Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

PSG gandarīti pēc nervozās spēles, ķelti lepni par aizvadīto sezonu

PSG gandarīti pēc nervozās spēles, ķelti lepni par aizvadīto sezonu
PSG galvenais treneris Karlo Ančeloti
Foto: AP/Scanpix

Pēc vakardienas Čempionu līgas astotdaļfināla spēlēm Turīnā un Parīzē komentārus snieguši komandu pārstāvji. PSG treneris Ančeloti un spēlētāji norāda uz uztraukumu pirms spēles, tomēr ir ļoti gandarīti par pozitīvo iznākumu, tikmēr "Valencia" galvenais treneris Valverde bija nedaudz vīlies par rezultātu. Tikmēr Glāzgovas "Celtic" galvenais treneris Nīls Lenons atskatās uz aizvadīto Čempionu līgas kampaņu.

Matuidī: "Esam sasnieguši neticamo", Valverde cerējis ilgāk noturēt vadību

PSG galvenais treneris Karlo Ančeloti uzskata, ka divu spēļu summā komandu bija pelnījusi tikt nākamajā kārtā. "Otrajā spēlē bija grūtāk kā pirmajā. Pirmajā puslaikā mēs bijām nedaudz bailīgi, tomēr otrajā jau spēlējām daudz labāk. Ironiski, tas notika pēc Žonasa gūtajiem vārtiem. Spēlētāji rādīja labu sniegumu šodien," norāda itāļu futbola speciālists.

Trenerim piekrīt arī vārsargs Salvatore Sirigu, atklājot, ka šis mačs bijis ļoti nervozs. Sirigu gan norāda, ka neliels uztraukums ir pilnībā normāls, bet tieši tāpēc jo lielāks gandarījums ir par šādu mača iznākumu.

Franču kluba pussargs Blēzs Matuidī neslēpj sajūsmu par iznākumu: "Mēs tiešām esam priecīgi, ka tikām tālāk. Bija ļoti grūti spēlēt pret spēcīgo Valensiju, tomēr mēs bijām organizēti aizsardzībā un izmantojām pretuzbrukuma iespēju. Mēs bijām pārliecināti par savu spēku, zinājām, ka varam tikt galā ar šo izaicinājumu un to arī izdarījām. Esam sasnieguši neticamo – iekļuvuši Čempionu līgas ceturtdaļfinālā atgriešanās sezonā."

"Valencia" galvenais treneris Ernesto Valverde neslēpa vilšanos: "Mēs atbraucām, lai kvalificētos ceturtdaļfinālam, tomēr to nespējām. Mēs cerējām gūt vārtus un radīt problēmas pretiniekiem, kas arī izdevās otrajā puslaikā, tikai žēl, ka nenoturējām pārsvaru ilgāk. Vairākas reizes tikām līdz viņu soda laukumam un izpildījām daudzus stūra sitienus, tomēr šīm iespējām pietrūka noslēguma. Mēs esam nedaudz noskumuši, tomēr laukumu atstājām ar augsti paceltu galvu."

Bufons atklāj panākumu atslēgu, Lenons apmierināts ar aizvadīto sezonu

"Juventus" galvenais treneris Antonio Konte: "Mēs aizvadījām labu spēli. Šāda tipa mačus vēlas katrs, jo mēs jau bijām priekšā ar 3:0 pēc pirmās spēles, tomēr lielākā daļa no mums nav ar lielu tāda līmeņa pieredzi, tā kā īsti nezinājām, kā labāk nospēlēt. Pirmajā puslaikā mums bija dažas problēmas, bet jau pirms pārtraukuma spēle kļuva stabilāka." Turīnas kluba treneris arī izteica komplimentus "Celtic" līdzjutējiem, kuri turpinājuši dziedāt, komandai atrodoties zaudētāju lomā ar 0:2.

Arī ķeltu vadītājs Nīls Lenons arī norādīja, ka viņu līdzjutēji ir bijuši lieliski visas sezonas garumā. Par spēli Lenons minēja, ka kopumā esot bijis labs mačs, tiesa, netika izmantotas radītās iespējas, un beigu rezultāts arī parādīja, kura komanda bija labāka. Treneris arī atskatījās uz sezonu, norādot, ka kopumā šī sezona ir lieliska – gan vietējos, gan starptautiskajos turnīros. "Ja mums nekad nebūs iespēja atkārtot šo sasniegumu – jo nekad nevari zināt, kādi apstākļi būs nākamgad, pie tam mums vajadzēja četrus vai piecus gadus, lai atgrieztos grupu turnīrā – šie tomēr ir bijuši patiesi lieliski brīži. Uzvara Maskavā bija fantastiska, spēles pret Barselonu - titāniskas. Tas viss ir bijis lieliski," saka Lenons.

"Juventus" pieredzējušais vārtsargs Džanluidži Bufons atklāja, ka komandas spēks ir taktiskajā spēlē. "Mēs varam doties jebkur un spēlēt savu spēli. Var zaudēt vai uzvarēt, tomēr grūtākajos brīžos komandai ir papildus līdzeklis – mūsu spēles stils. Iepriekš Čempionu līgā mēs vienmēr centāmies uzspiest sev vēlamo mača ritējumu, tomēr pārāk daudz paļāvāmies uz indivīdiem. Īstenībā, pieturoties pie spēles plāna, individuālā meistarība parādās vēl izteiktāk."

Izmantotie avoti:
The official website for European football –...
Welcome - Juventus.com
PSG.fr - Site officiel du Paris Saint-Germain

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 10:54, pirms 11 gadiem
Dži Dži kā jau allaž taisnība.
Bet par "Celtic" varu teikt tikai labus vārdus. Pirmo spēli viņi aizvadīja patiešām enerģiski un bija cienīgs pretinieks. Skotijā vienmēr esmu bijis "ķeltu" pusē, jo viņi man rada asociācijas ar īriem. Tikai tagad garlaicīgāk, jo Skotijā noslēgusies divu milžu sāncensības ēra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja