Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Liverpool'' ČL sāks Neapolē, ''Inter'' savā laukumā uzņems Minhenes ''Bayern''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Liverpool'' ČL sāks Neapolē, ''Inter'' savā laukumā uzņems Minhenes ''Bayern''
Mohameds Salāhs pirms spēles. Foto: AFP/Scanpix

Šodien ar astoņām spēlēm turpināsies 2022./2023. gada UEFA Čempionu līgas jaunās sezonas pirmo grupu spēļu izspēle. A grupā pagājušās sezonas fināliste ''Liverpool'' spēkosies pret ''Napoli'', kamēr B apakšgrupā plkst. 22:00 Milānas ''Inter'' savā laukumā uzņems Bundeslīgas čempioni Minhenes ''Bayern''.

• Šodien ar otrām astoņām spēlēm turpināsies UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izspēle. Vakar ar zaudējumu to sāka Londonas ‘’Chelsea’’, bet panākumus izcīnīja Madrides ‘’Real’’ un Parīzes ‘’Saint-Germain’’.

• A grupā plkst. 22:00 pēc Latvijas laika Itālijas ‘’Napoli’’ uzņems Anglijas Premjerlīgas vienību ‘’Liverpool’’.

• Līdz šim Čempionu līgas ietvaros klubi savstarpēji spēlējuši četras reizes, divas uzvaras izcīnot ‘’Napoli’’, vienu reizi spēlējot neizšķirti, bet reizi uzvarot ‘’Liverpool’’.

• ‘’Nekad neesmu šeit uzvarējis – ne ar ‘’Liverpool’’, ne Dortmundi. Man vienmēr nepieciešams ilgāks laiks, lai ko sasniegtu. Citreiz jāmēģina divas, trīs un četras reizes. Ar ‘’Napoli’’ tās ir četras,’’ pirms spēles teica Liverpūles galvenais treneris Jirgens Klops.

• Starpsezonā Liverpūli pameta Sadio Manē. Spēlē nepiedalīsies Džordans Hendersons, kuram ir trauma, bet Tjagu Alkantaras un Fabiu Karvalju dalība ir zem jautājuma zīmes.

• Jauno Itālijas A sēriju ‘’Napoli’’ sākusi ar trim uzvarām un diviem neizšķirtiem, kas tai pašlaik dod otro vietu turnīra tabulā. Tikmēr ‘’Liverpool’’ Premjerlīgā ieņem septīto vietu ar deviņiem punktiem.

• Vēl A grupā ielozētas Amsterdamas ‘’Ajax’’ un Glāzgovas ‘’Rangers’’. Šīs komandas savstarpējo spēli aizvadīs plkst. 19:45.

• Tikmēr C grupā plkst. 22:00 cita Itālijas A sērijas komanda Milānas ‘’Inter’’ uzņems Bundeslīgas čempioni Minhenes ‘’Bayern’’.

• Čempionu līgas ietvaros klubi savstarpēji spēlējuši piecas reizes. Divas uzvaras ir ‘’Inter’’ un ‘’Bayern’’, bet vienu reizi spēlēts neizšķirti. Abi klubi šo maču laikā guvuši sešus vārtus.

• ‘’Mēs zinām, ka ir jāizcīna desmit punkti, lai tiktu no grupas, kas ir vairāk nekā pirms gada. ‘’Bayern’’ ir viena no turnīra favorītēm,’’ pirms spēles teica ‘’Inter’’ galvenais treneris Simone Inzagi.

• ‘’Inter’’, visticamāk, nāksies spēlēt bez savainotā Romelu Lukaku, kurš komandā atgriezās pēc viena gada pavadīšanas Londonas ‘’Chelsea’’.

• Minhenes ‘’Bayern’’ nav pārliecinoši sācis Bundeslīgas sezonu. Pirmajos piecos mačos divos tā zaudējusi punktus un ar 11 punktiem tā šobrīd atrodas trešajā pozīcijā. Tikmēr ‘’Inter’’ A sērijā piedzīvojusi jau divus zaudējumus.

• Citā C grupas spēlē starpsezonā krietni pastiprinājusies ‘’Barcelona’’ spēlēs pret Čehijas komandu ‘’Victoria’’.

UEFA Čempionu līgas spēles 7. septembrī

LaiksSpēleRezultāts
19:45Ajax - Rangers
19:45Frankfurt - Sporting
22:00Napoli - Liverpool
22:00Atletico - Porto
22:00Club Brugge - Bayer
22:00Barcelona - Victoria
22:00Inter - Bayern
22:00Tottenham - Marseille

UEFA Čempionu līgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.