Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" paziņo par atteikšanos no šogad draftēta aizsarga viņa skandalozās pagātnes dēļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Coyotes" paziņo par atteikšanos no šogad draftēta aizsarga viņa skandalozās pagātnes dēļ
Mičels Millers. Foto: Tri-City Storm

Nacionālās hokeja līgas klubs Arizonas “Coyotes” paziņojis par atteikšanos no nule draftā ar 111. numuru izvēlētā aizsarga Mičela Millera. Pirms pāris dienām tika publicēts stāsts par to, kā skolā viņš aizskāris savu klasesbiedru. Tobrīd “Coyotes” norādīja, ka palīdzēs Milleram kļūt par labāku cilvēku, bet lēmums mainīts.

Šonedēļ plašāku publiku sasniedza stāsts, kā 2016. gadā Mičels Millers un vēl viens skolnieks stājušies tiesas priekšā. Viņi pie atbildības saukti par sava klasesbiedra, kuram ir attīstības traucējumi, aizskaršanu. Millers viņam vairāku gadu garumā veltījis rasistiskus uzbrukumus, bet tiesas priekšā nācās stāties pēc tam, kad klasesbiedram iemānīta konfekte, kuru pirms tam Millers izmērcējis skolas tualetēs.

Pēc raksta publicēšanas Arizonas “Coyotes” nāca klajā ar paziņojumu, kurā pavēstīja, ka bija lietas kursā par Millera pagātni, taču vēlas viņam palīdzēt kļūt par labāku cilvēku. Viņš tika draftēts ar 111. numuru, kaut daudzās drafta prognozēs bija atrodams otrajā kārtā. Tikpat daudzas prognozes, uzzinot par Millera pagātni, viņu vispār dzēsa no saviem sarakstiem. Arī daudzas komandas, uzzinot par incidentu, atvadījās no idejas draftēt Milleru. Tādējādi viņš noslīdēja līdz ceturtajai kārtai. Tā bija “Coyotes” šā gada drafta pirmā izvēle.

Interesanti, ka Bils Ārmstrongs par “Coyotes” ģenerālmenedžeri kļuva neilgi pirms drafta, taču viņa iepriekšējā darba vieta Sentluisas “Blues” neļāva viņam piedalīties draftēšanā, ņemot vērā Ārmstronga zināšanas par “Blues” plāniem. Līdz ar to nemaz nav skaidrs, kuram piederēja gala vārds par Millera draftēšanu, jo “Coyotes” varas gaiteņos vasarā notika lielas izmaiņas.

“Esam pieņēmuši lēmumu par atteikšanos no Millera tiesībām,” teica “Coyotes” prezidents Havjers Gutjeress. “Pirms Mičela draftēšanas bijām lietas kursā par 2016. gadā notikušo. Neatbalstām šādu rīcību, bet uzskatījām, ka varam palīdzēt Mičelam mācīties un kļūt par līderi, lai citi neatkārtotu šādas darbības. Tagad esam uzzinājuši vairāk par notikušo, īpaši, par to, kādu iespaidu tas atstājis uz upuri un viņa ģimeni. Noskaidrotais nesaskan ar mūsu vērtībām, tāpēc kā organizācija pieņēmām lēmumu par atteikšanos no tiesībām.”

Zināms, ka Millers pirms drafta visām NHL komandām izsūtījis vēstuli, kurā paskaidrojis, ka mācījies no notikušā. Tāpat viņš iekļāvis rekomendācijas no bijušajiem treneriem. Taču kļuvis zināms, ka viņš nekad nav atvainojies savam upurim par izdarīto, kaut tiesas spriedumā tika iekļauts, ka viņam tas obligāti jāizdara. Arī lietas tiesnesis sprieduma nolasīšanas laikā paudis, ka neredz Millerā nožēlu par notikušo.

Millers tagad kļuvis par brīvo aģentu, tomēr maz ticams, ka kāda cita NHL komanda uzņems viņu savās rindās.

Plānots, ka 18 gadus vecais Millers nākamajā sezonā spēlēs Ziemeļdakotas Universitātē (NCAA), taču arī tā saņēmusi publisku kritikas devu, tāpat kā ASV hokeja jumtorganizācija, kas iepriekš iekļāvusi Milleru izlases sastāvā Hlinkas turnīram.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/arizona-coyotes-...

1 2 3 101 komentārs

     [+] [-]

, 2020-10-29 22:55, pirms 3 gadiem
Dno

  +6 [+] [-]

, 2020-10-30 00:07, pirms 3 gadiem
Lašara ar 111.numuru, tagad varēs konfektes tualetē mērcēt uz pilnu slodzi 😁😁😁
Tomēr labi, ka profesionālās organizācijas biki skatās arī uz intelektu un reputāciju, liek padomāt tiem, kas vēl tikai taisās atsaldēt savas smadzenes 👍

  +2 [+] [-]

, 2020-10-30 00:08, pirms 3 gadiem
Čalis ZA ir norakstijis sev karjeru par to izgājienu.

  +5 [+] [-]

, 2020-10-30 00:14, pirms 3 gadiem
1 loģiku nesaprotu - ja jau bija zināms par pagātni - kāda vella pēc draftēja, lai tagad atteiktos? Lab, nedraftēja Ārmstrongs, bet kāds cits, taču vai tad tik nopietnā organizācijā nav vienotas politikas?
Un arī - citus par narkotiku lietošanu no komandas neizmet, te izmet jauno čali, par kuru sākumā teica grib palīdzēt kļūt labākam. Kā tad notiek palīdzība - izmetot?

  +1 [+] [-]

, 2020-10-30 00:16, pirms 3 gadiem
Afro amerikānis ir bijis cietušais un Millers viņu saucis pa N

  -1 [+] [-]

, 2020-10-30 00:42, pirms 3 gadiem
Dināmo

     [+] [-]

, 2020-10-30 01:01, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: 1 loģiku nesaprotu - ja jau bija zināms par pagātni - kāda vella pēc draftēja, lai tagad atteiktos? Lab, nedraftēja Ārmstrongs, bet kāds cits, taču vai tad tik nopietnā organizācijā nav vienotas politikas?
Un arī - citus par narkotiku lietošanu no komandas neizmet, te izmet jauno čali, par kuru sākumā teica grib palīdzēt kļūt labākam. Kā tad notiek palīdzība - izmetot?
Cik es sapratu lieta ir tāda, ka viņš uzrakstīja visām NHL komandām atvainošanos par to un kad viņš labosies, un to kad viņš ir atvainojis tam cilvēkam par to, bet beigās izrādījās, viņš nemaz nav atvainojies personiski par to tai ģimenei un cilvēkam, tur tā problēma, bet nu coyotes vadība paši vainīga, pašiem jau to vajadzēja pārbaudīt, vai viņš ir kaut kā atvainojies tai ģimenei personīgi vai nē.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-30 01:51, pirms 3 gadiem
Rakstā nav minēts, ka cietušais no tās konfektes, kas pabija skolas wc saķēra HIV/STS. Cerams to čali dzīve sodīs vēl par šiem izgājieniem...

     [+] [-]

, 2020-10-30 04:34, pirms 3 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Rakstā nav minēts, ka cietušais no tās konfektes, kas pabija skolas wc saķēra HIV/STS. Cerams to čali dzīve sodīs vēl par šiem izgājieniem...
No tevis rakstītā secinu,ka cietušais ticis aplipināts ar minētām slimībām - tas ir fakts vai tava iedoma?!
111 nr pirmklasīgs stulbenis,vecāki tādi paši,reiz neprata izaudzināt vai vismaz godam izlabot situāciju.
PS veselā miesā reti ir vesels gars

     [+] [-]

, 2020-10-30 07:23, pirms 3 gadiem
austrumnieks rakstīja: Cik es sapratu lieta ir tāda, ka viņš uzrakstīja visām NHL komandām atvainošanos par to un kad viņš labosies, un to kad viņš ir atvainojis tam cilvēkam par to, bet beigās izrādījās, viņš nemaz nav atvainojies personiski par to tai ģimenei un cilvēkam, tur tā problēma, bet nu coyotes vadība paši vainīga, pašiem jau to vajadzēja pārbaudīt, vai viņš ir kaut kā atvainojies tai ģimenei personīgi vai nē.
Ja nemaldos tad koijotiem neilgi pirms drafta nomainījās GM un visā organizācijā valdīja diezgan liels haoss.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-30 07:34, pirms 3 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Rakstā nav minēts, ka cietušais no tās konfektes, kas pabija skolas wc saķēra HIV/STS. Cerams to čali dzīve sodīs vēl par šiem izgājieniem...
Apēdot lietas ar HIV nav iespējams saslimt.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-30 07:47, pirms 3 gadiem
jositis rakstīja: Apēdot lietas ar HIV nav iespējams saslimt.
Protams nav,bet pašlaik ir viltus ziņu un melu laiks.Bet kopumā piekrītu režisoram A.Hermanim,ka šis laiks sāk atgādināt filmu Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu,kad visu uzmana medmāsas Mičelas modrā acs un ,kurš kaut kam nepiekrīt to uz lobotomiju.Jo politkorektums jau sāk tracināt nu izdarīja čalis sliktas lietas,bet katram tak ir jādod iespēja laboties.

  -2 [+] [-]

, 2020-10-30 07:48, pirms 3 gadiem
Brīžiem tik spēju nobrīnīties, kādi lopi apkārt dzīvo.
Visa tā agresija (arī pret dzīvniekiem), ņirgāšanās utt. Tas ir sviests. Ja būtu reāli sodi, tad varbūt kaut kas mainītos, bet kļūda, manuprāt, ir tajā momentā, ka ir uzskats - varmākam esot vajadzīga psihologa vai psihiatra palīdzība nevis reāls sods.
Tas ir tāpat kā ar izvarotājiem - viņi nemainās nekad.

  +3 [+] [-]

, 2020-10-30 07:49, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: Protams nav,bet pašlaik ir viltus ziņu un melu laiks.Bet kopumā piekrītu režisoram A.Hermanim,ka šis laiks sāk atgādināt filmu Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu,kad visu uzmana medmāsas Mičelas modrā acs un ,kurš kaut kam nepiekrīt to uz lobotomiju.Jo politkorektums jau sāk tracināt nu izdarīja čalis sliktas lietas,bet katram tak ir jādod iespēja laboties.
Bet viņš to darija vairākus gadus no vietas. Par ko te vēl diskutēt? Tā nav nedz kļūda, nedz nejaušība, viņš to darija apzināti.

     [+] [-]

, 2020-10-30 08:58, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: Protams nav,bet pašlaik ir viltus ziņu un melu laiks.Bet kopumā piekrītu režisoram A.Hermanim,ka šis laiks sāk atgādināt filmu Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu,kad visu uzmana medmāsas Mičelas modrā acs un ,kurš kaut kam nepiekrīt to uz lobotomiju.Jo politkorektums jau sāk tracināt nu izdarīja čalis sliktas lietas,bet katram tak ir jādod iespēja laboties.
Piekrītu, ka ikvienam ir jādod tiesības laboties un, manuprāt, nav pareizi, ja jaunības kļūda uzspiež cilvēkam zīmogu uz visu dzīvi. Konkrētā gadījumā gan visa tā atvainošanās izskatās pēc aprēķina, jo čalim bija laika uzdrukāt 30 vēstules, bet neatradās laika, lai personīgi atvainotos tam vienam cilvēkam, kuram nodarīja pāri.
Te ar politkorektumu patiesībā maz sakara, protams, fakts, ka cietušais ir melnais konkrētajā brīdī pastiprina situāciju, bet bullijings ir nopietna problēma, ne tikai pusaudžu vidū, starpcitu, bet pieaugušam cilvēkam ir nobriedusi psihe, viņš ar to var veiksmīgāk tikt galā, kamēr pusaudžu gadījumā tas pazemošanas un ņirgāšanās akts parasti atstāj sekas uz cilvēka visu atlikušo mūžu.
Ja šī kļūst par "paraugprāvu", tad lai tā būtu, jo šobrīd čalis saņem būtībā vissmagāko sodu, kādu varēja saņemt, būs citiem varmakam par ko padomāt.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-30 09:14, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Piekrītu, ka ikvienam ir jādod tiesības laboties un, manuprāt, nav pareizi, ja jaunības kļūda uzspiež cilvēkam zīmogu uz visu dzīvi. Konkrētā gadījumā gan visa tā atvainošanās izskatās pēc aprēķina, jo čalim bija laika uzdrukāt 30 vēstules, bet neatradās laika, lai personīgi atvainotos tam vienam cilvēkam, kuram nodarīja pāri.
Te ar politkorektumu patiesībā maz sakara, protams, fakts, ka cietušais ir melnais konkrētajā brīdī pastiprina situāciju, bet bullijings ir nopietna problēma, ne tikai pusaudžu vidū, starpcitu, bet pieaugušam cilvēkam ir nobriedusi psihe, viņš ar to var veiksmīgāk tikt galā, kamēr pusaudžu gadījumā tas pazemošanas un ņirgāšanās akts parasti atstāj sekas uz cilvēka visu atlikušo mūžu.
Ja šī kļūst par "paraugprāvu", tad lai tā būtu, jo šobrīd čalis saņem būtībā vissmagāko sodu, kādu varēja saņemt, būs citiem varmakam par ko padomāt.
nesen tas Akima Aliu BLM fonds par līdztiesību hokejā pieprasīja čali sodīt un sods sekoja. izskatās pēc pasūtījuma, nekas vairāk...kad tiek mainītas pozīcijas. ierasta prakse. par viņa pārkāpumu jau sen bija zināms un sods izciests.
vēl NHL daudz būs no tā fonda uzbraucienu un naudas šantāzās, nekā citādāk to nosaukt nevar. melnas līnijas viņiem vajag uz laukuma zilo vietā un katru gadu cik tur miljonu dolāru fonda darbībai, jau piemirsu vinu prasības.

p.s. NBA tur tak vēl trakāk iet tupošie bimbisti vien ko vērts, nez cik tālu līgas ies pakļaujoties tiem rasistiem no BLM.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-30 09:17, pirms 3 gadiem
Vienkārši klubā sabijās, ka Millers savu kroņa numuru ar konfekti neatkārto arī koijotu ģērbtuvēs.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-30 09:24, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: nesen tas Akima Aliu BLM fonds par līdztiesību hokejā pieprasīja čali sodīt un sods sekoja. izskatās pēc pasūtījuma, nekas vairāk...kad tiek mainītas pozīcijas. ierasta prakse. par viņa pārkāpumu jau sen bija zināms un sods izciests.
vēl NHL daudz būs no tā fonda uzbraucienu un naudas šantāzās, nekā citādāk to nosaukt nevar. melnas līnijas viņiem vajag uz laukuma zilo vietā un katru gadu cik tur miljonu dolāru fonda darbībai, jau piemirsu vinu prasības.

p.s. NBA tur tak vēl trakāk iet tupošie bimbisti vien ko vērts, nez cik tālu līgas ies pakļaujoties tiem rasistiem no BLM.
Tu pilnīgi stulbs esi? Kāds sakars tavam satraukumam, par to, kur amīšu miljardieri ir spiesti savu naudu atmest ar to, ko es rakstīju, ka bullijings ir nopietna problēma un tā nebūt nav jauna. Gribētu redzēt, kādu dziesmiņu tu par šo jautājumu dziedātu, ja kāds no taviem puikām kļūtu par ilgstošu grupveida ņirgāšanās un pazemošanas objektu.

     [+] [-]

, 2020-10-30 09:27, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Tu pilnīgi stulbs esi? Kāds sakars tavam satraukumam, par to, kur amīšu miljardieri ir spiesti savu naudu atmest ar to, ko es rakstīju, ka bullijings ir nopietna problēma un tā nebūt nav jauna. Gribētu redzēt, kādu dziesmiņu tu par šo jautājumu dziedātu, ja kāds no taviem puikām kļūtu par ilgstošu grupveida ņirgāšanās un pazemošanas objektu.
gribēju pateikt , ka to problēmu neviens neiznīdēs tādiem līdzekļiem.
tā nav pareizā forma kā cīnīties ar problēmām skolās.
un man satraukuma nekāda par ASV problēmām. tikai iekomentēju savu redzējumu uz šo lietu.
nebūtu to čali nodraftējuši hvz kurā kārtā un nekas izcils, neviens pat neuzzinātu.
būtu pirmais numurs atrastu veidu kā izglābt, tagad pofig uz tādu čalīti.

     [+] [-]

, 2020-10-30 09:34, pirms 3 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Rakstā nav minēts, ka cietušais no tās konfektes, kas pabija skolas wc saķēra HIV/STS. Cerams to čali dzīve sodīs vēl par šiem izgājieniem...
nesaķēra. bija jāveic testi, kas par laimi bija negatīvi.

  -2 [+] [-]

, 2020-10-30 09:50, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: 1 loģiku nesaprotu - ja jau bija zināms par pagātni - kāda vella pēc draftēja, lai tagad atteiktos? Lab, nedraftēja Ārmstrongs, bet kāds cits, taču vai tad tik nopietnā organizācijā nav vienotas politikas?
Un arī - citus par narkotiku lietošanu no komandas neizmet, te izmet jauno čali, par kuru sākumā teica grib palīdzēt kļūt labākam. Kā tad notiek palīdzība - izmetot?
Lai cik tas varbūt jocīgi neskanētu - no narkotiku atkarības cilvēku var ārstēt un iespējams pat izārstēt (vai vismaz apārstēt, lai cilvēks var dzīvot pilnvērtīgu dzīvi), taču no kretī.nisma izārstēt nevar. Ja cilvēks ir preteklis pa dzīvi, tad tas ir uz mūžu

  -1 [+] [-]

, 2020-10-30 09:55, pirms 3 gadiem
Pārāk nesvarīgs spēlētājs, lai riskētu ar kluba reputāciju. Tīrs bizness, kas arī pareizi.

  -2 [+] [-]

, 2020-10-30 10:05, pirms 3 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Rakstā nav minēts, ka cietušais no tās konfektes, kas pabija skolas wc saķēra HIV/STS. Cerams to čali dzīve sodīs vēl par šiem izgājieniem...
Pērtiķbolista cienīgs komentārs Kur ir pierādījumi, ka tieši no tās atejas končas ir noķerts HIV? Pilns NBA ar afropērtiķiem, kuri pusaudžu gados ir krietni nopietnākus pārkāpumus nodarījuši, a te tāds cepiens par sīku huliganismu, kurš sabojā čalim visu NHL karjeru, pipiec Viņš ir vainīgs tikai ar to, ka ir BALTS un paņirgājies par melno, būtu otrādi, neviens i neierunātos

     [+] [-]

, 2020-10-30 10:07, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: No tevis rakstītā secinu,ka cietušais ticis aplipināts ar minētām slimībām - tas ir fakts vai tava iedoma?!
111 nr pirmklasīgs stulbenis,vecāki tādi paši,reiz neprata izaudzināt vai vismaz godam izlabot situāciju.
PS veselā miesā reti ir vesels gars
Stulbenis, kurš profesionāli izauga līdz NHL draftam?

     [+] [-]

, 2020-10-30 10:10, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: Protams nav,bet pašlaik ir viltus ziņu un melu laiks.Bet kopumā piekrītu režisoram A.Hermanim,ka šis laiks sāk atgādināt filmu Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu,kad visu uzmana medmāsas Mičelas modrā acs un ,kurš kaut kam nepiekrīt to uz lobotomiju.Jo politkorektums jau sāk tracināt nu izdarīja čalis sliktas lietas,bet katram tak ir jādod iespēja laboties.
Negaidīti prātīgs komentārs no Kafijonkuļa puses Starp citu, laba filma, biju aizmirsis nosaukumu, medmāsu Mičelu tik atcerējos, paldies, ka atgādināji!

  +1 [+] [-]

, 2020-10-30 10:12, pirms 3 gadiem
mapost rakstīja: Stulbenis, kurš profesionāli izauga līdz NHL draftam?
Un ko viņam tas drafts tagad dod? Tas arī būs viņa lielākais panākums viņa profesionālajā karjerā un var jau vainot visus citus, bet pats vien būs pie tā vainīgs.

     [+] [-]

, 2020-10-30 10:14, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Piekrītu, ka ikvienam ir jādod tiesības laboties un, manuprāt, nav pareizi, ja jaunības kļūda uzspiež cilvēkam zīmogu uz visu dzīvi. Konkrētā gadījumā gan visa tā atvainošanās izskatās pēc aprēķina, jo čalim bija laika uzdrukāt 30 vēstules, bet neatradās laika, lai personīgi atvainotos tam vienam cilvēkam, kuram nodarīja pāri.
Te ar politkorektumu patiesībā maz sakara, protams, fakts, ka cietušais ir melnais konkrētajā brīdī pastiprina situāciju, bet bullijings ir nopietna problēma, ne tikai pusaudžu vidū, starpcitu, bet pieaugušam cilvēkam ir nobriedusi psihe, viņš ar to var veiksmīgāk tikt galā, kamēr pusaudžu gadījumā tas pazemošanas un ņirgāšanās akts parasti atstāj sekas uz cilvēka visu atlikušo mūžu.
Ja šī kļūst par "paraugprāvu", tad lai tā būtu, jo šobrīd čalis saņem būtībā vissmagāko sodu, kādu varēja saņemt, būs citiem varmakam par ko padomāt.
Kas ir bullijings?

     [+] [-]

, 2020-10-30 10:16, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Un ko viņam tas drafts tagad dod? Tas arī būs viņa lielākais panākums viņa profesionālajā karjerā un var jau vainot visus citus, bet pats vien būs pie tā vainīgs.
Lai brauc uz Eiropu vai Krieviju, varbūt ka tur izsitiesies līdz kādam Davosas vai SKA līmenim, arī nav slikti, labāk, nekā nekas!

     [+] [-]

, 2020-10-30 10:22, pirms 3 gadiem
mapost rakstīja: Kas ir bullijings?
Latviski jau laikam šis termins nav tulkots. Latviski izmanto terminu mobings, kas gan pilnībā neatspoguļo to, kas ir "bullying", jo papildus emocionālajai pazemošanai klāt nāk arī fiziskais faktors.

  -3 [+] [-]

, 2020-10-30 10:23, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Un ko viņam tas drafts tagad dod? Tas arī būs viņa lielākais panākums viņa profesionālajā karjerā un var jau vainot visus citus, bet pats vien būs pie tā vainīgs.
Šajā gadījumā sods būs nesamērams ar padarīto
Pareizi Zaipis rakstija, tas bija afropērtiķu lobija pasūtījums, tiem ar visām varēm vajag pēc iespējas vairāk savējos iekš NHL iedabūt, viss pārējais ir lirika

     [+] [-]

, 2020-10-30 10:24, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Un ko viņam tas drafts tagad dod? Tas arī būs viņa lielākais panākums viņa profesionālajā karjerā un var jau vainot visus citus, bet pats vien būs pie tā vainīgs.
nebūtu draftēts par tādu čalīti neviens neuzzinātu. ja grib hokeju turpināt spēlēt tagad var doties piemēram uz Krieviju. draudzeņu un sievu klapētāji ar turpina tur spēlēt. vai uz Baltkrieviju pie batjkas, tur tagad ielas klapē visus pēc kārtas.
p.s. cik atceros mūsu NBA basketbolistiem vēl joprojām ar diezgan nopietnas problēmas ar izvarošanām un kāda klapēšanu tajā demokrātiskajā ASV. Latvijā gan jau čaļi varēs spēlēt un nekas.
p.p.s. tas jau tur pārvērties par biznesu. un tam nav nekāda sakara ar problēmām skolās.

     [+] [-]

, 2020-10-30 10:30, pirms 3 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Rakstā nav minēts, ka cietušais no tās konfektes, kas pabija skolas wc saķēra HIV/STS. Cerams to čali dzīve sodīs vēl par šiem izgājieniem...
https://www.insider.com/mitchell-mi...
Vismaz šeit raksta pretējo - testēja hepatītu, HIV un STS - testi negatīvi.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-30 10:33, pirms 3 gadiem
mapost rakstīja: Šajā gadījumā sods būs nesamērams ar padarīto
Pareizi Zaipis rakstija, tas bija afropērtiķu lobija pasūtījums, tiem ar visām varēm vajag pēc iespējas vairāk savējos iekš NHL iedabūt, viss pārējais ir lirika
Man tak dziļi pajāt i uz to mičelu i nhl un amīšu problēmām. Tas, par ko runāju ir globāla problēma un, ja jums liekas, ka kkas tāds notiek tikai Amerikā un ka par to vispār nebūtu jārunā, jo cietušais bija melnais un tā automātiski nav problēma, jo stulbais BLM un melnie rasisti.... tad man ir grūti saprast, vai jūs vairāk paši esat stulbi vai vnk naivi

     [+] [-]

, 2020-10-30 10:33, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Latviski jau laikam šis termins nav tulkots. Latviski izmanto terminu mobings, kas gan pilnībā neatspoguļo to, kas ir "bullying", jo papildus emocionālajai pazemošanai klāt nāk arī fiziskais faktors.
Bully latviski tulkojas kā huļigāns - tātad huligānisms

  +1 [+] [-]

, 2020-10-30 10:38, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Man tak dziļi pajāt i uz to mičelu i nhl un amīšu problēmām. Tas, par ko runāju ir globāla problēma un, ja jums liekas, ka kkas tāds notiek tikai Amerikā un ka par to vispār nebūtu jārunā, jo cietušais bija melnais un tā automātiski nav problēma, jo stulbais BLM un melnie rasisti.... tad man ir grūti saprast, vai jūs vairāk paši esat stulbi vai vnk naivi
Patiesībā šis pat izskatās pēc paraugprāvas.. Tieši dēļ tā, ka BLM... Ja būtu aizticis balto - visticamāk, būtu piekāst. Protams, tā ir tikai mana demagoģija, bet paskatoties, kādus jokus taisa tie paši NBA spēlētāji un tikko draftētie nākamie NBA spēlētāji - tur nav tik drastisku risinājumu. Šeit piesola iespēju laboties un beigās atstaj uz ielas. Paturēt viņu un izmācīt, ka huļiganoties nevar, rasistot nevar būtu daudz labaks PR, kā izmest.
Un tas, ko te pirmīt man atbildēja, ka kretinismu izārstēt nevar atšķirībā no narkotiku lietošanas - var. Un tas pat ir krietni vieglāk, tikai prasa laiku un pūles. Tagad Arizona ir lieki izmetusi drafta izvēli un vismaz daļā cilvēku šķiet kā muļļas - nevajadzeja draftēt un miers.
1 2 3 101 komentārs