Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs un Hārdens - NBA nedēļas labākie

Entonijs un Hārdens - NBA nedēļas labākie
Džeimss Hārdens
Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) nedēļas labākajiem spēlētājiem ir atzīti Karmelo Entonijs no Ņujorkas "Knicks" un Hjūstonas "Rockets" pārstāvis Džeimss Hārdens.

Entonijam aizvadītā nedēļa bija diezgan iespaidīga, jo katrā spēlē vidēji tika gūti 36 punkti. Neskatoties uz basketbolista rezultatīvo spēli, "Knicks" trijās spēlēs spēja izcīnīt divas uzvaras. Vienīgajā nedēļas zaudējumā pret Portlendas "Trail Blazers" Karmelo guva 45 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, savukārt uzvarā pār Sanantonio "Spurs" Entonijs izcēlās ar 40 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Hārdens un "Rockets" pagājušajā nedēļā aizvadīja četras spēles, visās izcīnot uzvaras. Ar vidēji gūtajiem 29,3 punktiem Hārdens bija galvenais uzvaru kaldinātājs. Tāpat basketbolists izcēlās ar vidēji atdotām 5,5 rezultatīvām piespēlēm un atņemtām 3,25 bumbām. Spēlē pret Ņūorleānas "Hornets" Hārdens guva 31 punktu un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

Uz nedēļas labāko spēlētāju titulu pretendēja Brūks Lopezs ("Nets"), Bens Gordons ("Bobcats"), Danilo Galinari ("Nuggets"), Rojs Hiberts ("Pacers"), Lebrons Džeimss ("Heat"), Dž. R. Smits ("Knicks"), Rasels Vestbrūks ("Thunder"), Lamarkuss Aldridžs ("Trail Blazers") un Demarkuss Kazinss ("Kings").

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-07 22:19, pirms 11 gadiem
Kazins uz Celtics ticamãk nekã Gejs uz C's! Aiziet! Netiks aizmainîti - Rondo,KG,Pierce un Bradley. Labãk paturêt Greenu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-07 22:54, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Pret Lee un bariņu draftiem? Tas varētu būt tīri vērtīgi
Un + vel Bass. C's ari ir Fab Melo(nesen D-liga 1 mača 14 vai 16 bloketi metieni). Ja C's nesanaks ar Kazinsu ,tad pieversisies Gejam un par Kazinsu cinisies Finiksa, kas gatava atdot Gortatu u.c.(+ kkadi 3-4 picks no Lakers)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-07 23:08, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Šonakt atkal Entonijs dragās, tā ir, ja 2 sutkas īpaši nepaguļ, tad 3šo nevar nosēdēt, tāpēc atliks vien lasīt no rīta par kārtejo bombu no viņa puses..
Domaju ,ka šis bus Knicks zaudejums šonakt ar visu Melo bombu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-08 04:21, pirms 11 gadiem
Hamilton rakstīja: Entonijs mvp.
kāda iespēja?
viņš nav tik produktīvs ka lai būtu MVP, viņam tikai ir tie punkti un viss!
a toties Lebronam ir bumbas un arī daudz piespēļu
ne pa velti Džeimss ir gan Novembra un Decembra MVP

  +1 [+] [-]

, 2013-01-08 04:21, pirms 11 gadiem
bet nu vel jau tikai lielāka daļa sezona tikai priekšā un viss vel var notikties

     [+] [-]

, 2013-01-08 08:33, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Ja atdos Basu, tad paliek tāds pats tukšums zem groza. To vietu aiztikt šobrīd nedrīkst.
C's vel ir Sullingers. Rondo,Terry,Pierce,KG,Cousins sakum5. Un Wilcox,Sullinger,Collins vel paliek garo gala!