Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Viens no "Liepājas" līderiem Bajaruns papildina latviešu leģionu Francijā

Agris Suveizda

Viens no "Liepājas" līderiem Bajaruns papildina latviešu leģionu Francijā
Lauris Bajaruns
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latviešu hokejists Lauris Bajaruns atgriezīsies ārzemēs un karjeru turpinās Francijas komandā "Nice", papildinot "Ligue Magnus" latviešu leģionāru armiju.

Iepriekšējās trīs sezonās 27 gadus vecais uzbrucējs Lauris Bajaruns pavadīja ārzemēs, spēlējot Čehijā ("Kladno"), Dānijā ("Rungsted") un Slovākijā ("Poprad" un "Banska Bystrica"), bet šo sezonu uzsāka Latvijā. "Liepājas" rindās Bajaruns aizvadīja tikai trīs spēles, taču tajās pamanījās sakrāt astoņus (2+6) punktus.

"Liepāja" ar 12 punktiem sešos mačos Latvijas čempionātā ieņem ceturto vietu un parīt Ogrē viesosies pie "Kurbada", kas vēl nav zaudējis un sešās spēlēs sakrājis 17 punktus. Bajaruns šajā spēlē gan vairs nepiedalīsies.

"Nice" ar 11 punktiem astoņās spēlēs Francijas augstākajā līgā ieņem septīto vietu 12 komandu konkurencē. Bajaruns sastāvā aizstās 37 gadus veco slovāku uzbrucēju Martinu Hujsu, kurš vasarā pārnāca no citas franču vienības "Brest" un šosezon septiņās spēles tika tikai pie viena punkta (1+0) un negatīva lietderības koeficienta -4.

Atgādinām, ka "Ligue Magnus" jau spēlē virkne latviešu hokejistu. Artūrs Mickevičs un Miks Lipsbergs pārstāv "Lyon", Edgars Homjakovs un Aleksandrs Galkins spēlē "Chamonix-Morzine", bet Armands Bērziņš un Rolands Vīgners ir attiecīgi "Amiens" un "Strasbourg" sastāvā.

Izmantotie resursi:
Départ de Martin Hujsa – Nice Hockey Côte...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-06 23:03, pirms 7 gadiem
Prieks par Bajarunu

     [+] [-]

, 2016-10-06 23:08, pirms 7 gadiem
Kādiem līderiem?
Bajaruns līdz tam nemaz nepaguva nonākt.