Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgā šodien Latvijas un Igaunijas čempionu duelis

Jānis Celmiņš

"Schenker" līgā šodien Latvijas un Igaunijas čempionu duelis
Raimonds Vilde un "Lāse-R / Rīga" volejbolisti
Foto: dinamoyantar.ru

Šodien tiks izspēlētas kārtējās četras „Schenker” volejbola līgas spēles. Labas cerības pie punktiem tikt ir „Daugavpils Universitātes” un „Poliurs / Ozolnieki” komandām, bet dienas centrālā spēle šodien risināsies Tallinā, kur Igaunijas un „Schenker” līgas čempionvienība „Selver” uzņems „Lāse-R / Rīga” volejbolistus. Mača sākums pulksten 16.00.

„Lāses” un „Selver” komandas turnīra tabulā pirms šodien gaidāmā mača atrodas līdzās – abas izcīnījušas pa trim uzvarām trīs mačos, zaudējot pa punktam. Interesanti, ka abām komandām zobus rādījā TTU komanda un gan „Lāse”, gan „Selver” studentus apspēlēja vien piecos setos (Igaunijas čempioni – vakar, Latvijas – pirms nedēļas). Abos pieminētajos mačos TTU komanda neprata noturēt vadību pa setiem – 2:1…

„Lāses” komanda uz Tallinu devusies pilnā sastāvā, savainoto nav un visi esot gatavi nopietnai cīņai ar pēdējo gadu „Schenker” līgas čempioniem, kuru rindās spēlēs arī viens mūsējais - Andrejs Baburovs. Pēdējos gados cīņas pret "Selver" klubu rīdziniekiem nav sekmējies, taču šogad ir visi priekšnoteikumi, lai kaut kas mainītos.

Mača sākums Tallinā šodien jau pulksten 16.00, video tiešraide šeit: Tipikas.TV - Sport

Labas cerības DU un „ozīšiem”

Vakar pirmos trīs punktus ieguva „Poliurs / Ozolnieku” komanda, kas savā laukumā apspēlēja „Rakveres” komandu, bet pie otrā panākuma tika DU vienība, kas pieveica „Voru”. Šovakar komandas samainīsies pretiniekiem un tiks izspēlētas vēl divas Latvijas – Igaunijas cīņas. Gan „Rakvere”, gan „Voru” šobrīd ir bez uzvarām (0-4).

Mačs Ozolniekos jau pulksten 16.00, Daugavpilī – stundu vēlāk!

Vēl šodien Artis Caics, Valērijs Lomakins un „Tartu Pere leib” savā laukumā uzņems „Parnu” volejbolistus, kuri vēl piektdien guva virsroku pār TTU komandu (3:1) Arī šis mačs rada intrigu!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-06 16:28, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: Lāse-Selver 0-3 (11:25,15:25,23:25)
jau pirmajaaa setaa nokljuudiijies

     [+] [-]

, 2011-11-06 17:24, pirms 13 gadiem
No "bumbistiem" šie tie nožēlojamākie.Vienīgais attaisnojums,ka volejbols izmirstošais,jo neskatāms,neinteresants sporta veids.

     [+] [-]

, 2011-11-06 23:11, pirms 13 gadiem
strops - tad kas tev leik te nākt un savus nepamatotos komentārus teikt. Neviens volejbolists nav nožēlojams, sporta veids par par sevi neizmirst un nav garlaicīgs. Nožēlojami ir nākt un rakstīt šāda veida komntārus internetā, sadaļā kuru pats esi atvēris un ienācis. Tad jau laikam zināma interese par to tev ir.

Pats esi kādreiz volejbolu arī tā normāli spēlējis, vai tikai sēdi un savas negatīvās emocijas izliec komentāros ? Tas gan ir patiešām skumīgi.

     [+] [-]

, 2011-11-08 09:14, pirms 13 gadiem
strops rakstīja: No "bumbistiem" šie tie nožēlojamākie.Vienīgais attaisnojums,ka volejbols izmirstošais,jo neskatāms,neinteresants sporta veids.
Tad NENĀC, NELASI un galvenais NERAKSTI !!!!