kuri spēlēja sūdīgi,bet kauties prata.Ar vietējo pusbandītu atbalstu tāda komanda tika radīta un bija acīmredzami- tai nebija galvenais uzdevums spēlēt hokeju.
Kaut kā nelīmējas kopā ar tgd.teikto,bet ko var no tāda gribēt.
Viņš neko nenovāca, viņu pašu uzaicināja trenēt to komandu. Vācēji un idejas autori bija pilnīgi citi personāži.

Par pašu tēmu - hokejā kautiņi ir tikpat atļauti kā bez ripas esoša spēlētāja bloķēšana, t.i., par to, kā noteikumu pārkāpumu, pienākas sods.

     [+] [-]

, 2021-11-07 20:13, pirms 2 gadiem
Aizliegts jau nav, bet Diskvalifikācijas uz spēlēm un naudas sodi ir paredzēti; un ja daudz kausies, tad var palielinat vēl;

Vitjaz kaušļiem jau tās beigas pienāca - ka sezonu pavadīja diskābelī, iznāca 2-3 speles, izkāvās un viss;

     [+] [-]

, 2021-11-07 20:18, pirms 2 gadiem
Aldis Br rakstīja: Droši vien brīnīsies bet ielaida.
Vai tad šaha noteikumos rakstīts, ka nedrīkst kauties?
Šaha noteikumos būs minets kaut kas par "vispārpieņemto pieklājības noteikumu ievērošanu";

Ir bijuši gadījumi Šahā kad diskvalificē - kad es biju skolnieks - mums bija 1 reizi mēnesī Rajona čempis - Veči + Labakie jaunieši; - Veči - parasti amatieri, pēc darba nāca uzspēlēt - tad nu bija gadījumi kad kāds atnaca sadzēries un sāka kādam draudēt pa seju un grūstīties - iedeva gadu diskvalifikāciju tādam...