Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Dulbem sezona beigusies, Bračkam – vienas spēles diskvalifikācija

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Dulbem sezona beigusies, Bračkam – vienas spēles diskvalifikācija
Artūrs Dulbe (#71)
Foto: sportsbauska.lv

Latvijas Florbola savienības Sacensību komiteja nolēmusi diskvalificēt “Bauskas” florbolistu Artūru Dulbi līdz 2022. gada 1. jūnijam par sitienu spēles tiesnesim. Tikmēr valmierietis Artūrs Bračka būs spiests izlaist vienu spēli.

Jau ziņojām, ka 3. oktobra Elvi florbola līgas spēlē starp “Bausku” un “FBK Valmiera” trešajā trešdaļā saķērās mājinieku komandas uzbrucējs Artūrs Dulbe ar viesu komandas aizsargu Artūru Bračku. Pēc pagrūstīšanās Dulbe ar roku gribēja iesist pretiniekam, taču neveiksmīgi trāpīja spēles tiesnesim, to savainojot.

Izskatot spēles video un saņemot mača tiesnešu Guntara Krukovska un Ata Jankovska ziņojumu, Latvijas Florbola savienība nolēmusi “Bauska” komandas spēlētājam Artūram Dulbem par rupju pārkāpumu un atklātu sitienu saglabāt spēles laikā piešķirto Spēles sodu 3, vienlaikus apturot spēlētāja licenci un aizliedzot dalību Latvijas 29 čempionātā florbolā un citās LFS rīkotajās vai saskaņotajās sacensībās līdz 2022. gada 1. jūnijam, sodot spēlētāju arī ar 200 eiro lielu soda naudu.

Tikmēr otrs ķīviņā iesaistītais spēlētājs Artūrs Bračka saglabājis spēles laikā piešķirto Spēles sodu 2, saņemot arī vienas spēles diskvalifikāciju un 25 eiro lielu soda naudu. Līdz ar to valmierietim nāksies izlaist 9. oktobrī paredzēto izbraukuma spēli pret FK “Kurši”.

Abus LFS Sacensību komitejas lēmumus var apstrīdēt LFS Disciplinārajā komitejā līdz 2021. gada 8. oktobrim.

Vai piešķirtā diskvalifikācija ir adekvāta?

  • 44

  • 126

  • 274


     [+] [-]

, 2021-10-06 11:51, pirms 3 gadiem
Dāvi, speka rangs šonedēļ nebūs?

  +2 [+] [-]

, 2021-10-06 12:46, pirms 3 gadiem
Vīrusainis rakstīja: Dāvi, speka rangs šonedēļ nebūs?
Šonedēļ jēga no spēka ranga nav, jo Dulbe ar savu labo āķi aizņem visas vietas. Manuprāt, diskvalifikācija pārāk maiga. Šāds spēlētājs ir apdraudējums jebkuram spēlētājam laukumā un katrs nākošais sitiens var izrādīties ar vēl smagākām sekām.

Piemēram, Višņakovu pat divu gadu diskvalifikācija neizmācīja, jo joprojām turpina savas preteklības laukumā.

     [+] [-]

, 2021-10-06 14:40, pirms 3 gadiem
Vispirms atklāts sitiens pretiniekam ar nūju, to salaužot. Tam seko atklāts sitiens ar roku, ar viennozīmīgu domu - satraumēt (nodarīt miesas bojājumus) pretinieku. Visam pāri - trāpīts tiesnesim (nodarot miesas bojājumus). Bez atšķirības - tīšām vai netīšām! Un par to visu diskābelis tikai uz šo sezonu?!?
Pētersona kantoris atkal izceļas!!!

  -1 [+] [-]

, 2021-10-06 15:33, pirms 3 gadiem
Peecis30 rakstīja: Vispirms atklāts sitiens pretiniekam ar nūju, to salaužot. Tam seko atklāts sitiens ar roku, ar viennozīmīgu domu - satraumēt (nodarīt miesas bojājumus) pretinieku. Visam pāri - trāpīts tiesnesim (nodarot miesas bojājumus). Bez atšķirības - tīšām vai netīšām! Un par to visu diskābelis tikai uz šo sezonu?!?
Pētersona kantoris atkal izceļas!!!
Diskvalificēt uz mūžu. Nocirst roku ar kuru tika izdarīts sitiens. Pašu un ģimeni 3 paaudzēs izsūtīt uz Abreni pāraudzināšanai piespiedu darba nometnē. 🏴‍☠️

     [+] [-]

, 2021-10-06 23:28, pirms 3 gadiem
Florbola_experts rakstīja: Šonedēļ jēga no spēka ranga nav, jo Dulbe ar savu labo āķi aizņem visas vietas. Manuprāt, diskvalifikācija pārāk maiga. Šāds spēlētājs ir apdraudējums jebkuram spēlētājam laukumā un katrs nākošais sitiens var izrādīties ar vēl smagākām sekām.

Piemēram, Višņakovu pat divu gadu diskvalifikācija neizmācīja, jo joprojām turpina savas preteklības laukumā.
Par Višņakovu.... Bļāviens , tāds dornis nav redzēts laukumā... Ir bijusi personiga saķeršanās ar viņu , kad vēl viņš spēleja iekš Limbažiem! Konkrēts idiņš!