Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Buškevics kļūst par Grafa un Čundas treneri Valgā

Andrejs Siliņš

Buškevics kļūst par Grafa un Čundas treneri Valgā
Guntis Endzels un Sandis Buškevics - turpmāk katrs savā ierakumu pusē
Foto: Mārtiņš Sīlis

Līdzšinējais "Liepāja/Triobet" komandas treneris Sandis Buškevics kļuvis par Igaunijas kluba "Valga/Maks&Moorits" komandas galveno treneri, portālam Sportacentrs.com apstiprināja Liepājas kluba direktors Artūrs Košeļevs.

Buškevics pēc divām pavadītām sezonām Irānas klubā šovasar nolēma likt punktu spēlētāja karjerai un kļuva par "Liepāja/Triobet" galvenā trenera Gunta Endzela asistentu. Pagaidām Latvijas čempionātā Liepājas komanda ar trim uzvarām piecos mačos ieņem ceturto vietu turnīra tabulā. Savukārt Baltijas līgas B grupā divas uzvaras piecās spēlēs un ceturtā vieta.

Valgas komandu līdz šim vadīja vietējais igauņu speciālists Tarmo Peters, taču pēc nesekmīgā sezonas sākuma kluba vadība nolēmusi no trenera šķirties. BBL turnīrā piedzīvoti zaudējumi visās piecās spēlēs un likumsakarīga pēdējā sestā vieta tabulā. Interesanti, ka nākamo spēli Valgas komandai jāaizvada tieši pret Liepāju - 16. novembrī savā laukumā.

"Valga/Maks&Moorits" klubā jau otro sezonu pēc kārtas strādā Latvijas basketbola produkti - iepriekš galvenais treneris bija Varis Krūmiņš, bet komandā spēlēja Lauris Blaus un Reinis Strupovičs. Tagad komandu pārstāv aizsargs Edgars Čunda un centrs Raitis Grafs.

"Būtu dumji liegt trenerim izaugsmes iespējas," Liepājas kluba direktors Artūrs Košeļevs norāda, ka Buškevica palaišanai ir loģisks pamatojums. "Slikts ir tas kareivis, kurš negrib kļūt par ģenerāli." Savukārt runājot par izmaiņām savā komandā, Kļoševs norādīja, ka par Endzela palīgu strādās Arvis Steckis, kurš jau darbojas Liepājas basketbola sistēmā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-07 14:08, pirms 11 gadiem
Apsveicami!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-07 14:13, pirms 11 gadiem
050505 rakstīja: Nav pa atru?ka asistents pat vienu sezonu nav nostradajis....
Varbūt pagaidi? Daudzi labi treneri ir sākuši karjeru būdami galvenie treneri.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-07 14:18, pirms 11 gadiem
ja jau baumo, ka liepāja gribējusi no viņa tikt vaļā, tad Bušiņam tas nāks tikai par labu

     [+] [-]

, 2012-11-07 18:25, pirms 11 gadiem
Ja Štelmahers der Ventspilij, tad Buškevics nebūs sliktāks Valgā.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-07 18:46, pirms 11 gadiem
050505 rakstīja: Nav pa atru?ka asistents pat vienu sezonu nav nostradajis....
Kādā ziņā par ātru??

Domāju, ka buškevics ir pietiekami lielu pieredzi uzkrājis savas karjera laikā, un ir pietiekami daudz redzējis kā citi treneri strādā. Domāju, ka no Buškevica varētu ļoti labs treneris iznākt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-07 23:06, pirms 11 gadiem
Uz Valgu trimdā bija Endzelis jāsūta, nevis Bušiņš!!!