Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ņūkāsla FA kausā zaudē trešās līgas klubam, ''Liverpool'' vēl netiek tālāk

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ņūkāsla FA kausā zaudē trešās līgas klubam, ''Liverpool'' vēl netiek tālāk
''Sheffield Wednesday'' svin vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix

Šodien Anglijas FA kausa trešās kārtas ietvaros tika aizvadītas 22 spēles. No tālākās cīņas izstājās ''Newcastle'', kas piekāpās trešās līgas komandai ''Sheffield Wednesday''. Uzvarētājs vēl netika noskaidrots starp ''Liverpool'' un Vulverhemptonas ''Wanderers'', šodien tām cīnoties neizšķirti 2:2. Vienības spēkosies atkārtoti.

• No Anglijas FA kausa izstājusies Premjerlīgas komanda ‘’Newcastle’’, kas šodien ar 1:2 piekāpās pēc spēka trešās līgas klubam ‘’Sheffield Wednesday’’.

• Spēles laikā Ņūkāsla nespēja izmantot lielo teritoriālo pārsvaru (76% pret 24% bumbas kontrole) un sitienos (22:9).

• ‘’Sheffield Wednesday’’ uzvaru izcīnīja otrajā puslaikā, kurā 13 minūšu laikā guva divus vārtus. Abos gadījumos izcēlās Džošs Vindess.

• Ņūkāsla gan nav vienīgā Premjerlīgas komanda, kas šodien izstājās no FA kausa. Cīņu par to neturpinās arī tāda komandas kā ‘’Crystal Palace’’, ‘’Nottingham Forest’’, ‘’Bournemouth’’ un ‘’Brentford’’. Ja pirmā un pēdējā no pieminētajām zaudēja citam Premjerlīgas klubam, tad ‘’Nottingham’’ un ‘’Bournemouth’’ zemāku līgu vienībām.

• Uzvarētāju šovakar nenoskaidroja ‘’Liverpool’’ un Vulverhemptonas ‘’Wanderers’’, kas cīnījās neizšķirti 2:2. Tas nozīmē, ka šajā duelī gaidāma vēl viena spēle, kas šoreiz norisināsies ‘’Wanderers’’ laukumā.

• FA kausa noteikumi nosaka, ka neizšķirta gadījumā neseko papildlaiks vai pēcspēles sitieni, bet gan komandas spēlē vēl vienu spēli, bet otras vienības laukumā.

• ‘’Liverpool’’ nācās atspēlēties, bet Mohameds Salāhs otrā puslaika 52. minūtē izvirzīja Liverpūli vadībā.

• ‘’Wanderers’’ izdevās panākt 2:2, bet 82. minūtē tā pat uz brīdi izvirzījās vadībā. Trešie vārti gan netika ieskaitīti, jo pēc VAR video atkārtojuma caurlūkošanas gūto vārtu epizodē tika fiksēta aizmugure.

• Rīt gaidāmas vēl deviņas FA kausa trešās kārtas spēle. Centrālajā no tām spēkosies Mančestras ‘’City’’ pret Londonas ‘’Chelsea’’. Nedēļas vidū Premjerlīgas spēlē ‘’City’’ uzvarēja ar 1:0.

FA kausa 3. kārtas spēles 7. janvārī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Crystal Palace - Southampton1:2Gillingham - Leicester0:1
Preston - Huddersfield3:1Reading - Watford2:0
Tottenham - Portsmouth1:0Blackpool - Nottingham Forest4:1
Boreham Wood - Accrington1:1Bournemouth - Burnley2:4
Chesterfield - West Brom3:3Fleetwood - QPR2:1
Hull - Fulham0:2Ipswich - Rotterham4:1
Middlesbrough - Brighton1:5Millwall - Sheffield United0:2
Shrewsbury - Sunderland1:2Brentford - West Ham0:1
Coventry - Wrexham3:4Grimsby - Burton1:0
Luton - Wigan1:1Sheffield Wednesday - Newcastle2:1
Liverpool - Wanderers2:2

  +1 [+] [-]

, 2023-01-08 00:30, pirms gada
Šitā apzagt Wolves…
VAR neieskaitītajos vārtos nemaz neiesaistījās, paskatījās, saprata, ka neesot pareizie kameru leņķi, un saglabāja laukuma tiesneša lēmumu

  -1 [+] [-]

, 2023-01-08 09:56, pirms gada
FutbolaFans9 rakstīja: Šitā apzagt Wolves…
VAR neieskaitītajos vārtos nemaz neiesaistījās, paskatījās, saprata, ka neesot pareizie kameru leņķi, un saglabāja laukuma tiesneša lēmumu
Bet aizmugurē bija tas spēlētājs, kas izspēlēja stūra sitienu, tad bumba pie viņa atnāca atpakaļ. Kamerā stūri, kur atradās tas spēlētājs nevarēja redzēt.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-08 13:47, pirms gada
Nu ja, bet Trents bija nosēdies dziļāk, un nu jau n-tie leņķi pieejami, kur redzams, ka vismaz kādus 2m no aizmugures līnijas bija tas, kurš stūri izspēlēja

     [+] [-]

, 2023-01-08 16:45, pirms gada
nozaga vilkiem uzvaru