Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA sestā uzvara pēc kārtas, Ufa atkal zaudē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

SKA sestā uzvara pēc kārtas, Ufa atkal zaudē
SKA galvenais treneris Milošs Ržiha
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šovakar sesto uzvaru pēc kārtas guva Sanktpēterburgas SKA, kas Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas ietvaros savā laukumā ar 3:2 sagādāja ceturto zaudējumu pēc kārtas Magņitogorskas "Metallurg". Savukārt likstas arī pēc trenera nomaiņas turpina vajāt Ufas "Salavat Yulaev".

Sestā uzvara pēc kārtas Rietumu konferences līderei Sanktpēterburgas SKA, kas savā laukumā ar 3:2 pieveica Magņitogorskas "Metallurg". Austrumu grandam, kas jau paspējis nomainīt treneri, ceturtā neveiksme pēc kārtas un tikai 9. vieta konferencē. Uzvaras vārtus 34. minūtē vairākumā no zilās līnijas iemeta aizsargs Deniss Deņisovs.

Pret pastarīti Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas ar 12 punktiem ieņem pēdējo vietu līgas kopvērtējumā, savā laukumā pamatīgi pamocījās divkārtējā Gagarina kausa uzvarētāja Kazaņas "Ak Bars" – Maksims Spiridonovs uzvaras vārtus guva piecas minūtes pirms beigām, pirms tam mājinieki arī atspēlējās. Tādējādi pārtrūkusi "Ak Bars" četru zaudējumu sērija.

Ufas "Salavat Yulaev" turpina zaudēt arī bez bijušā galvenā trenera Sergeja Mihaļova – 2:4 savā laukumā pret Astanas "Barys" no Kazahstānas, kas arī paspējusi atbrīvoties no trenera. Konkurentu neveiksme palīdzējusi Hantimansijskas "Yugra" –, pateicoties diviem punktiem par uzvaru pēcspēles metienos pret Čeļabinskas "Traktor" (5:4), turnīra tabulā izdevies pakāpties uz 6. vietu un apsteigt ufiešus.

Ar diviem vārtiem Maskavas "Spartak" uzvaru Popradā kaldināja Romāns Ļudučins, palīdzot ar 3:2 uzveikt vietējo "Lev". Slovāki pēc sešu zaudējumu sērijas bija uzvarējuši divas iepriekšējās spēles. Abus vārtus mājinieku labā guva Vāclavs Nedorosts.

Visbeidzot Mitišču "Atlant", kas arī šonedēļ atlaida galveno treneri, savā laukumā ar 3:2 pieveica Omskas "Avangard". Uzvarētāju labā divas rezultatīvas piespēles izdarīja Branko Radivojevičs, bet "Avangard" rindās jau 16. vārtus sezonā guva čehs Romāns Červenka, nostiprinoties labākā līgas snaipera topa augšgalā.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja