Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" pēdējā pārbaudes spēlē ielaiž piecas ripas un zaudē savainoto Skineru

"Hurricanes" pēdējā pārbaudes spēlē ielaiž piecas ripas un zaudē savainoto Skineru
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt noslēdzās pārbaudes spēļu cikls pirms jaunās sezonas. Noslēguma mačā Vašingtonas "Capitals" ar 5:2 pārspēja Karolīnas "Hurricanes".

Lielākā daļa komandu jau paguva aizvadīt pēdējās pārbaudes spēles, bet šonakt punktu sagatavošanās posmam lika arī Karolīnas "Hurricanes" un Vašingtonas "Capitals". "Verizon Center" sienās Metropolitēna divīzijas klubu cīņā pārāki bija mājinieki – "Capitals" hokejisti, vārtus gūstot Jevgēņijam Kuzņecovam, Džeisonam Čimeram, Trojam Brūveram, Aleksandram Ovečkinam un Brūksam Laičam.

Lai gan "Hurricanes" ielaida piecus vārtus, Karolīnas vārtsargu Antonu Hudobinu grūti vainot. Krievu hokejists šonakt neitralizēja 33 ripas, turklāt vārtu zaudējumos varēja aktīvāk nospēlēt "Hurricanes" aizsargi, kuri diezgan brīvi ļāva "Capitals" nonākt skaitliskā pārsvarā pret vārtsargu un tikt pie atlēkušajām ripām.

Lielāka problēma Karolīnai gan varētu būt uzbrucēja Džefa Skinera jautājums. Kādā no spēles epizodēm 22 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs pēc sadursmes ar pretinieku aizsargu Metu Nīskanenu pameta laukumu. Skineram konstatēts ķermeņa augšdaļas savainojums, kas var liegt viņam sākt jauno sezonu jau no pirmās spēles – jaunais kanādietis aizvadītajā sezonā ar 33 vārtu guvumiem bija labākais Karolīnas snaiperis un 11. labākais vārtu guvējs visā līgā. Precīzāka informācija par Skinera savainojumu gan vēl nav pieejama. Jāpiebilst, ka "Hurricanes" sezonas pirmo daļu nāksies iztikt bez uzbrucēja Džordana Stāla, kuram pēc kājas operācijas ir jāizlaiž trīs-četri mēneši.

Jaunā NHL sezona startēs naktī uz 9. oktobri ar četrām spēlēm. Vārtsargu trenera Artūra Irbes un uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētais Bufalo "Sabres" savu pirmo maču aizvadīs naktī uz 10. oktobri, kad uzņems Kolumbusas "Blue Jackets".

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2014-10-06 09:00, pirms 9 gadiem
Sezona jāsāk bez diviem uzbrukuma līderiem Karolīnai.