Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

De Kolo un Cirbess - Eirolīgas nedēļas MVP

Andrejs Siliņš

De Kolo un Cirbess - Eirolīgas nedēļas MVP
Nando De Kolo
Foto: TASS/Scanpix

Par aizvadītās 8. spēļu kārtas vērtīgākajiem spēlētājiem ULEB Eirolīgas regulārajā turnīrā atzīti divi spēlētāji - Maskavas CSKA franču aizsargs Nando De Kolo un Belgradas "Crvenza Zvezda" vāciešu centrs Maiks Cirbess.

CSKA viesos ar 100:88 uzveica Jāņa Strēlnieka pārstāvēto Bambergas "Brose Baskets", bet Nando De Kolo uzvarētāju labā 29 ar pusi minūtēs guva 27 punktus (2p. 7/9, 3p. 3/5, s.m. 4/4), atdeva 11 rezultatīvas piespēles, izcīnīja divas bumbas un izprovocēja trīs piezīmes, sakrājot 33 efektivitātes reitinga punktus.

Savukārt "Crvena Zvezda" mājās ar 96:91 pārspēja Maskavas apgabala "Khimki", un Maiks Cirbess uzvaru sekmēja ar nepilnās 29 minūtēs gūtiem 27 punktiem (2p. 9/12, s.m. 9/9), septiņām atlēkušajām bumbām, trīs pārtvertām bumbām un sešām izprovocētām piezīmēm, arī sakrājot 33 efektivitātes reitinga punktus.

CSKA ar septiņām uzvarām astoņos mačos ir pirmajā vietā D grupā un jau nodrošinājusi dalību arī Top16 turnīrā. Savukārt Serbijas čempionei četri panākumi astoņās spēlēs un pagaidām ceturtā pozīcija A grupā.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja