Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Irlava/Avant" septiņās minūtēs gūst četrus vārtus un izrauj uzvaru pār "RTU/Rockets"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Irlava/Avant" septiņās minūtēs gūst četrus vārtus un izrauj uzvaru pār "RTU/Rockets"
"Irlava/Avant". Foto: floorball.lv

Ārkārtīgi aizraujoša un ļoti rezultatīva ELVI florbola līgas vīriešiem spēles šovakar notika Irlavas sporta namā, kur turnīra debitante "RTU/Rockets" gandrīz 50 minūtes atradās vadībā mačā pret komandu "Irlava/Avant", bet irlavnieki pēdējā periodā īsā laika posmā guva četrus vārtus un varēja svinēt laimīgu uzvaru ar 10:9. 5 (3+2) rezultativitātes punktus uzvarētāju labā guva Mareks Stančiks. Dienas otrā spēlē Cēsu "Lekrings" ar 8:3 sakāva Stalbes "Pārgauju", ar 4 (3+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Jorens Malkavs.

Līgas debitante "RTU/Rockets" līdz šim bija guvusi tikai vienu uzvaru, pēcspēles metienos ar 5:4 pārspējot otru pastarīti "Bausku". Savukārt irlavniekiem jau pirms šīs spēles bija 14 punktu, viņi ir vieni no pretendentiem uz iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā. Tas gan rīdziniekiem netraucēja jau pirmo 14 minūšu laikā izvirzīties vadībā ar 4:0. Tikai pirmā perioda beigās mājinieki Mareks Stančiks un Renārs Austrums spēja atbildēt ar diviem vārtu guvumiem (2:4). Arī pēc otrās trešdaļas viesiem bija divu vārtu pārsvars (8:6), bet pēdējā perioda sākumā viņi pēc Mārtiņa Mirkeviča metiena panāca jau (9:6). "Irlava/Avant" lieliski aizvadīja trešās trešdaļas vidu, kad septiņu minūšu laikā pa vienam golam iemeta Ričards Riekstiņš un Kristaps Kazlovskis, bet divus – Kristers Tiltiņš, pirmo reizi izvirzoties vadībā ar 10:9. Šo trauslo pārsvaru Irlavas komanda spēja nosargāt līdz pat finālsvilpei.

Kaimiņu duelī Cēsu "Lekrings" pārliecinoši pieveic "Pārgauju"

SK "Pārgauja" laukums Stalbē neatbilst florbola spēles standartiem, tādēļ stalbiešiem daļa mājas spēļu jāaizvada citur, viņi par šo vietu izvēlējušies Cēsu sporta kompleksu. Tāda "Pārgaujas" izvēle visvairāk pa prātam droši vien ir Cēsu komandai "Lekrings", kas šovakar "viesojās" savā ierastajā laukumā. Spēles rezultātu 10. minūtē atklāja gados jaunais cēsnieks Jorens Malkavs – 1:0. Pēc sešām minūtēm stalbietis Mārtiņš Muižnieks atjaunoja neizšķirtu (1:1), tomēr jau pēc pirmā perioda "Lekringam" bija pat divu vārtu handikaps – 3:1. Otrās trešdaļas laikā Cēsu komanda ieguva piecu vārtu pārsvaru (6:1), bet visā mačā "Lekrings" guva pārliecinošu uzvaru ar 8:3.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...