Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis citē Če Gevaru: "Iespējams ir viss, pat neiespējamais"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis citē Če Gevaru: "Iespējams ir viss, pat neiespējamais"
Ainars Bagatskis spēlē pret "Fenerbahce"
Foto: AFP/Scanpix

"Jūs bijāt mentāli stiprāki. Jūs zināt, kā spēlēt spiediena apstākļos. Turklāt jebkurai komandai ir grūti spēlēt piecatā pret sešiem. Ar sesto spēlētāju domāju lieliskos Belgradas līdzjutējus," neveiksmes iemeslus Eirolīgas izbraukuma spēlē raksturoja Kijevas "Budivelnik" galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Adrijas līgas un Serbijas čempionāta spēles “Partizan” aizvada 8150 vietu ietilpīgajā “Pionir” zālē, turpretī Eirolīgā pārceļas uz divdesmittūkstošvietīgo “Kombank arena”. Tās tribīnēs “melni-baltos” ceturtdienas vakarā karsti atbalstīja 15 200 līdzjutēju, sekmējot savu mīluļu uzvaru ar 76:61.

Ainars Bagatskis, "Budivelnik" galvenais treneris

"Belgradas “Partizan” spēlē vienkāršu, taču ļoti, ļoti agresīvu basketbolu. Garie spēlētāji izdarīja to, kas viņiem bija jāizdara. Par viņu cīņassparu liecina fakts, ka “Partizan” pirmos piecpadsmit punktus guva otrajā vai trešajā mēģinājumā. Nevarējām gandrīz neko izdarīt apstākļos, kad mājinieki savāca gandrīz divreiz vairāk atlēkušo bumbu.

Otrkārt, “Partizan” spēlētāji trāpīja svarīgus metienus svarīgos brīžos. Turpretī mums pret šo komandu un īpaši šajā zālē radās problēmas ar metienu realizāciju. Divas minētās lietas – zaudējums cīņā par atlēkušajām bumbām un “Partizan” iemestie svarīgie metieni – mūs, runājot boksa terminoloģijā, nosūtīja nokdaunā. Tālāk cīnījāmies par pašcieņu, taču mūsu vilciens jau bija aizgājis.

Svarīgi ir pieminēt tādu lietu, kā spēļu vecumu. Nerunāju par skaitļiem, kuri rakstīti pasēs, taču mums jūtami trūkst Eirolīgas pieredzes. Arī šajā ziņā “Partizan” spēlētāji ir pārāki, turklāt viņi ieguvuši ievērojamu pieredzi, spēlējot spiediena apstākļos. Kāpēc pēdējās četrdesmit izmantoju divus minūtes pārtraukumus? Tā ir viena no manām privilēģijām.

Spēle nesākas ar taktisko un tehnisko gatavību. Visu nosaka, vai un kā spēlētāji ir motivēti cīnīties. Neskatoties uz notikušo, joprojām saglabājam teorētiskas izredzes tikt tālāk. Mums jāpārnes agresīvais sniegums no treniņiem uz spēlēm pret “Nanterre” un Barselonu. Kā teica (argentīniešu revolucionārs un avantūrists) Če Gevara, viss ir iespējams, pat lietas, kuras nav iespējamas."

  -1 [+] [-]

, 2013-12-06 03:01, pirms 10 gadiem
Būtu labāk citējis Kevinu Gārnetu.. vismaz no sava lauciņa:

Kevin Garnett "ANYTHING IS POSSIBLE"...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-06 10:16, pirms 10 gadiem
Ar tādu spēli drīzāk vajadzētu citēt krievu lielisko dziedātāju Dimu Bilanu... Dima Bilan - Nevozmoznoe vozmozno - YouTube