Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Blohins nedrīkst skatīties futbolu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Blohins nedrīkst skatīties futbolu
Kijevas "Dinamo" prezidents Igors Surkis un galvenais treneris Oļegs Blohins
Foto: AFP / Scanpix

Kijevas "Dinamo" futbola kluba galvenajam trenerim vakar palika slikti ar sirdi, un viņš tika nogādāts slimnīcā. Pēc medicīniskās izmeklēšanas noskaidrots, ka Oļega Blohina stāvoklis ir stabils. Pacientam noteikti daži ierobežojumi.

Blohinam konstatēta hipertoniskā krīze. "Diemžēl jāsecina, ka psihoemocionālais uzliesmojums, kuru viņš pārdzīvoja pēdējās 10 dienās, nav palicis bez sekām. Grūti prognozēt, kā mainīsies pacienta stāvoklis, bet pagaidām tas ir stabils, un mēs ceram, ka viss būs labi. Viņš grib jau rīt doties trenēt, bet mēs, protams, to neļausim. No viņa palātas iznesām televizoru un aizliedzām jebkādus apmeklējumus. Liekas emocijas viņam var kaitēt", norāda medicīniskās klīnikas "Boriss" prezidents un ārsts Mihails Raduckis.

Tādējādi pacientam noteikts pilnīgs miers, un uz kādu laiku par futbolu ir jāaizmirst.

Kijevas "Dinamo" prezidents Igors Surkis: "Tas ir stresa rezultāts. Oļegam pēdējā laikā bija liela slodze, galvenokārt, psiholoģiska. Ceru, ka pēc 4-5 dienām mierīgā atmosfērā viņa stāvoklis normalizēsies. Viņš ir veselīgs puisis, apsekošanā bija redzams. Cerēsim, ka viss būs labi".

Kā jau ziņots, 59 gadus vecais Oļegs Blohins pirms 10 dienām tika apstiprināts par Kijevas "Dinamo" galveno treneri. Ukrainas premjerlīgā pēc pirmajām 10 spēlēm Kijevas klubs ar 24 punktiem ieņem otro vietu, atpaliekot no līdervienības par 6 punktiem. UEFA Čempionu līgas pirmajos divos mačos "Dinamo" ir viena uzvara.

Izmantotie resursi
kp.ua

  +4 [+] [-]

, 2012-10-06 15:11, pirms 12 gadiem
Uz Blohina veselību!

  +3 [+] [-]

, 2012-10-06 16:29, pirms 12 gadiem
Saprotams, tā varēja gadīties ikvienam. Vispirms parakstīja līgumu, un tikai tad uzzināja, ka Kijeva atlaidusi Māri Verpakovski. Kuru gan nesalauztu tāds trieciens...

     [+] [-]

, 2012-10-06 17:13, pirms 12 gadiem
M rakstīja: Saprotams, tā varēja gadīties ikvienam. Vispirms parakstīja līgumu, un tikai tad uzzināja, ka Kijeva atlaidusi Māri Verpakovski. Kuru gan nesalauztu tāds trieciens...
ne jau Verpakovskis salauza viņa sirdi....bet gan Ukrainas flagmana stāvoklis....kad ieskatijās grāmatvedības dokumentos.