Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Raoničs atspēlē divas mačbumbas pret Mareju, iekļūst finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Raoničs atspēlē divas mačbumbas pret Mareju, iekļūst finālā
Milošs Raoničs
Foto: Reuters/Scanpix

Tokijas "ATP World Tour 500" turnīra pusfinālā pārsteigumu sarūpējis Kanādas pirmais numurs Milošs Raoničs, kurš ar 6:3, 6:7(5), 7:6(4) pieveica olimpisko un "US Open" čempionu Endiju Mareju.

Milošam Raoničam un Endijam Marejam šī bija trešā savstarpējā spēle gan šogad, gan karjerā kopumā. Iepriekšējos divos mačos uzvaras dalītas uz pusēm. Barselonā uz māla ar 6:4, 7:6(3) uzvarēja Raoničs, bet Ņujorkā uz "hard" Marejs revanšējās ar 6:4, 6:4, 6:2.

Kanādas pirmais numurs šodien kortā izgāja ar skaidru spēles plānu – uzbrukt. No tā ne mirkli neatkāpjoties, tenisā labākās serves īpašnieks tika atalgots, tiesa, ar pretinieka palīdzību. Raoničs ar 6:3 uzvarēja pirmo setu, kurā Marejs savu servi zaudēja jau pirmajā geimā, pie tam "sausā". Seta beigās Milošam padevās vēl viens breiks. Otrajā partijā Marejam laba uzņemšana palīdzēja uzvarēt taibreikā (7:5) un ievest spēli trešajā setā.

Marejs trešā seta ceturtajā geimā ar "bekhenda" apvedošo sitienu ieguva breiku un nedaudz vēlāk bija vadībā ar 4:1, pie tam uzņemšanā viņam bija 0:30. Raoničs spēja noturēt servi, bet pēc tam Mareja pasivitātes rezultātā atspēlēja breiku. 12. geimā Marejam uzņemšanā pēc pretinieka divām dubultkļūdām bija divas mačbumbas. Pirmo Raoničs atspēlēja ar "serve&volley" spēli, bet otrās mačbumbas izspēlē Marejs, kontrolējot notikumus kortā, izsita autā. Sekojošajā taibreikā Raoničs kļūdījās mazāk un uzvarēja ar 7:4.

Raoničs otro dienu pēc kārtas trešā seta taibreikā uzveicis Top 10 tenisistu – vakar gūta uzvara pret Janko Tipsareviču. Ranga 15. vietā esošais Raoničs trešo reizi spēlēs "ATP World Tour 500" turnīru finālā. Pērn un šogad viņš zaudējis Memfisā. Raoničs līdz šim izcīnījis trīs vienspēļu titulus – 2011. un 2012. gadā uzvarēts Sanhosē, kā arī šī gada sākumā Čennajā.

Raoniča pretinieks titula spēlē būs Kei Nišikori, kurš ar 6:2, 6:2 sagrāva Markosu Bagdati. Interesanti, ka Kipras labākais tenisists bija uzvarējis visas trīs iepriekšējās spēles pret Nišikori, bez tam bez zaudētiem setiem. Šodien Bagdatis bija bezspēcīgs, netiekot galā ar Nišikori piedāvāto tenisu, kurā bija gan agresīvi uzbrukumi, gan spēles variešāna ar "saīsinātām" bumbiņām. Abi rītdienas finālisti savā starpā līdz šim nav spēlējuši.

     [+] [-]

, 2012-10-06 11:17, pirms 12 gadiem
Raoničs, kurš ar 6:3, 6:7(5), 6:4 pieveica olimpisko un "US Open" čempionu Endiju Mareju.

kur šeit var atspēlēt2 mačbumbas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-06 15:23, pirms 12 gadiem
db01 rakstīja: Raoničs, kurš ar 6:3, 6:7(5), 6:4 pieveica olimpisko un "US Open" čempionu Endiju Mareju.

kur šeit var atspēlēt2 mačbumbas?
Izlasi rakstu pirms pļurksti komentāros!

     [+] [-]

, 2012-10-06 16:55, pirms 12 gadiem
kurš ar 6:3, 6:7(5), 7:6(4) pieveica olimpisko un "US Open" čempionu Endiju Mareju. Paldies, izlabojāt!
Par finālu... Rao labā spēlē serve, bet Nišikori būs garantēts vētrains skatītāju atbalsts. Viss atkarīgs no tā, cik labi Nišikori izdosies uzņemt kanādieša serves. Izredzes ir līdzīgas, bet es tomēr lieku uz Raoniču.