Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Rockets" vēlējās apmainīt Hārdenu pret Robinsonu, Igudalu un vēl citiem

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Medijs: "Rockets" vēlējās apmainīt Hārdenu pret Robinsonu, Igudalu un vēl citiem
Džeimss Hārdens cīņā pret Andrē Igudalu. Foto: USA Today/Scanpix

Laikraksts "Miami Herald" atklājis nenotikušās Džeimsa Hārdena maiņas aizkulises – aizsarga pārstāvētā Hjūstonas "Rockets" komanda vēlējusies iegūt vismaz sešus "Heat" spēlētājus un divas izvēles NBA 2025. un 2027. gada draftos.

Maiami klubs bija gatavs iesaistīties maiņas darījumā, piedāvājot pāris jaunos spēlētājus, kā arī piemetot pirmās kārtas izvēli 2025. gada draftā (ja Oklahomsitijas “Thunder” iespējotu 2023. gada izvēli). Klāt nāktu Andrē Igudala un Kellijs Oliniks, jo tirdzniecības ierobežojumi skartu vēl piecus citus “Heat” veterānus.

Teksasas klubu piedāvātā pakete neapmierināja, izteicās ESPN apskatnieks Braiens Vindhorsts. “Pat, ja “Heat piedāvātu Taileru Hero, (snaiperi) Dankanu Robinsonu, Prešosu Ahuvu, Keiziju Okpalu, Igudalu, Oliniku un pirmās kārtas izvēles 2025. un 2027. gada draftos, neesmu pārliecināts, vai “Rockets” ar to pietiktu.”

“Heat” vadītājs Pets Railijs nevēlējās šķirties no tik daudziem labiem spēlētājiem, norādīja cits ESPN apskatnieks Kendriks Pērkinss. "Kad skaties uz Maiami klubu, pamani, ka viņiem ir komandas kultūra. Izveidota atpazīstama identitāte. Viņi negribētu šķirties no diviem kluba izaudzinātajiem spēlētājiem Tailera Hero un Dankana Robinsona – diviem izciliem metējiem."

“Maiami uzbrukums tiek veidots caur Bamu (Adebajo) – viņi tajā iederas,” turpināja Pērkinss. “Nezinu, cik ļoti Džeimss Hārdens iekļautos “Heat” sistēmā. Vai viņš mazinātu Bama lomu? Vai viņš mazinātu Džimija (Batlera) lomu. Esmu pārliecināts par vienu: visi pašreizējie Maiami spēlētāji viens otru ļoti labi papildina.”

Izmantotie resursi:
https://www.miamiherald.com/sports/...

     [+] [-]

, 2021-01-07 21:02, pirms 3 gadiem
Nu tas treids tāds dikti paplāns

     [+] [-]

, 2021-01-07 22:39, pirms 3 gadiem
Nu kas tas par stulbu rakstu?!?! Tak HOU sen ir pateikuši, ka viņi grib džeku ap ko būvēt komandu (ticamākais Simmons) + pikus. Kāds sūda Hero un Robinsons? Te zirgam jāsmejas. Ko tad HOU ar tiem diviem pridurkiniem darīs?

     [+] [-]

, 2021-01-07 22:46, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Nu kas tas par stulbu rakstu?!?! Tak HOU sen ir pateikuši, ka viņi grib džeku ap ko būvēt komandu (ticamākais Simmons) + pikus. Kāds sūda Hero un Robinsons? Te zirgam jāsmejas. Ko tad HOU ar tiem diviem pridurkiniem darīs?
Filadelfija jau šobrīd noteikti neko negrib mainīt. Iet pārsteidzoši labi. Laikam Riversa faktors

     [+] [-]

, 2021-01-07 23:39, pirms 3 gadiem
R101 rakstīja: Filadelfija jau šobrīd noteikti neko negrib mainīt. Iet pārsteidzoši labi. Laikam Riversa faktors
vienkārši vēl nav PO sācies

     [+] [-]

, 2021-01-07 23:43, pirms 3 gadiem
Bet reali nespeju iedomāties, kura no čempiona kandidātu komandam gribētu Hardenu komandā. Visi, kas iet uz titulu ir labi nokomplekteti un ar labām aizsardzībām. Tur viņš noteikti netiks, jo arī HOU grib pick, ko stiprākie īsti nevar piedāvāt. No HOU skatu punkta, sūtītu uz NYK un ņemtu max daudz pick, nekas ka nav nekā laba ko šodien atdot būs labi drafta numuri priekšdienām.