Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Valmiera Kārteru nomaina pret Armēnijas līgas čempionu Klārku

Emils Ozerinskis

Valmiera Kārteru nomaina pret Armēnijas līgas čempionu Klārku
Dariuss Klārks.

Pirms šovakar gaidāmās izbraukuma spēles Pērnavā "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" basketbola komandas pieteikumā iekļauts 31 gadu vecais amerikāņu aizsargs Dariuss Klārks.

Vakar jau tika vēstīts, ka Valmieras komanda šķīrusies no saspēles vadītāja Sīdžeja Kārtera, kurš savainojuma dēļ nespēja pierādīt savu lietderību Vidzemes komandai. Šodien valmieriešu pieteikumā iekļauts cits amerikāņu basketbolists - Dariuss Klārks.

31 gadu vecā un 193 cm garā aizsarga Klārka karjera veidojusies visai eksotiskās valstīs. Studentu karjerā Klārkam bijis pieraksts trīs dažādās komandās, bet savas studiju gaitas basketbolists noslēdza NCAA 2. divīzijas vienībā "Slippery Rock", gūstot 12,4 punktus. Profesionālajā karjerā aizsargs spēlējis Luksemburgā, Meksikā, Saūda Arābijā, Irākā un pēdējās trīs sezonās Armēnijā. Produktīvākā amerikānim bija tieši pagājušā sezona, kad "Vahakni City" komandā Klārks Armēnijas čempionātā 32 spēlēs vidēji guva 24,9 punktus, izcīnīja 9,3 atlēkušās bumbas, izdarīja piecas rezultatīvas piespēles un pārtvēra 2,1 pretinieku bumbu. Amerikānis pērn kļuva par Armēnijas līgas čempionu.

Dariuss Klārks kļuvis par otro profesionālo leģionāru "Valmiera Glass/ViA" komandas vēsturē. Pirmos trīs gadus Latvijas-Igaunijas basketbola līgā Valmieras vienība aizvadīja bez viesspēlētāju pakalpojumu izmantošanas.

Šosezon valmierieši sešās Latvijas-Igaunijas līgas spēlēs izcīnījuši vienu uzvaru, kas tika gūta pagarinājumā Liepājā. Tieši ar liepājniekiem Edmunda Valeiko trenētā "Valmiera Glass/ViA" dala turnīra tabulas 11. pozīciju. Pulksten 17:00 Vidzemes komanda aizvadīs izbraukuma maču Pērnavā.

Izmantotie resursi:
https://www.estlatbl.com/
https://basketball.eurobasket.com/

  +2 [+] [-]

, 2021-11-06 11:33, pirms 3 gadiem
Labs papildinājums

  -1 [+] [-]

, 2021-11-06 11:35, pirms 3 gadiem
Neizskatās labs jo spēlējis samērā eksotiskās valstīs kur basketbola vidējais līmenis nav īpaši augsts

  +1 [+] [-]

, 2021-11-06 11:55, pirms 3 gadiem
Irāka.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-06 12:22, pirms 3 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Neizskatās labs jo spēlējis samērā eksotiskās valstīs kur basketbola vidējais līmenis nav īpaši augsts
Neskriesim notikumiem pa priekšu. Tas, ka spēlētājs bijis tikai eksotiskās valstīs nenozīmē, ka švaks. Liepāja vienu gadu ar līdzīgu CV izcēla Griffinu.
Jautājums, kas tam cilvēkam darās galvā.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-06 12:53, pirms 3 gadiem
pinkainis rakstīja: Neskriesim notikumiem pa priekšu. Tas, ka spēlētājs bijis tikai eksotiskās valstīs nenozīmē, ka švaks. Liepāja vienu gadu ar līdzīgu CV izcēla Griffinu.
Jautājums, kas tam cilvēkam darās galvā.
Čalim ir 31 gads. Ncaa2, dažadas eksotiskās valstis - ja viņš būtu lietaskoks, tad līdz šim vecumam būtu paspējis uzmaukt kaut cik sakarīgā čempī

  +1 [+] [-]

, 2021-11-06 13:01, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Čalim ir 31 gads. Ncaa2, dažadas eksotiskās valstis - ja viņš būtu lietaskoks, tad līdz šim vecumam būtu paspējis uzmaukt kaut cik sakarīgā čempī
Varētu padomāt ka Lat/Est līga ir baigā basketbolu meka! Viena no Eiropas padibeņu līgām ar vairākām pusprofesionālām komandām. Izsmiekls no visiem skatpunktiem.

     [+] [-]

, 2021-11-06 14:33, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Čalim ir 31 gads. Ncaa2, dažadas eksotiskās valstis - ja viņš būtu lietaskoks, tad līdz šim vecumam būtu paspējis uzmaukt kaut cik sakarīgā čempī
Šīs eksotiskās valstis spēj maksāt vismaz x3, ko spēj pievāvāt mūsu platuma grādos. Un ja tev nav sakarīgs aģent, kurš neskatās uz algas cipariem no šīm valstīm izrauties ir grūti.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-06 14:52, pirms 3 gadiem
Jutu, ka sis bus DARITAJS! Uzslavas kluba vadibai, ka tik atri speja noraeget Kartera sakara un jau atrast aizvietotaju! #ValmieraBasketbolsIrSportaVeidsNR1 #ValmieraMilBasketbolu

     [+] [-]

, 2021-11-06 16:46, pirms 3 gadiem
Cerėsim uz labu! Prieks, ka tik operatīvi tika atrasts aizstājējs Klārkam, kurš jau Valmierā ieradās ar traumu un tā īsti arī neatvērās. Bet kādu laiciņu jau puikam būs jāpierod pie komandas, redzēsim, ko šodien vīņš rādīs Pērnavā. Domāju, ka ar labu saspēlnieku šobrīd Valmierai jau būtu kādas trīs uzvaras nevis tikai viena. Taču būtu neskaitās, ir tas, kas ir, par pārējo jācīnās!

     [+] [-]

, 2021-11-06 16:49, pirms 3 gadiem
Piedošanu par misēkli - aizstājējs Kārteram! Starp citu, cits Klārks savulaik bija viens no visu laiku labākajiem Valmieras leğionāriem, pēc tam spēlēja ilgus gadus Somijā.