Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

C un D grupas: Malagai un Dortmundei atbildes spēles izbraukumā

Andris Mednis
Andris Mednis

C un D grupas: Malagai un Dortmundei atbildes spēles izbraukumā
Jirgens Klops centīsies uzvarēt arī Madridē
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas C un D grupās tiks aizvadītas ceturtās kārtas spēles. Abās grupās situācija ir diezgan sarežģīta, un jebkurš rezultāts var krasi izmainīt komandu izredzes iekļūšanai nākamajā kārtā. Komandas aizvadīs otro spēli pēc kārtas savā starpā, tikai laukuma saimnieku lomas būs pretējas.

C grupa

Spānijas klubs "Malaga" joprojām atrodas grupas līderes pozīcijā, uzvarētas visas trīs pirmās spēles, turklāt Čempionu līgas debitante joprojām nav ielaidusi nevienus vārtus! Šovakar "Malaga" spēlētājiem būs lieliska iespēja praktiski nodrošināt iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Tomēr uzdevums būs grūtāks nekā pirms divām nedēļām, jo šovakar jāspēlē pret "Milan" izbraukumā. Turklāt "Milan" šovakar uzvara ir ne mazāk nepieciešama, jo pagaidu otro vietu tabulā apdraud Sanktpēterburgas "Zenit".

"Malaga" pēdējā spēlē Spānijas čempionātā ar 1:2 piekāpās "Rayo Vallecano", bet "Milan" Itālijas A sērijas 11. kārtas spēlē pārliecinoši uzvarēja "Chievo" ar rezultātu 5:1. Paredzams, ka "Malaga" sastāvā pēc traumas sadziedēšanas atgriezīsies franču pussargs Žeremijs Tulalāns, kas noteikti ir svarīgs papildinājums komandai, jo svaigi spēki noteikti būs noderīgi saspringtajā spēļu grafikā. "Milan" sastāvā nekādu jaunumu nav, un itāļi noteikti šovakar izdarīs visu iespējamo, lai bumba beidzot atrastu ceļu "Malaga" vārtu tīklā.

Beļģu klubs "Anderlecht" šobrīd atrodas pēdējā vietā turnīra tabulā un noteikti centīsies to mainīt. Iepriekšējā kārtā izbraukumā Sanktpēterburgā beļģi pret Krievijas čempioniem izskatījās ļoti cienījami un izveidoja vairākas izdevības rezultātu izlīdzināt. "Zenit" sastāvā traumas dēļ nespēlēs komandas līderis Halks, toties sastāvā atgriezies Igors Deņisovs un Dani. Galvenais treneris Lučāno Spaletti ir pārliecināts, ka "Zenit" tikai jāparāda sava labākā spēle un uzvara neizpaliks. Katrā ziņā "Zenit" lai saglabātu reālas cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs ir nepieciešama uzvara.

C grupas tabula

VKomandaSUNZVAP
1.Malaga33007:09
2.AC Milan31113:34
3.Zenit31023:63
4.Anderlecht30120:41

D grupa

Madrides "Real" savā laukumā uzņems grupas līderus Dortmundes "Borussia", kuriem iepriekšējā kārtā zaudēja ar 1:2. "Real" galvenais treneris Žuzē Mourinju preses konferencē slavēja Dortmundes klubu, paziņojot, ka "Borussia" ir visas iespējas pacīnīties par uzvaru Čempionu līgā ja vien iekļūs izslēgšanas spēlēs. "Real" sastāvā traumu dēļ spēlē nevarēs piedalīties Karīms Benzemā, Marselo un Fabiu Koentrau. Madrides klubs noteikti savā laukumā centīsies uzvarēt un atgriezties grupas līderu statusā.

Dortmundes "Borussia" šosezon Vācijas Bundeslīgā rezultāti nav tik iepriecinoši kā iepriekšējās divās sezonās. Tomēr Čempionu līgā komandas sniegums līdzjutējus priecē. Pēc trīs kārtām nāves grupā pirmā vieta un ļoti labas izredzes iekļūt Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs. Dortmundes kluba sastāvā spēlē visticamāk nepiedalīsies komandas kapteinis Sebastjans Kēls, kuram ir lauzts deguns. Spēlētājs gan trenējoties kopā ar komandu speciālā aizsargmaskā. Komandas aizsargs Matss Humelss prognozēja, ka Madrides "Real" šovakar gribēs atriebties par zaudējumu Dortmundē, tomēr "Borussia" būs tam gatava.

Iepriekšējā spēlē Amsterdamā "Ajax" nedaudz negaidīti, bet pārliecinoši ar 3:1 pārspēja Anglijas čempionus "Manchester City". Ja vēl pirmajās divās spēlēs zaudējums Madridē un neizšķirts savā laukumā pret "Borussia" nebija katastrofa, tad šobrīd Mančestras kluba situācija ir tuvu bezcerīgai. Arī "City" galvenais treneris Roberto Mančīni to saprot, atzīstot, ka viņa vadītā komanda dotajā brīdī nav spējīga cīnīties par uzvaru Čempionu līgā. Tomēr Mančīnī pieprasa no saviem spēlētājiem cīņu līdz galam. Teorētiski Mančestras klubs var vēl izcīnīt trīs uzvaras un iegūt kopā 10 punktus turnīra tabulā, ar ko var pietikt lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs. "City" sastāvā spēlē nevarēs piedalīties Mika Ričardss, Davids Silva, Džoleons Leskots un Džeimss Milners.

Amsterdamas "Ajax" galvenais treneris Franks de Būrs skaidroja, ka: "visas šīs grupas komandas gribētu turpināt spēlēt Čempionu līgā arī pēc ziemas pārtraukuma. "Manchester City" centīsies iegūt deviņus punktus atlikušajās spēlēs, bet arī mēs esam šeit atbraukuši pēc konkrēta rezultāta. "Ajax" nav raksturīgi spēlēt no aizsardzības un to arī nedarīsim, lai gan ar pretiniekiem nedomājam spēlēt atklātu futbolu". Jāatzīmē, ka ja "Ajax" spēs izcīnīt kaut vai punktu šīvakara spēlē, tas ļaus komandai saglabāt reālas iespējas pacīnīties par izkļūšanu no grupas.

D grupas tabula

VKomandaSUNZVAP
1Borussia32104:27
2Real32018:56
3Ajax31024:63
4Man City30124:71

eurosport.co.uk

1 2 3 80 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2012-11-06 14:52, pirms 12 gadiem
Nu šoreiz domāju ka Real vajadzētu uzvilkt friču!!!
CR7-7 vārtus ČL!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-06 15:41, pirms 12 gadiem
Būtu interesantāk ja Borussia zaudētu, jo tad pēdejas spēles būtu ļoti aizraujošas.....Bet tomēr skatīsos Zenit vs Anderlecht..

  +6 [+] [-]

, 2012-11-06 15:43, pirms 12 gadiem
ovechkin137 rakstīja: Būtu interesantāk ja Borussia zaudētu, jo tad pēdejas spēles būtu ļoti aizraujošas.....Bet tomēr skatīsos Zenit vs Anderlecht..
Pa TV6 rādīs Real-Borussia,tāpēc vari skatīties abus mačus vienlaicīgi

  +2 [+] [-]

, 2012-11-06 16:27, pirms 12 gadiem
Soreiz real vinees.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-11-06 16:56, pirms 12 gadiem
Real uzvaes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-06 17:38, pirms 12 gadiem
aiziet Borussia, paņemiet to Real.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-06 17:42, pirms 12 gadiem
nu jā MC jauzvar ajax, ja grib vismaz uz Eiropas līgu tikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-11-06 18:30, pirms 12 gadiem
HALA MADRID THE BEST
VACIESSIEM NAU SSODIEN VARIANTU

  +1 [+] [-]

, 2012-11-06 18:48, pirms 12 gadiem
Esmu par Ajax!

     [+] [-]

, 2012-11-06 19:30, pirms 12 gadiem
Mājas sienas "Real" parasti palīdz. Redzēs kā būs, jo bez Marselu Ronaldu šķiet tik labi nesokas. Šķiet, ka Morinju laukumā laidīs Modriču. Vai šāds lēmums patiešām būs? Vai tas attaisnosies? Dzīvosim, redzēsim! "Borussia" būs ļoti labā sastāvā un gatava cīņai. Pēdējā mačā "Real" dabūja pamatīgu sutu, bet šoreiz gan jau TSO būs kaut ko izdomājis, tikai ko?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-06 21:15, pirms 12 gadiem
General Franco rakstīja: varbūt bez pārspīlēšanas!!! neviens pamatīgu suti nedabuja iepriekšējā spēlē a to ka Juve no Inter dabuja, tas gan...!!!
Tieši otrādi. Tā ir, ka secinājumus izdara vadoties tikai pēc rezultāta Tēlo ekspertu? - Labāk būtu ēdis! Atšķirība tā, ka "Real" maču mēs redzējām abi, bet "Juventus" maču tikai es viens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-11-06 21:38, pirms 12 gadiem
Par Madridi un CR vārtiem ar kādu nenormālu free kick :]
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-06 21:55, pirms 12 gadiem
General Franco rakstīja: man nekas nav jātēlo... un es tiko paēdu...
Malacis, dēls!

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:20, pirms 12 gadiem
Pepe dzer Monster! Ber nu pagaidām lieliskākie vārti Dortmundes kontā, lai arī Pepes vārti īpaši neatpaliek. Jautrs mačs

  +1 [+] [-]

, 2012-11-06 22:32, pirms 12 gadiem
Vārti ģērbtuvē un 2:1 par labu viesiem. Dortmunde spēlē daudz radošāk un interesantāk, lai arī "Real" ir pietiekami daudz momentu. Abi Dortmundes vārti kā no mācību grāmatas. ļoti žēl Sv.Ikera, īpaši jau otrajos vārtos. Aizsardzība galīgi izgāzās, bet Gece uzsita perfekti, tieši tā pat kā iepriekš Roiss. Ja es būtu "Real" vārtos, būtu morāli sagrauts, bet Ikers ir profesionālis.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-06 22:33, pirms 12 gadiem
Borrusia vinēs. Laikam pēdejā laika neertākais pretinieks RM ir Dortmunde. Izcili pretīgi spēlē RM. Apsveicu BD fanus, un arī RM heiterīšus. Man ar riebjās šobrīd RM spēle. Ceru, ka otrais HT būs pilnīgi pretējs. Un Igvains ir jāmaina nost .... Nesaprotās ļoti ar pussargiem. Bet īsti nez, ko lai vietā laiž. Benzema ... Nu hvz. Borrusia spēlē reti labi. Rāda to futbolu, ar ko piesmēja arī Minheni sezonu atpakaļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:38, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Borrusia vinēs. Laikam pēdejā laika neertākais pretinieks RM ir Dortmunde. Izcili pretīgi spēlē RM. Apsveicu BD fanus, un arī RM heiterīšus. Man ar riebjās šobrīd RM spēle. Ceru, ka otrais HT būs pilnīgi pretējs. Un Igvains ir jāmaina nost .... Nesaprotās ļoti ar pussargiem. Bet īsti nez, ko lai vietā laiž. Benzema ... Nu hvz. Borrusia spēlē reti labi. Rāda to futbolu, ar ko piesmēja arī Minheni sezonu atpakaļ.
Igauni nemaz nevajadzēja laist startā. Viņš tak nekam neder. Nekad neesmu novērtējis šo kadru. Realizācija kā manai vecmuterītei. Bet neteiktu vēl HOP (arī ne KLOP) Dortmundes vietā. Vēl ir vesels puslaiks. Gan jau Žoze kaut ko izfunktierēs. Nav jau "Real" tik bezcerīgi. Momenti tak bija, tikai pietrūka meistarības noslēgumā. Vajag Benzīnu laukumā, sliktāk jau nebūs.

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:39, pirms 12 gadiem
Doilis rakstīja: Akd, cik stiliga spele. Tadi momenti, loti patikams futbols. Real 1-2 Dortmunde vadiba. Liekas, ka mans paregojums varetu but paties. Vel tik madridei jaiesit divi un dortmudei 1. Ceru uz vel skaistiem goliem. Dortmunde ar raksturu. Zel, ka Real ieksejais psihologiskais stavoklis ir kritisks, CR7 ardas, daudzi grib iet prom(Xavi alonso un ramos, tapat ari Casillasam kaitina, ka vinu visu laiku kritize Mourinho) Nebrinos, ka viniem iet tik slikti.
Tak nevajag atgremot preses pīles. Neviens nekur neies. Tas ir tik pat stabili kā Dombrovskis un Vienotība

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:40, pirms 12 gadiem
Bet ko tikmēr dara Malaga? Turpina. 0-1 pēc HT.

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:44, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Bet ko tikmēr dara Malaga? Turpina. 0-1 pēc HT.
Viļān pret Salagu nav ko darīt. Tiešām nožēlojami. Ja būtu līdzjutējs, būtu kauns.

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:44, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Bet ko tikmēr dara Malaga? Turpina. 0-1 pēc HT.
Malaga gatavo šīs sezonas ČL lielo pārsteigumu..
Fantastiska komanda, par spīti finansiālām problēmām..

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:45, pirms 12 gadiem
Ja Morinju tiešām kaut ko pateiks par Sv.Ikeru, es portugāli vairs necienīšu.

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:45, pirms 12 gadiem
Pareizs lēmums - Esjēns Tak Igauni jāmaina nost! Kāds vēl Prosto Marija?!

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:45, pirms 12 gadiem
Dinamo Zagreb vārtsargs riktīgi smieklīgi ķēra bumbu, it īpaši no viena leņķa

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:45, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Viļān pret Salagu nav ko darīt. Tiešām nožēlojami. Ja būtu līdzjutējs, būtu kauns.
Jā, Milan reali sūkā šogad, bet Malaga nejau tikai pret Milan spēj spēlēt. Varbūt reali varētu būt viens no veiksmes stāstiem ČL šogad.

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:47, pirms 12 gadiem
Ja RM šodien zaudēs, tad ceru ar labu vārtu starpību. Tas ir vajadzīgs šim klubam.

     [+] [-]

, 2012-11-06 22:48, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Jā, Milan reali sūkā šogad, bet Malaga nejau tikai pret Milan spēj spēlēt. Varbūt reali varētu būt viens no veiksmes stāstiem ČL šogad.
Man prieks par Malagu, lai arī sākumā pat žēl palika. Malači, kā šādi ķepurojas.

...aizmugure? Un es jau domāju, ka veiksmes stāst? nevarēja saprast. Vajag vēl vienu atkārtojumu.
Tad tomēr Igaunis. Tad jau Morinju tomēr nav zaudējis asumu.
1 2 3 80 komentāri