Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš pēc 1+2: "Pienāca laiks uzvarēt, lai līdzjutēji kliedz un priecājas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš pēc 1+2: "Pienāca laiks uzvarēt, lai līdzjutēji kliedz un priecājas"
Kaspars Daugaviņš
Foto: Boriss Tepļickis, HC "Torpedo"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš trešdien izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm un vārtu guvumu, mājas mačā palīdzot pieveikt Jaroslavļas "Lokomotiv" (3:0). Latvietis atklāj, ka spēlētāji bija sarunājuši, ka sezona sākas tagad.

"Centāmies spēlēt vienkārši un pareizi, izvairoties no muļķīgām kļūdām, kuras pieļāvām iepriekšējos mačos. Šis vienkāršums deva rezultātu. Izveidojām daudzus momentus, jo tīri pārvarējām vidus zonu, labi kustinājām kājas un līdām uz vārtiem. Sezonu sākām ne visai veiksmīgi. Pēc diviem mājas zaudējumiem bija pienācis laiks uzvarēt, tāpēc labi noskaņojāmies uz šo spēli. Mums ir laba komanda. Vienkārši šoreiz sava starpā sarunājām, ka jaunā sezona sākas tagad. Un izdevās gūt uzvaru," saka Kaspars Daugaviņš. "Mums noteikti vajadzēja labi nospēlēt, ielīksmot līdzjutējus. Patīkami, kad visi kliedz un priecājas - tas mums dod daudz emociju."

Ņižņijnovgorodas kluba galvenais treneris Pēteris Skudra par tautieša 1+2: "Daugaviņš šoreiz malacis. Viņš nāca un cīnījās, tāpat kā daudzi citi puiši. Labi, ka spēja iemest. Tas viņam dos pārliecību. Mums vajadzīgi viņa punkti, Daugaviņš ir viens no mūsu uzbrukuma līderiem."

Pēc spēles Kaspars Daugaviņš paņēma uz rokām meitiņu un skatītāju ovāciju pavadībā veica vairākus apļus pa laukumu. "Beidzot uzvarējām mājas spēlē, varēju iepriecināt bērnu un līdzjutējus. Pirms sezonas spēlēju ne slikti, tomēr sezonas sākums neizdevās. Izdevības bija, taču iemest nesekmējās. Šoreiz viss sanāca, nākamajā mačā vajag saglabāt šo līmeni," atklāj latviešu uzbrucējs, kurš sezonas pirmajās septiņās spēlēs sakrājis 4 (1+3) rezultativitātes punktus.

Foto: Boriss Tepļickis, HC "Torpedo"

Izmantotie resursi:
hctorpedo.ru
rsport.ru