Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Sibir" pirms pauzes uzveic "Slovan" un iekļūst "play-off" zonā

"Sibir" pirms pauzes uzveic "Slovan" un iekļūst "play-off" zonā
"Sibir" spēletaji
Foto: R-sport

Pēdējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēļu dienā pirms Eirotūres pauzes pie uzvaras tika Novosibirskas „Sibir”, kas savā laukumā pieveica Bratislavas „Slovan” ar 3:1, katra periodā gūstot vienus vārtus.

Rezultātu atklāja Igors Levickis, kurš bija pirmais pie „Slovan” vārtsarga atvairītas ripas - 1:0. Pirmā perioda vidū sekoja trīs pēc kārtas noraidījumi mājinieku rindās, taču „Sibir” izturēja arī lielo mazākumu. Vēlāk līdzīgā situācija nonāca viesi, kuri arī veiksmīgi spēlēja trijatā pret pieciem.

Otrajā periodā „Sibir” izdevās realizēt vairākumu, izspēlējot lielisko kombināciju – Aleksandrs Bergsrjoms ar piespēli atrada Vjačeslavu Osnovinu vārtu priekšā, uzbrucējs piespēlēja uz tālo vārtu stabu, kur ripu saņēma Patriks Zakrisons un ieraidīja to vārtos - 2:0. Trešdaļas beigās „Sibir” palika bez viena no viena no aizsargiem – Konstantīns Aleksejevs tika noraidīts uz 5+20 minūtēm par uzbrukum galvas un kakla rajonā.

„Slovan” realizēja piecu minūšu vairākumu tā beigās – Mareks Vjedneckijs no vārtu priekšas pārspēja Aleksandru Salaku - 2:1. Nākamais noraidījums Bratislavas komandas rindās beidzās ar ielaistiem vārtiem – Aleksandrs Jermakovs pieslēdzās uzbrukumam un ar metienu no zonas vidus panāca 3:1.

Spēles laikā „Sibir” hokejisti bloķēja 22 metienus, kamēr viesi no Bratislavas tikai deviņus. Pateicoties šai uzvarai „Sibir” iekļuva „play-off” zonā, bet „Slovan” piektais zaudējums pēdējos sešos mačos, 12. vieta Rietumu konferencē un 14 punktu deficīts līdz izslēgšanas spēļu zonai.

KHL regulārais turnīrs atsāksies 13. novembrī, bet Rīgas „Dinamo” nākamo spēli aizvadīs savas mājās pret Arta Ābola trenēto Toljati „Lada”.

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...