Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" rēķinās ar Porziņģa atgriešanos jau nākamajā spēlē

Rolands Eliņš

"Mavericks" rēķinās ar Porziņģa atgriešanos jau nākamajā spēlē
Kristaps Porziņģis. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix.ee

Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails medijiem norādījis, ka Kristaps Porziņģis kopā ar komandu dosies nākamajā izbraukumā un viņam vajadzētu doties laukumā rītnakts spēlē pret "Rockets".

Kristaps Porziņģis nepiedalījās divās iepriekšējās "Mavericks" spēlēs. Pret "Wizards" viņš nespēlēja, jo tā bija otrā spēle divās dienās, kas Porziņģim šosezon ir ierasta situācija, savukārt pret "Jazz" viņs palika malā plaukstas savainojuma dēļ. "Mavericks" bija ziņojusi, ka šodien viņam gaidāmas medicīniskās pārbaudes, taču līdz tām viņam atgriešanās termiņš nav noteikts.

Riks Kārlails šodien medijiem izteicās, ka Porziņģis dosies izbraukumā kopā ar komandu uz Hjūstonu. Treneris paredz, ka latviešu uzbrucējs varēs doties laukumā jau nākamajā spēlē, proti, naktī uz ceturtdienu, kad gaidāms mačs pret "Rockets".

Porziņģa oficiālais statuss kluba ziņojumā šovakar norādīts kā "uz jautājuma zīmes".

Porziņģis šosezon piedalījies 31 no "Mavericks" 59 spēlēm, un tajās atzīmējies ar vidēji spēlē gūtiem 20.2 punktiem un 8.9 atlēkušajām bumbām. "Mavericks" tagad uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas un jau nākamajā dienā pēc mača Hjūstonā atgriezīsies savā laukumā, kur aizvadīs trīs spēles pēc kārtas, ieskaitot tikšanos ar Rodiona Kuruca pārstāvēto "Bucks".

  -3 [+] [-]

, 2021-04-07 01:01, pirms 3 gadiem
wooohooo , nopeerkam ubagam ciiginjas!!

  -2 [+] [-]

, 2021-04-07 01:43, pirms 3 gadiem
Ko mani padotie jefiņi neko vēl nav ierakstījuši? Par ko es tiem pamuļkiem maksāju?

  -2 [+] [-]

, 2021-04-07 02:11, pirms 3 gadiem
labas zinjas, jefinji chillo

  -1 [+] [-]

, 2021-04-07 02:58, pirms 3 gadiem
Envy rakstīja: labas zinjas, jefinji chillo
Tad jau sanāk,ka esi Kristapa lielākais fans? Pats pirmais esi šeit un komentē. Tā ka esi viņa kvēlākais līdzjutējs,gan jau alksti izmazgāt viņa zeķa pāri.
Pastāsti kur jūs rodaties? Kāds jums labums,ka nomelnojiet paša tautieti?

  +3 [+] [-]

, 2021-04-07 03:29, pirms 3 gadiem
aaa tagad sapratu, nee...es runaaju par user Ubags, kursh te trolljo KP fanus un dabuun pretiii Lukas heitu..
vareetu Kristapa zekjes izmazgaat nekaadu probleemu..gods un cienja...
laikam NBA fans esmu , saaku skatiities aktiivi , kad warriors ar AB priekshgalaa iespaidiigi ciiniijaas, visi priecaajaamies , skaitiijaam pat atleekoshaas un blokus un uzvaras..
Tagad jau vispaar NBA dream come true, kursh buutu domaajis , ka mums buus pacans, kas var 30+pts ielaadeet jebkuraa speelee kaa KP, Bertaans , kas deadly snaiperis var 8 + 3pts shots ielaadeet, zheel , ka Rodim nedod speeleet, tak kad Brooklina paceelaas, vinjsh bija viens no pamatsastaava speeleetaajiem ar labu caurgaajienu...

Taaa kaa atvainojos, ja esmu nepareizu priekshstatu devis
sports, NBA un NHL vechi ir vieniigais , kas man ar Latviju saistaas, jo esmu dzimis tur.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-07 10:28, pirms 3 gadiem
Jācer, ka vismaz būs apārstēta trauma kaut cik normāli. Šogad jau vienreiz viņam sanāca agra atgriešanās laukumā un pēc tam cīņa ar sekām mēneša garumā.

     [+] [-]

, 2021-04-07 11:23, pirms 3 gadiem
tad jau sāksies zaudējumu sērija.

  -2 [+] [-]

, 2021-04-07 11:25, pirms 3 gadiem
Envy rakstīja: Tagad jau vispaar NBA dream come true, kursh buutu domaajis , ka mums buus pacans, kas var 30+pts ielaadeet jebkuraa speelee kaa KP
Labs joks. hahahahaah, enkurs tikai 2 spēlēs šosezon 30 punktus ir iemetis un viens no tiem bija zaudējums ar -15. ahahahaha. "Jebkurā spēlē" - noteikti.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-07 12:01, pirms 3 gadiem
Galvenais, lai pēc sezonas nav jātaisa operācija. Yotube viens ārsts komentēja, ka pēc operācijas plauksta var nebūt vairs tik mobīla, kas manuprāt var ietekmēt metienu.... Nezinu protams cik šādam viedoklim var uzticēties...

https://www.youtube.com/watch?v=l5f...

  +1 [+] [-]

, 2021-04-07 12:52, pirms 3 gadiem
Kā 25 gadus jaunam čalim, var līdz aprīlim nesdzīt janvārī gūta trauma. Kas tā ir par traumu? Konkrētāk. Locītavas mežģījums, sastiepums, plīsums, lūzums? Kā to var 3 mēnešus nepamanīt? Un Kristaps... kā viņš varēja spēlēt 3 mēnešus un nekas, bet tagad, pēc 3 mēnešiem sāk just!? WTF!!!!!???

     [+] [-]

, 2021-04-07 13:57, pirms 3 gadiem
Ubags rakstīja: Labs joks. hahahahaah, enkurs tikai 2 spēlēs šosezon 30 punktus ir iemetis un viens no tiem bija zaudējums ar -15. ahahahaha. "Jebkurā spēlē" - noteikti.
pretty much jaa..itsevikji ja Lukam neiet vai ir gariigais vairaak padaliities, kas pozitiivais shogad arii asisti saak naak iekshaa , vai arii ja metieni nekriit tiek aizsardziibaa atsraadaats.

Pret ko domaa buus Mavs pirmaa kaarta? Un sanaaks tikt otrajaa?