Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Konkurents Šmitam: ''Žalgiris'' no Eirolīgas čempiones piesaista arī Polonaru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Konkurents Šmitam: ''Žalgiris'' no Eirolīgas čempiones piesaista arī Polonaru
Ahile Polonara. Foto: Imago Images/Scanpix

Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas ''Žalgiris'' paziņojusi, ka tās rindās līdz sezonas beigām spēlēs itāļu spēka uzbrucējs Ahile Polonara, kurš sezonu sāka Eirolīgas čempionē ''Anadolu Efes''.

Par otro papildinājumu divās dienās paziņojusi Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas ''Žalgiris'', kas līdz sezonas beigām pastiprinājusies ar Ahili Polonaru. Spēlētājs līdz šim spēlēja Eirolīgas čempionē ''Anadolu Efes'', kuras rindās vidēji mačā Eirolīgā spēlēja 11 minūtes. To laikā Polonaru guva 2.9 punktus un izcīnīja 2.2 atlēkušās bumbas zem groziem.

Karjeras laikā Polonara spēlējis arī tādās komandās kā ''Varese'', ''Reggio Emilia'', ''Dinamo Sassari'', ''Baskonia'' un Stambulas ''Fenerbahce''. Tāpat Polonara 2022. gada Eiropas čempionātā palīdzēja Itālijas izlasei aizcīnīties līdz ceturtdaļfinālam. Tajā uzbrucējs vidēji spēlē guva 11.3 punktus un izcīnīja 6.9 atlēkušās bumbas.

Līdz ar to ''Žalgiris'' pastiprinājis garo galu un Polonara par minūtēm laukumā cīnīsies ar latvieti Rolandu Šmitu, kurš ir viens no kluba vadošajiem spēlētājiem. Ceturtdien uzvarā pār ''Fenerbahce'' Šmits kļuva par piekto rezultatīvāko latvieti Eirolīgā un otro spēlēm bagātāko.

Vakar ''Žalgiris'' paziņoja par cita bijušā ''Anadolu Efes'' basketbolista Aizejas Teilora piesaisti. Viņš aizvietos ''Žalgiris'' līderi Kīnanu Evansu, kurš ceturtdien pret ''Fenerbahce'' iedzīvojās Ahillejas cīpslas plīsumā, kā dēļ viņam šī sezona ir noslēgusies.

Kauņas ''Žalgiris'' ar deviņām uzvarām 17 spēlēs ieņem astoto vietu ULEB Eirolīgā. Šīs sezonas līgas ''Final Four'' gaidāms tieši Kauņā. Nākamo spēli Eirolīgā tā aizvadīs 10. jūnijā pret Boloņas ''Virtus''.

Izmantotie resursi:
https://zalgiris.lt/en/news/bc-zalg...

  -1 [+] [-]

, 2023-01-07 19:18, pirms gada
Visticamāk necīnīsies par minūtēm, pamainīsies rotācija

     [+] [-]

, 2023-01-08 00:07, pirms gada
10. jūnijā ar Boloņas Virtus, autor???