Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Railijs nosauc Maģisko par labāko spēlētāju NBA vēsturē un salīdzina viņu ar Lebronu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Railijs nosauc Maģisko par labāko spēlētāju NBA vēsturē un salīdzina viņu ar Lebronu
Pets Railijs
Foto: AFP/Scanpix

Slavas zālē iekļautais Pets Railijs, kurš ir Maiami "Heat" prezidents un Losandželosas "Lakers" bijušais treneris, uzskata, ka labākais spēlētājs Nacionālās basketbola asociācijas vēsturē ir Maģiskais Džonsons.

"Viņš ir visu laiku labākais spēlētājs," pasākuma laikā atrodoties uz vienas skatuves ar Ērvinu Maģisko Džonsonu, sacīja Pets Railijs. Raženais saspēles vadītājs deviņas sezonas spēlēja Losandželosas "Lakers" pie Railija, bet tagad kļuvis par organizācijas prezidentu basketbola jautājumos.

"Lebrons Džeimss ir tuvākais Ērvinam, ko esam redzējuši. Viņa parametri, viņa ātrums, viņa paātrinājums, tas, kā viņš pārredz laukumu – viņš var paveikt visu," pauda Railijs. "Taču uz Džeimsa pleciem visu laiku ir spiediens, ka jāgūst punkti. Viņam ir punktu guvēja mentalitāte. Džonsons varētu iemest 30 punktus ik maču, ja viņš to gribētu. Un mēs uzvarētu."

"Viņam nebija jāmet iekšā, jo komandā bija Karīms Abduldžabars, Džeimss Vortijs un citi. Viņš bija uzvarētājs. Lebrons ir uzvarētājs. Tas, kā viņš spēlē – no viena groza līdz otram, saspēles vadīšana, bumbas pieturēšana, – man atgādina Ērvinu. Veidoti pēc viena šablona, viens DNS. Viņi ir uzvarētāji," pauda Railijs.

Sarunai pieslēdzās arī Džonsons, paužot viedokli, ka Lebrons ir īpašs un ka viņš ir labākais spēlētājs. Džonsons trīs reizes tika atzīts par līgas MVP un piecas reizes palīdzēja Losandželosas "Lakers" izcīnīt NBA titulu.

Tāpat viņš šonedēļ izteicās, ka 80. gadu "Lakers" pieveiktu Goldensteitas "Warriors" ar 4-0.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2017-06-07 22:55, pirms 7 gadiem
Teikt jau var visu ko, bet pamēģiniet to iestāstīt Bolam senioram...

  -2 [+] [-]

, 2017-06-07 22:57, pirms 7 gadiem
Katrā gandrīz desmitgadē ir bijis savs izcilnieks, reizēm vairāki. Rasels, Čemberlens, Robertsons, Karims, Medžiks. Un visiem pa virsu kā oge tortei - Džordāns. Lebrons (fenomenāls, protams) vairāk atgādina monstru no amīšu komiksiem. Viņā nav nekā cilvēcīga (ja neņem vērā činkstēšanu). Turklāt šajā f sērijā Durants pagaidām izskatās labāks.

     [+] [-]

, 2017-06-07 23:11, pirms 7 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Katrā gandrīz desmitgadē ir bijis savs izcilnieks, reizēm vairāki. Rasels, Čemberlens, Robertsons, Karims, Medžiks. Un visiem pa virsu kā oge tortei - Džordāns. Lebrons (fenomenāls, protams) vairāk atgādina monstru no amīšu komiksiem. Viņā nav nekā cilvēcīga (ja neņem vērā činkstēšanu). Turklāt šajā f sērijā Durants pagaidām izskatās labāks.
Tu raksti kā tadžiks-Medžiks,Čordāns

  +1 [+] [-]

, 2017-06-08 01:19, pirms 7 gadiem
Daudziem slaveniem sportistiem ļoti patīk viena nodarbe mērīties ar krāniņiem un šī reize nav izņēmums.
Kas ir labākais no labākajiem tā vairāk ir gaumes lieta.

     [+] [-]

, 2017-06-08 09:29, pirms 7 gadiem
Es viņam piekrītu